Εμπειρία στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πρώτη φορά πήγα με άντρα, όταν ήμουνα μαθητής Γυμνασίου. Και πήγα με τη θέλησή μου, γιατί από πολύ μικρός ήθελα πούτσο πίσω μου. Μέχρι σήμερα που είμαι μεγάλος, τον θέλω. Κι ας είμαι ένας καλός οικογενειάρχης.

Έχω πάει με πολλούς άντρες και γαμήθηκα αμέτρητες φορές. Η ιστορία που περιγράφω παρακάτω, συνέβη μέσα σε έναν κινηματογράφο.

Ήμουν 20 χρόνων. Εκείνη τη νύχτα έψαχνα εναγωνίως άντρα, γιατί η κωλοτρυπίδα μου είχε να δεχτεί πούτσο περισσότερο από ένα μήνα. Έτσι, τα βήματά μου με οδήγησαν εκείνη τη νύχτα σε ένα σινεμά της πόλης και μπήκα μέσα, χωρίς καν να ενδιαφερθώ για την ταινία που έπαιζε. Το μυαλό μου ήταν αλλού. Κάθισα στα πίσω καθίσματα και σε λίγο έσβησαν τα φώτα και άρχισε η ταινία. Ο κόσμος ήταν λίγος και τα καθίσματα σχεδόν άδεια.

Ξαφνικά, βλέπω έναν άντρα να κάθεται δίπλα μου. Κατάλαβα ότι ήρθε για μένα, γιατί ενώ είχε καθίσματα άδεια, εκείνος προτίμησε να έρθει δίπλα μου. Περίμενα την πρώτη του κίνηση. Πράγματι, δεν άργησε να την κάνει. Νιώθω το πόδι του να ακουμπά και να τρίβει το δικό μου. Αναστατώθηκα. Δεν αντέδρασα. Εκείνος, συνέχιζε να τρίβει το πόδι μου και μάλιστα με το ένα του χέρι.

Γύρισα και προσπάθησα στο αμυδρό φως, να διακρίνω τα χαρακτηριστικά του. Με έκπληξη διαπίστωσα, ότι ήταν τουλάχιστον γύρω στα 60-65, με αδύνατο και άσχημο πρόσωπο.
Λίγο μ' ενδιέφερε όμως αυτό. Μου άρεσε αυτό που έκανε και καθώς εκείνος άρχισε πια να με χουφτώνει άφοβα.

Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει και την κωλοτρυπίδα μου να ανοιγοκλείνει επιζητώντας επειγόντως πούτσο. Καθώς εκείνος συνέχιζε να τρίβει το πόδι μου, άπλωσα το χέρι μου και χούφτωσα τον πούτσο του, που είχε σκληρύνει και διαπίστωσα ότι ήταν πολύ μεγάλος.

Είχα πια ανάψει για τα καλά. Δεν άντεχα να περιμένω άλλο. Εκείνος, το κατάλαβε και σκύβοντας στο αυτί μου, μου ψιθύρισε:

-    Πήγαινε στις τουαλέτες που βρίσκονται στον εξώστη και έρχομαι σε λίγο κι εγώ.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, σηκώθηκα και σε λίγο βρισκόμουνα στις τουαλέτες. Περίμενα με αγωνία. Πράγματι έρχεται κι αυτός σε λίγο, μπήκαμε σε μια τουαλέτα, την κλειδώσαμε κι αμέσως κατεβάσαμε τα παντελόνια μας και τα σλιπ. Πρόσεξα τον πούτσο του. Ήταν πολύ μεγάλος και σκληρός.

Δεν άντεχα άλλο. Γύρισα τον κώλο μου σε εκείνον, ακούμπησα τα χέρια μου στα πλακάκια του τοίχου, έσκυψα όσο μπορούσα και περίμενα. Ξαφνικά, νιώθω το σκληρό καυλί του, να πιέζει την κωλότρυπά μου. Άρχισα να τρέμω από καύλα. Αφού εκείνος έπαιξε για λίγο χαϊδεύοντας με το ολοστρόγγυλο κεφάλι της ψωλής του την τρύπα μου, πιέζει με δύναμη και ο πούτσος του χώνεται βαθιά μέσα μου.

Έσφιξα τα χείλη μου για να μη φωνάξω από τον πόνο και την ηδονή που είχε σκορπίσει σε όλο μου το κορμί. Ο άγνωστος άντρας, παρόλα τα χρονάκια του, φαινόταν ότι ήταν πολύ έμπειρος γαμιάς. Στην αρχή, μπαινόβγαζε τον πούτσο του αργά, για να μην πονώ. Σιγά-σιγά όμως, ο πόνος έδωσε τη θέση του τελειωτικά στην ηδονή και γι αυτό του ψιθύρισα να με γαμάει με δύναμη.

Τώρα, ο πούτσος του με χτυπούσε με δύναμη και μπαινόβγαινε σαν έμβολο. Ήταν υπέροχο αυτό που ζούσα. Η κωλοτρυπίδα μου είχε ξεσκιστεί κι ο άντρας συνέχιζε να με χτυπάει με πάθος και δύναμη. Ζούσα ένα απίθανο γαμήσι. που κράτησε περίπου 15 λεπτά. Ξαφνικά, οι κινήσεις έγιναν πιο βίαιες και σε λίγο αφού μου κάρφωσε βαθειά τον πούτσο του, έμεινε ακίνητος. Την ίδια στιγμή, η κωλοτρυπίδα μου γέμισε από το ζεστό του χύσιμο. Είχα παραλύσει από ηδονή κι ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να ζεματάει.

Ντύθηκε πρώτα αυτός κι έφυγε, χωρίς μια κουβέντα. Σε λίγο έφυγα κι εγώ, αφού προηγουμένως τράβηξα μια υπέροχη μαλακία. Πέρασα μια υπέροχη βραδιά στο σινεμά. Και να σκεφτεί κανείς, ότι την πέρασα με έναν εντελώς άγνωστο άντρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")