Μικρός αλλά... γαμιάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 38 χρονών και πάντα μου άρεσαν τα μικρότερα από μένα αντράκια! Λέγοντας μικρότερα εννοώ στα 25 και πάνω. Πολλές φορές έχω βρεθεί και με μικρότερες ηλικίες, αλλά δεν είναι στην πρώτη επιλογή μου μιας και οι φάσεις ήταν είτε κουραστικές είτε σοφτ. Λέω κουραστικές γιατί τις περισσότερες φορές συνάντησα άτομα χωρίς εμπειρίες ή με ελάχιστες, και πάντα έπρεπε να γίνονται ατελείωτες συζητήσεις μέχρι να φτάσουμε στο σεξ (ή όχι) κι αυτό σε σοφτ κατάσταση.

Όπως είπα, μπορεί να μην είναι στις πρώτες επιλογές, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν τύχει περίπτωση μικρότερης ηλικίας την απορρίπτω, αντίθετα κι αναλόγως την όρεξη που θα έχω (να μιλάω με τις ώρες εννοώ) πραγματοποιώ συνάντηση. Έτσι λοιπόν η ιστορία αυτή έχει να κάνει με συνάντηση με ένα αντράκι 21 χρόνων, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μια συνηθισμένη μέρα χωρίς να ψάχνομαι 100% στο τσατ, μέρα δηλαδή που είχα την όρεξη να κάνω διάφορες κουβέντες, ακόμα και με αυτούς που απλά κάνουν χαβαλέ βρίζοντας οποιοδήποτε nickname υποδηλώνει gay, που οποιαδήποτε άλλη μέρα καταχωρούνται στην ignore list χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κάποια στιγμή μου χτυπάει ένας γράφοντας:

«Ηλικία; Περαία έρχεσαι;» για να πάρει την απάντηση:

«38, όχι.»

Θεώρησα λοιπόν ότι έχουμε τελειώσει κι έτσι έκλεισα παράθυρο του πριβέ.
Σε λίγο επανήρθε…

«Με μικρότερο σου γαμιέσαι;»

«Φυσικά ναι!»

Του απάντησα, αλλά πάντα με την αίσθηση ότι με αυτόν που είναι μάλιστα από Περαία (λίγο έξω από Θεσσαλονίκη) δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα, γι' αυτό εξάλλου δεν ρώτησα τίποτα παραπάνω για την ηλικία του κτλ. και ξανά κλείνω το παράθυρο του τσατ.

«Είμαι 21 κι αν θέλεις έρχομαι εγώ. Μένεις μόνος;»

«Ναι κι αν θέλεις να έρθεις, πρέπει πρώτα να τα πούμε στο τηλέφωνο, μην ξεκινήσεις άδικα.»

Έτσι ανταλλάξαμε τηλέφωνα και σε λίγη ώρα τα λέγαμε τηλεφωνικά. Αφού λοιπόν του εξήγησα πώς να έρθει, εγώ άρχισα να ετοιμάζομαι για την συνάντηση. Μετά από ώρα μου τηλεφωνεί για να μου πει ότι έφτασε στο σημείο που είχαμε κανονίσει. Κατέβηκα για να τον συναντήσω, μιας και ποτέ δεν επιτρέπω συναντήσεις απευθείας στο σπίτι μέσου τσατ.
Αμέσως τον αναγνώρισα, αφού μου είχε πει ότι θα ερχόταν με το «παπάκι» του. Είδα λοιπόν να κάθεται το τυπάκι στο παπί του και ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάχνουν γύρω, γύρω για να εντοπίσουν το άτομο που έρχονται να συναντήσουν. Φορούσε ένα τζην σκισμένο και μπουφάν δερμάτινο. Τον πλησίασα κι αφού είπαμε τα τυπικά, προχωρήσαμε προς το σπίτι. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα ήταν μια διαφορετική φάση από άλλα άτομα της δικής του ηλικίας. Πολύ μπλα μπλα κι αν μας κάτσει έκατσε όπως έλεγε κι διαφήμιση!!!

