Ο φίλος μου με ξεκαύλωνε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Οι ιστορίες σας με καυλώνουν τρελά και ελπίζω να κάνει το ίδιο και η δική μου σ’ εσάς.

Έχω έναν φίλο τον Κώστα ο οποίος είναι ένα χρόνο μικρότερος από μένα. Εγώ 26 τώρα 1.90, 82 κιλά, καστανός. Αυτός 1.80, 80 κιλά, μελαχρινός και τώρα παντρεμένος με μια που άφησε έγκυο πριν δυο χρόνια.

Πριν τέσσερα χρόνια…
Καθόμουν στο σπίτι και έβλεπα τηλεόραση όταν χτυπάει το τηλέφωνο το σηκώνω ήταν ο Κώστας και μου λέει ότι είναι στο σπίτι μόνος, να πάω για παρέα... τάχα μου.

Είχα καταλάβει από καιρό ότι με γουστάρει γιατί αρκετές φορές με χούφτωνε «δήθεν τυχαία» και δεν έχανε ευκαιρία να αγγίζει το καυλί μου.

Κάναμε πολύ παρέα λέγαμε και για γκόμενες συχνά, αλλά δεν ήμασταν και κολλητοί.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν, ντύνομαι και πηγαίνω προς το σπίτι του. Καθώς έμπαινα στην αυλή του σπιτιού, είδα την τηλεόραση να δείχνει τσόντα με γαμιάδες gay. Πλησίασα λίγο στο παράθυρο και έβλεπα μια αυτόν να μαλακίζεται, και μια τις ψωλές που γαμούσαν έναν άντρα, που ούτε η καλύτερη πουτάνα θα γαμιόνταν έτσι.

Όσο έβλεπα, τόσο καύλωνα με την ιδέα να γαμήσω και εγώ ένα τέτοιο κωλαράκι και έτσι, δεν άργησα να χτυπήσω το κουδούνι. Μόλις χτυπάω έρχεται ανοίγει την πόρτα και μου λέει:

-    «Καλώς τον καυλιάρη...!»

-    «Τι κάνεις;»

-    «Καλά μωρέ… να, εδώ… μια ταινία έβλεπα»

-    «Τι ταινία;» του λέω. «Καλή;»

-    «Εεε… να μωρέ… μια περιπέτεια…»

-    «Σοβαρά; Εγώ άλλα είδα απ’ το παράθυρο…!»

Και τον αρπάζω τον γονατίζω κάτω και του λέω:

-    «Αν δεν κάνεις το καυλί μου να χύσει, δεν θα σηκωθείς πουτανάκι!»

-    «Ότι θέλει ο γαμιάς μου! Ξέρεις πόσο καιρό σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή;»

-    «Μη μιλάς ρε γαμημένε!»

Και του δίνω μια σφαλιάρα… έμειναν τα δάχτυλα μου στα μάγουλά του και τα μάτια του δάκρυσαν! Νόμιζα ότι θα σηκωθεί και θα φύγει αλλά αυτός κατεβάζει με τη μια το τζην μου και αρχίζει να γλύφει το καυλί μου πάνω από το μποξεράκι. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και ο πούτσος μου έβγαινε από το μποξεράκι. Τότε το πιάνει με τα δόντια του και το κατεβάζει. Με τρέλανε ο πούστης!

Άρχισε να μου γλύφει το κεφάλι γύρω-γύρω, να το τρίβει με τα δόντια του και να τον καταπίνει σαν πουτάνα. Ούτε γκόμενα μου είχε κάνει τέτοιο τσιμπούκι! Όσο βογκούσα τόσο κατάπινε… όσο τον έβριζα, τόσο το κρατούσε μέσα του. Κατάλαβα ότι σε λίγο θα έχυνα… του πιάνω τα μαλλιά… βγάζει τη γλώσσα και αρχίζω να τον γαμάω κανονικά. Γρήγορα, ασταμάτητα… τον έπνιγα αλλά δεν σταματούσα... δεν μπορούσα…
Και τότε τον καρφώνω μια γερά και τον χύνω στο λαρύγγι...! Έτρεμα ολόκληρος ενώ έχυνα ασταμάτητα μέχρι που τραβήχτηκε γιατί θα πνίγονταν.
Ήταν τέλειο! Το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει!

Ντύθηκα και έφυγα για το σπίτι… έχυσα πάλι.
Οι επόμενοι μήνες είχαν πολύ γαμήσι.

Ελπίζω να σας καύλωσε η ιστορία μου. Η επόμενη θα έχει και γαμήσι!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")