Γαμήσι από straight ψαρά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτή είναι μια από τις πολύ παλιότερες εμπειρίες μου… σχεδόν η δεύτερη ολοκληρωμένη με straight.
Αυτό συνέβη όταν ήμουν 18 ετών! Καλοσχηματισμένο κορμί σχεδόν άτριχο λόγω ηλικίας αλλά αρκετά αρρενωπός με βαριά φωνή… με λίγα λόγια αντράκι.

Είχαμε πάει το καλοκαίρι σε ένα camping με τους γονείς και τους θείους μου σε ένα ερημικό σχεδόν μέρος που δεν μπορούσες να πας με αυτοκίνητο παρά μόνο με σκάφος! Πολλοί λίγοι το ήξεραν και συνήθως ψαράδες. Υπήρχε και πρόσβαση από τον δρόμο αλλά για να κατέβεις σε εκείνο το παρθένο μέρος ήθελες τζιπ.

Μας πάει λοιπόν ο θείος μου για μια εβδομάδα. Ήταν φοβερό μέρος πράγματι… σκέτος παράδεισος αυτή η παραλία κρυμμένη μέσα σε έναν κόλπο αλλά εγώ ήμουν φοβερά τσαντισμένος γιατί ούτε τα αδέλφια μου ούτε τα ξαδέλφια μου είχαν έρθει και θα ήμουν τελείως μόνος.

Περίεργος εγώ άρχισα να εξερευνώ το μέρος από την πρώτη μέρα. Ανακάλυψα ότι ακριβώς δίπλα υπήρχε άλλη μια παραλία ίδια με αυτήν αλλά με μεγαλύτερη αμμουδιά στο τέρμα της παραλίας υπήρχε ένα άνοιγμα μέσα από δυο βράχους που για να περάσεις έπρεπε να μπεις μέχρι την μέση στην θάλασσα και να ανεβείς σε ένα μεγάλο πλατύ βράχο (σαν μικρή βεράντα) και εκεί τελείωνε! Πίσω είχε και ένα άνοιγμα από μια σπηλιά αλλά δεν τολμούσα να μπω.

Έτσι, σκέφτηκα αμέσως ότι πάντα ήθελα να κάνω γυμνισμό και το μέρος ήταν το κατάλληλο μιας και δεν φαινόμουν καθόλου! Αμέσως έβγαλα μαγιό, έκατσα στον βράχο και απόλαυσα τον ήλιο να καίει το γυμνό κορμί μου. Εκστασιασμένος για την κρυψώνα που βρήκα πήγα και την επόμενη αλλά πιο οργανωμένος: αντηλιακό, πετσέτα, αναψυκτικά κλπ. Όπως καθόμουν ανέμελος και χαιρόμουν τον Ήλιο να με ψήνει, σκάει μύτη ένας άντρας με τα πράγματα του! Από μια γρήγορη ματιά που του έριξα είδα ότι ήταν ωραίος, γύρω στα 37 αδύνατος αλλά με λίγους μύες, δέρμα σκουροκαμένο από τον Ήλιο με τριχωτό στήθος και πόδια, γένια στο πρόσωπο του και αρκετά προστυχόφατσα.
Μου λέει:

-    «Συγγνώμη φιλαράκο αν σε ενόχλησα, αλλά εδώ έρχομαι πριν από σένα και ψαρεύω. Άμα θες κάτσε δεν με ενοχλείς, αλλά άμα ντρέπεσαι φύγε εσύ γιατί εδώ είναι το μέρος μου».

-    «Σιγά, δεν τρέχει τίποτα και δεν ντρέπομαι…», του είπα.