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι, προχώρησε στο σαλόνι κι έκατσε στο διθέσιο καναπέ, ενώ εγώ έβγαλα το μπουφάν και τα παπούτσια μου προτρέποντας του να κάνει το ίδιο, όσο εγώ θα ετοίμαζα κάτι να πιούμε. Μου λέει: «οκ, σε λίγο», κάτι που μ’ έκανε να πιστέψω ότι μάλλον νιώθει άβολα και θέλει να είναι έτοιμος να φύγει…

Αφού ετοίμασα τα ποτά, κάθισα απέναντι του στο μεγαλύτερο καναπέ κι άρχισα την κουβέντα, προσπαθώντας όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις να σπάσω τον πάγο. Δεν θυμάμαι πόση ώρα μιλούσα εισπράττοντας μονολεκτικές απαντήσεις από ένα τυπάκι που δεν έσπασε ούτε χάριν της καινούργιας γνωριμίας ένα χαμόγελο!!! Είχα φτάσει στο σημείο να λέω μαλακίες, μιας και δεν βοηθούσε καθόλου να γίνει συζήτηση.

Κάποια στιγμή, όπως καθόταν στο διθέσιο, κι αφού πλέον είχα κολλήσει και δεν έλεγα τίποτα, έβαλε τα χέρια του στη πλάτη του διθέσιου ανοίγοντας ελαφρώς τα πόδια! Πολλές φορές αυτό μπορεί να λέει πολλά, αλλά και απολύτως τίποτα, ειδικά σε ηλικίες όπως την δική του. Στη δική του περίπτωση όμως σήμαινε!!!

-    «Δε μου λες; Ήρθα για να λέμε μαλακίες ή για να σου ρίξω πούτσο;»

Αν πω ότι δεν τα ‘χασα θα είναι ψέματα, αλλά και λόγω εμπειρίας όχι για πολύ! Σηκώθηκα αμέσως ξέροντας ότι αυτό που θέλει είναι να γονατίσω ανάμεσα στα πόδια του και να του πάρω τσιμπούκι.
Μόλις πλησίασα σήκωσε το ένα πόδι το ακούμπησε στην κοιλιά μου και μου είπε να βγάλω την μπότα και μετά την άλλη. Μου άρεσε, γιατί αυτό δεν έδειχνε ένα τυπάκι αμήχανο λόγω της διαφοράς στην ηλικία. Μόλις άφησα την δεύτερη μπότα κάτω, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του, τρίβοντας τον πούτσο του, που ήδη είναι σκληρή, ενώ αυτός ξεκούμπωνε το μπουφάν. Μόλις το έβγαλε μου έπιασε το κεφάλι κι άρχισε να το τρίβει πάνω στον καυλωμένο του πούτσο.

-    «Ελπίζω γαμιόλη να τα κάνεις τόσο καλά, όσο καλά τα λες…»

Αμέσως έβαλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι του και με κοιτούσε στα μάτια! Δεν χρειαζόμουν περισσότερα! Έλυσα την ζώνη του κι άνοιγα ένα, ένα τα κουμπιά από το τζην ανυπομονώντας να δω τον πούτσο του. Ανασηκώθηκε λίγο, ίσα για να του κατεβάσω το παντελόνι και καθώς πήγα να τραβήξω το σλιπ του με σταμάτησε.

-    «Πρώτα θέλω να μου γλύψεις τα αρχίδια και τον πούτσο πάνω από το σλιπ»

Χωρίς καθυστέρηση άρχισα να του γλύφω τα αρχίδια πάνω από το σλιπ και συνέχιζα μέχρι το πουτσοκέφαλο του. Ο πούτσος ήταν πέτρα και ήθελα όσο τίποτα εκείνη την ώρα να τον πάρω στο στόμα και να το χώσω όλο μέσα μέχρι τα αρχίδια του! Ξαφνικά με σκουντάει πίσω …

-    «Βγάλε μου τις κάλτσες και το παντελόνι»

Με είχε τρελάνει ο τρόπος του! Είχε καταλάβει πόσο ήθελα τον πούτσο του και με παίδευε.
Αφού του έβγαλα τις κάλτσες και το παντελόνι, σηκώθηκε και έβγαλε το σλιπ του. Ο πούτσος είναι περίπου 17-18 εκ. σηκωμένος παράλληλα σχεδόν με το σώμα, με τις φλέβες να πετάγονται τριγύρω και τα αρχίδια μια μπάλα σφιχτά από κάτω! Δεν ήταν ξυρισμένος κάτι που προσωπικά δε με χαλάει καθόλου!!!
Κάθισε στον καναπέ άνοιξε τα πόδια και μου είπε:

-    «Θέλω να μου γλύψεις μόνο τα αρχίδια και να με κοιτάς στα μάτια»

Αυτό και έκανα, έγλυφα τα αρχίδια του κοιτώντας τον μέσα στα μάτια. Ήξερα ότι αυτό τον καυλώνει, ότι νιώθει το αρσενικό που υποτάσσει το πουτανάκι του, που πρέπει να ξέρει ότι αυτός είναι ο αφέντης γαμιάς!
Δεν πέρασε πολύ ώρα, που άρχισε να μαλακίζεται όσο εγώ συνέχιζα να του γλύφω τα αρχίδια, περιμένοντας ανυπόμονα να μου ζητήσει να τον πάρω στο στόμα! Αντίθετα αυτός, πήρε μια καπότα από το τραπεζάκι και μου ζήτησε να την φορέσω.

