Με έκανε την πόρνη του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σας έχω στείλει την ιστορία μου πως ο θείος, μου αδερφός της μάνας μου, με έπιασε στα πράσα ντυμένο γυναικεία και με τσιμπούκωσε άγρια. Τότε μου είχε πει ότι αν δεν θέλω να το μάθει κανείς, θα πρέπει να κάνω ότι μου λέει. Και έτσι έκανα βέβαια.

Από τότε με γαμούσε όποτε ήθελε και είχε καύλες κι εγώ, άλλο που δεν ήθελα του έκανα όλα τα γούστα.

Ήμουν η γκόμενα του έτσι με έλεγε και με είχε κάνει κανονική ξεκωλιάρα. Με έντυνε σαν πουτανάκι και πραγματικά με εξευτέλιζε όταν με γαμούσε κι εγώ ήμουν υπάκουος στον γαμιά μου χωρίς να λέω κουβέντα. Κάποια στιγμή άρχιζε να με δέρνει κιόλας και τότε εγώ καύλωνα ακόμα πιο πολύ.

Μετά από αρκετό καιρό και αφού με είχε κάνει εντελώς γαμιόλα, μου είπε ότι θα με δίνει σε φίλους του και συνεργάτες του να με γαμάνε κι αυτός θα είναι ο νταβατζής μου. Τρελάθηκα από καύλα και το μόνο που ζήτησα ήταν να είμαι μαζί μου όταν γαμιέμαι και να με βλέπει.

Έτσι λοιπόν κανόνισε με έναν συνεργάτη του Ρουμάνο και έναν κύριο 55 χρονών να βρεθούμε σε ένα ξενοδοχείο και να με πάρουν και οι τρεις. Μου είπε ότι ο Ρουμάνος είναι πενήντα χρονών και λίγο άγριος όμως εγώ ήθελα πολύ να γαμηθώ με τρεις άντρακλες και μεγάλους σε ηλικία.

Μου έκλεισε λοιπόν ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και αφού εγώ ντύθηκα και έγινα γκόμενα κανονική με καλτσόν, σουτιέν, στρινγκ και φορεματάκι, ήρθαν και οι τρεις στο δωμάτιο. Αφού τους περιποιήθηκα και τους έβαλα ποτά, κάθισαν σε τρεις πολυθρόνες και έβγαλαν τις πούτσες τους.

Άρχισαν όλοι να με βρίζουν πολύ αισχρά και αφού με έκαναν ξευτίλα, με έβαλαν στα γόνατα και πήγαινα μπουσουλώντας από τον έναν στον άλλον γλύφοντας μόνο τα πόδια τους και τα αρχίδια τους.

Είχα καυλώσει τρελά και μόλις πήγα στον Ρουμάνο, σηκώθηκε, μου έδωσε μια σφαλιάρα και με τσιμπούκωσε τόσο δυνατά που θα πνιγόμουν και άρχισα να δακρύζω.

-    «Γλείφε μωρή γαμιόλα!», μου έλεγαν οι άλλοι δύο κι εγώ ρούφαγα όσο δυνατά μπορούσα.

Όπως ήμουν σκυμμένος και έγλυφα τον Ρουμάνο. ο 50άρης ήρθε πίσω μου και μπήκε μέσα μου δυνατά και χωρίς σάλιο. Με ξέσκισε κανονικά, πονούσα πάρα πολύ, όμως γούσταρα και πολύ.

-    «Είδες μωρή πουστρού ότι θα σε κάνω πουτάνα;», έλεγε ο θείος μου κι εγώ μην μπορώντας να μιλήσω, γαμιόμουν όσο δυνατά μπορούσα.

-    «Θα βγάλω πολλά λεφτά από σένα!», έλεγε ο θείος μου και ήρθε κι αυτός και με πίπωνε μαζί με τον Ρουμάνο.

Αφού πέρασε αρκετή ώρα κι εγώ είχα χαθεί ανάμεσα στις τρείς πούτσες, ο θείος και ο πενηντάρης ήθελαν να χύσουν πριν ακόμα με γαμήσει ο Ρουμάνος. Αυτός τραβήχτηκε στην άκρη και ο θείος με τον πενηντάρη μου είπαν ότι θα χύσουν στο πάτωμα και θα τα πάρω από εκεί.

Έτσι έκαναν και αφού τους ρούφηξα, έχυσαν μπροστά μου στο πάτωμα και μετά από κάνα δυο σφαλιάρες, τα σκούπισα όλα με την γλώσσα και τα ήπια κιόλας. Εγώ όμως περίμενα τον αγριεμένο Ρουμάνο. Ήρθε και αφού με έφτυσε στα μούτρα και με έβρισε, χωρίς να ξέρω πως, άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Δεν είχε πολύ μεγάλη πούτσα, όμως ήταν χοντρή και με άνοιγε με πολύ πόνο.

Όσο πονούσα εγώ τόσο καύλωνε αυτός, οπότε και με γαμούσε με πολύ μίσος και πολύ δυνατά. Αφού κόντευα να λιποθυμήσω, όμως το ευχαριστιόμουν τόσο πολύ, ακούγοντας βέβαια τους άλλους δύο να με βρίζουν και να λένε πόσο μεγάλο πουστράκι είμαι.

Τελειώνοντας ο Ρουμάνος με έβαλε ανάσκελά και πιάνοντας με από τον λαιμό, έμπαινε βαθιά μέσα μου πότε αργά και πότε πολύ βίαια.

Να πω εδώ ότι με τον Ρουμάνο γαμήθηκα με προφυλακτικό γιατί δεν τον ήξερε καλά ο θείος, ενώ με τον 50άρη και τον θείο βέβαια χωρίς.

Αφού με ξεκώλιασε κανονικά λοιπόν ήρθε στο πρόσωπό μου και άδειασε τα αρχίδια του με απίστευτη ποσότητα σπέρματος. Μου τα πασάλειψε όλα γύρω - γύρω στη μάπα και αφού με ξαναέφτυσε έφυγε.

Απ’ ότι κατάλαβα ο θείος τους πήρε και λεφτά και αφού με χαιρέτησε και μου είπε να ετοιμαστώ για το επόμενο έφυγαν όλοι μαζί.

Εγώ σηκώθηκα και είδα την τρύπα μου, η οποία έγινε σαν μουνάκι και καύλωσα πολύ. Τράβηξα και μια μαλακία και αφού έχυσα στην παλάμη μου τα ρούφηξα όλα.

Μόλις γίνει η επόμενη συνάντηση θα σας την περιγράψω και πάλι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")