Έτσι, συνέχισα την ηλιοθεραπεία μου δίπλα του σχεδόν και τον παρατηρούσα. Φορούσε ένα τζην σορτσάκι κοντό και μπροστά το φούσκωμα του ήταν ολοφανές… μόλις το είδα τρελάθηκα προσπαθούσα να φανταστώ τι κρύβει μέσα εκείνο το σορτσάκι και δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ για να μάθω. Μετά από μερικές καλές ψαριές είπε ότι είναι ώρα για βούτα και με κάλεσε, αλλά εγώ φοβούμενος το άγνωστο κάτω από τον βράχο -γιατί πράγματι ήταν λίγο βαθιά εκεί- είπα όχι. Βγάζει λοιπόν το σορτσάκι του και προς έκπληξη μου βλέπω ότι δεν φορούσε τίποτα από μέσα!! Βούτηξε αμέσως και έτσι δεν πρόλαβα να δω πιο πολλά! Αλλά μετά από λίγο βγήκε και έμεινε και εκείνος γυμνός.

-    «Δεν σε πειράζει έτσι; Άλλωστε άντρες είμαστε…»

-    «Ναι ναι, κανένα πρόβλημα» λέω εγώ δήθεν άνετος, αλλά πόσο άνετος μπορούσα να το παίξω κοιτώντας τον γυμνό;

Είχα γυρίσει μπρούμυτα για να κρύψω ότι καύλωσα και είχα σε κοινή θέα το κωλαράκι μου που δεν περνούσε απαρατήρητο πιστεύω… πρέπει να το κοίταξε κάποια στιγμή. Είχε κάτσει λοιπόν στο πλάι λίγο πιο δίπλα μου (οκλαδόν) και αγκίστρωνε για να ξαναρίξει. Εγώ φορούσα γυαλιά και παρατηρούσα τον πούτσο του που ήταν πεσμένος μεν αλλά πολύ ωραίος (σκουρόχρωμος όπως το υπόλοιπο σώμα του χοντρός και με σφιχτά αρχίδια αλλά μεγάλα).

Σηκώνεται να πάει να κατουρήσει και μετά ξαναγυρίζει να κάτσει, αλλά αυτή την φορά ο πούτσος του ήταν μισοκαυλωμένος.. προφανώς τον τίναξε αρκετές φορές! Εγώ καρφώθηκα να τον κοιτάζω. Εκείνος γελώντας με ρώτησε τι έπαθα και του απάντησα:

-    «Πρώτη φορά βλέπω από τόσο κοντά τόσο μεγάλη πούτσα! Έχω δει πολλών συμμαθητών  και φίλων μου αλλά όχι τόσο μεγάλη…!»

Ξαφνικά χτύπησε το κινητό του και από ότι κατάλαβα από τις ομιλίες ήταν η κοπέλα του! Αμέσως καύλωσε μέχρι τέρμα και έμεινα άναυδος. Μόλις το έκλεισε και είδε ότι είχα μείνει λίγο μαλάκας, μου εξήγησε ότι λείπει αρκετές μέρες και έχει μείνει μόνος του! Όποτε την ακούει του συμβαίνει αυτό και την έπαιζε σιγά. Μου ζήτησε συγγνώμη και πήγε στην γωνία να τον παίξει. Εγώ αμέσως για να επωφεληθώ του είπα ότι άμα θέλει ας το κάνει εδώ δεν με ενοχλεί! Έμεινε όντως και τον έπαιζε αργά, αργά… εγώ κοιτούσα τον πούτσο του και προσφέρθηκα να τον βοηθήσω. Εκείνος χωρίς δεύτερη κουβέντα έρχεται κοντά μου, εγώ γυρίζω ανάσκελα και τον είχα πάνω από την μούρη μου. Του το αρπάζω από τα χέρια και αρχίζω να του τον παίζω! Εκείνος βογκούσε από ευχαρίστηση και μου λέει:

-    «Σ’ αρέσει αυτό που κάνεις;»

-    «Ναι» του απαντώ.

-    «Το έχεις κάνει κι άλλες φορές;»

-    «Ναι!!!»