-    «Βάλτο στο πούτσο μου και γαμήσου όσο θέλεις μαζί του τώρα!»

Αν και απογοητεύτηκα που δεν πήρα τον πούτσο του στο στόμα, υπάκουσα αμέσως σε ότι ζήτησε, του φόρεσα την καπότα και ξεντύθηκα τελείως. Αυτός περίμενε καθισμένος στο διθέσιο με τα χέρια του ακουμπισμένα στην πλάτη. Πήρα το λιπαντικό και άλειψα τον πούτσο του κι έβαλα και στην κωλοτρυπίδα μου. Μόλις ήμουν έτοιμος, γύρισα και πήγα να καθίσω στο πούτσο του.

-    «Όχι έτσι, θέλω να σε βλέπω..»

Γύρισα προς την μεριά του κι ανέβηκα με τα γόνατα στο καναπέ, έπιασα το πούτσο του και τον ακούμπησα πάνω στην τρύπα και σιγά-σιγά άρχισα να κάθομαι. Έκλεισα τα μάτια και ένιωθα πόντο-πόντο τον πούτσο του μπαίνει και να μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα. Αυτός μου είχε πιάσει τα κωλομέρια και τα είχε ανοίξει όσο ο πούτσος του βυθιζόταν αργά μέσα μου. Μόλις μπήκε όλος μέσα μου είπε

-    «Τώρα άρχισε να γαμιέσαι, αλλά θέλω να με κοιτάς…»

Άρχισα αργά να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του, βγάζοντας βογκητά καύλας…

-    «Έτσι γαμιόλη… καρφώσου πάνω στον πούτσο μου… γαμήσου καριόλη!»

Είχα χαθεί ήδη μέσα στην καύλα κι ο ρυθμός που κινιόμουν πάνω στον πούτσο του ήταν πλέον γρήγορος…

-    «Κάρφωσε τον πούτσο μου μέσα στην κωλάρα σου και μείνε έτσι»

Βύθισα χωρίς άλλη σκέψη τον πούτσο του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου, περιμένοντας την συνέχεια!

-    «Πάρε τσιμπούκι την γλώσσα μου τώρα»

Έβγαλε την γλώσσα του κι εγώ έσκυψα κι άρχισα να την παίρνω στο στόμα, όπως θα έκανα στο πούτσο του… την ρουφούσα και την έγλυφα τρελά. Κάποια στιγμή μου έπιασε το κεφάλι κι άρχισε να με φιλάει με πάθος, έχωνε την γλώσσα μέσα στο στόμα μου παίζοντας με την δική μου, χωρίς να μου επιτρέπει να πάρω τα πρωτιά στο φιλί.
Ενώ με φιλούσε, μου έπιασε ξανά τα κωλομέρια δείχνοντας μου ότι θέλει να αρχίσω πάλι να γαμιέμαι. Δεν πέρασαν πολύ ώρα όταν μου είπε:

-    «Φτάνει τόσο που γαμήθηκες, τώρα πρέπει να σε γαμήσω κι εγώ…»

Σηκώθηκα και μου έδειξε τον διθέσιο.

-    «Κάτσε με τα γόνατα κι ακούμπα στην πλάτη»

Το έκανα αμέσως, ακουμπώντας το κεφάλι στην πλάτη και με τα χέρια άνοιξα τα κωλομέρια περιμένοντας τον να μου χώσει τον πούτσο του. Αυτός με μια κίνηση μου τράβηξε τα χέρια λέγοντας με να πιαστώ από την πλάτη του διθέσιου. Το έκανα. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια ανοίγοντας τα κι ακουμπώντας τον πούτσο του ανάμεσα, άρχισε να τον τρίβει… είχα ανάψει τόσο πολύ!!!

-    «Γάμησε με… χώσε την ψωλάρα σου!»