-    «Θες να το δοκιμάσεις;»

Εκεί δεν μιλάω και τον κοιτάζω στα μάτια!!! Είχα ξαναπάρει πίπα αλλά από φίλο μου! Από μεγαλύτερο ποτέ και γι’ αυτό κώλωσα λίγο. Εκείνος με αργές κινήσεις παίρνει τον πούτσο του από το χέρι μου, πιάνει με το άλλο το κεφάλι μου και το φέρνει κοντά στο καυλί του, ακουμπάει το πρησμένο πουτσοκέφαλο στο στόμα μου.. το τρίβει στα χείλια μου και σπρώχνει να μπει μέσα! Εγώ δεν έφερα καμία αντίσταση και δέχτηκα μέσα στο στόμα μου τον καυλωμένο πούτσο του. Χωρίς να τον σφίγγω με τα χείλη μου και βγάζοντας πολύ σάλιο, του πρόσφερα ένα γλυκό και παραδεισένιο τσιμπούκι. Πηγαινοέφερνε το κεφάλι μου με την πούτσα του στο στόμα μου και μερικές φορές τον έχωνε όλο. Εγώ με δυσκολία έπαιρνα το χοντρό καυλί του και συνέχεια πνιγόμουν και εκείνος έλεγε:

-    «Έτσι, ρούφα το όλο!!!»

Μετά απλώνει το χέρι του και πιάνει το κωλαράκι μου με την χερούκλα του!! Το δάχτυλο του εντόπισε την τρυπούλα μου και άρχισε να παίζει μαζί της. Έβαζε λίγο σάλιο στο δάχτυλο του και μετά μάλαξε πάλι την τρύπα μου. Όταν προσπάθησε να βάλει δάχτυλο αμέσως τραβήχτηκα! Άφησε για λίγο την τρύπα μου και έμεινε στο να παίζει με τα κωλομάγουλα μου. Μετά σηκώθηκε και ήρθε από πίσω μου.

-    «Μην κάνεις καμιά πλάκα!» του λέω έντονα.

-    «Όχι , όχι, μην ανησυχείς…»

Μου λέει και αρχίζει να γλύφει την άτριχη κωλότρυπα μου. Εντωμεταξύ είχε πάρει κρυφά ένα προφυλακτικό από το τσαντάκι του δίπλα και το φόρεσε καθώς έγλυφε την τρυπούλα μου. Την είχε παπαριάσει από το πολύ σάλιο και ξαφνικά, ακουμπάει το πουτσοκέφαλο πάνω και αρχίζει να το τρίβει.

-    «Δεν το έχεις ξανακάνει;»

-    «Ναι αλλά με έναν φίλο μου που ήταν σαφώς πιο μικρός ο πούτσος του από τον δικό σου!»

-    «Ε, αφού το έχεις ξανακάνει… δεν θα πονέσει θα δεις!»

Βάζει το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου και αρχίζει να το χώνει μέσα σιγά, σιγά. Εγώ πονούσα αλλά ταυτόχρονα καύλωνα περισσότερο. Εκείνος έμπαινε αργά καθώς κάθε πόντος της πούτσας του άνοιγε το κωλαράκι μου. Με είχε σαλιώσει τόσο πολύ που ο πόνος πέρασε γρήγορα.. εγώ έστηνα τον κώλο μου όσο πιο καλά μπορούσα για να τον διευκολύνω και εκείνος χωνόταν μέσα όλος. Μόλις ο κώλος μου χαλάρωσε με γαμούσε σαν σκυλί και εγώ από καύλα και ντροπή μαζί έλιωνα.

Με γυρνά στο πλάι και συνέχισε να με γαμάει δυνατά.. εγώ ήμουν σε άλλη διάσταση! Τον παρακάλαγα να μην τελειώσει όμως αργά ή γρήγορα έγινε και αυτό. Τον βγάζει, αφαιρεί το προφυλακτικό και τον φέρνει πάλι στο στόμα μου… αμέσως τα χύσια του πεταγόντουσαν καυτά στο στόμα και στο πρόσωπο μου. Αφού πλυθήκαμε, κάτσαμε τα είπαμε λίγο και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη και φύγαμε.

Αυτό έγινε άλλες τρεις φορές και μετά δεν ξαναήρθε. Τουλάχιστον εγώ ήμουν ευχαριστημένος γιατί βρήκα τρόπο να περάσω καλά τις διακοπές μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")