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα, όταν ένιωσα ένα δυνατό κωλοσκάμπιλο! Πόνεσα αρκετά και τραβήχτηκα μπροστά, αλλά μου τράβηξε το κεφάλι πίσω και μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    «Έτσι πούστρα. Με καυλώνει να με παρακαλάνε να το χώσω, αλλά τώρα κάνω ότι θέλω εγώ κι όποτε το θέλω…»

Απότομα με έσπρωξε ξανά μπροστά, μου ακούμπησε το πούτσο στην τρύπα…

-    «Πούτσο θέλεις καριόλη; Παρ’ τον…»

Και με μια απότομη κίνηση τον έχωσε όλο μέσα και πιάνοντας με από την μέση άρχισε ένα ξέφρενο γαμήσι κάνοντάς με να βογκάω από καύλα και πόνο!
Σε μια στιγμή μου τραβάει λίγο το κεφάλι προς πίσω και μου φέρνει το σλιπάκι στο πρόσωπο μου τρίβοντας το…

-    «Μύρισε την αρχιδίλα του γαμιά σου όσο σου σκίζω την σούφρα!»

Άφησε το σλιπ του στο στόμα μου και μ έπιασε από τα κωλομέρια αρχίζοντας ένα ξέφρενο γαμήσι, κόβοντας μόνο για λίγο την φόρα που είχε για να μου βαράει δυνατά κωλοσκάμπιλα, πότε στο ένα κωλομέρι και πότε στο άλλο.
Ξαφνικά σταματάει να κουνιέται κι έσκυψε πάνω μου, έχοντας καρφωμένο όλο τον πούτσο του μέσα μου. Έφερε το στόμα του στο αφτί μου και μου είπε:

-    «Ήρθε η ώρα να φας καριόλη!»

Σηκώθηκε, έριξε 5-6 δυνατά κουνήματα και βγήκε με μια απότομη κίνηση από μέσα μου.

-    «Ξάπλωσε κάτω στο πάτωμα!»

Είπε κοφτά κι εγώ δίχως άλλο υπάκουσα αμέσως. Κάθισε με τέτοιο τρόπο πάνω μου, ώστε τα αρχίδια του να είναι ακριβώς στο πρόσωπο μου για να τα ρουφάω και να τα γλύφω όσο το τυπάκι έπαιζε γρήγορα με τον πούτσο του. Δεν πέρασαν 1-2 λεπτά όταν τραβήχτηκε τόσο ώστε να βλέπει το πρόσωπο μου…

-    «Δικά σου γαμιόλη!»

Φώναξε μαζί με δυνατά βογκητά κι αμέσως ένιωσα τα καυτά του χύσια στο λαιμό, τα χείλια στα μάγουλα… μόλις έπεσε και η τελευταία σταγόνα του άνοιξα τα μάτια και τον κοιτούσα. Αυτός έπαιζε χαλαρά με τον πούτσο του…

-    «Παίξε τον πούτσο να χύσεις κι εσύ μαλάκα!»

Χωρίς να κουνηθεί, άρχισα να μαλακίζομαι, ενώ το τυπάκι μου πασάλειβε με τον πούτσο του τα χύσια στο πρόσωπο χώνοντας τον μερικές φορές στο στόμα. Δεν άργησα πολύ να τελειώσω, μιας κι από ώρα ήμουν έτοιμος. Τα χύσια μου πετάχτηκαν μέχρι την πλάτη του γαμιά μου, αυτός χαμογέλασε και μου είπε:

-    «Ξεκαύλωσες καριόλη ε; Εγώ όμως όχι»

Και με μια κίνηση με γύρισε μπρούμυτα, πήρε από την τσέπη του μια καπότα την φόρεσε, μου άνοιξε ελαφρά τα πόδια κι έχωσε με μια κίνηση το καυλί του. Ξάπλωσε πάνω μου κι άρχισε να με γαμάει με γρήγορες και δυνατές κινήσεις.

-    «Θα σε ξεκωλιάσω παλιόπουστα σήμερα!»

Εκείνη την ημέρα μας βρήκε το ξημέρωμα έχοντας χύσει το τυπάκι τέσσερις φορές.
Φεύγοντας μου είπε ότι πέρασε καλά και σίγουρα θα τα ξαναλέγαμε. Εννοείται ότι όποτε με ειδοποιούσε δεν αρνήθηκα ποτέ, ακόμα κι αν είχα κανονίσει κάτι άλλο.
Περιττό να πω ότι πλέον δεν βαριέμαι καθόλου όταν στα τσατ μου μιλάνε μικρότερα τυπάκια, ποτέ δεν ξέρεις τι γαμιάς κρύβεται από πίσω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")