Γαμήσι από straight (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο μαστρο-Στέφανος και οι εργάτες
Μετά από σχεδόν ένα μήνα που έλειπε ο Μάκης με άδεια, επέστρεψε και με την σειρά του έφυγε ο Βαγγέλης. Εγώ από τον θυμό μου που ο Μάκης είχε μιλήσει, δεν επεδίωξα ξανά να κάνω βάρδια μαζί του ούτε να του μιλήσω. Έτσι πέρασαν δυο εβδομάδες που ο κώλος μου πραγματικά είχε ηρεμίσει από τα γαμήσια αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έλειπε λίγο το καυλί. Ώσπου μια μέρα κατάλαβα ότι ήξερε κι άλλος!!!

Μια ήσυχη μέρα καθώς παρακολουθούσα μια από τις μηχανές που δεν έδενε τις παλέτες και έφτιαχνα τον μηχανισμό, έρχεται ο τέταρτος μηχανικός και ο πιο παλιός στο τμήμα μας (ήταν τρεις μηχανικοί και εγώ ο εκπαιδευόμενος). Με ρώτησε τι κάνω και του εξηγώ… ρίχνει μια ματιά στους διακόπτες και με επιβράβευσε για την δουλειά μου. Εγώ ανυποψίαστος συνέχισα την δουλειά μου και ο μαστρο-Στέφανος έμεινε δίπλα μου και παρακολουθούσε. Κάποια στιγμή πήγε και έκλεισε την μεγάλη πόρτα του μηχανοστασίου αλλά δεν έδωσα σημασία.

Ο μαστρο-Στέφανος ήταν περίπου στα 48, όχι ιδιαίτερα γερασμένος, γιατί ουσιαστικά την ίδια δουλειά έκανε με τον Βαγγέλη, ψηλός με μια κοιλίτσα να εξέχει λόγω της ηλικίας του και με γένια. Παρόλα αυτά ήταν αρκετά γοητευτικός άντρας!
Συνεχίζοντας εγώ να φτιάχνω τους διακόπτες κάποια στιγμή μου κάνει:

-    «Εύγε μικρέ! Θα γίνεις ένας πολύ καλός μάστορας»

Απλώνει το χέρι και μου χουφτώνει τον κώλο!! Εγώ αμέσως σαν αντίδραση γύρισα και τον κοίταξα και εκείνος χαμογέλασε. Τότε κατάλαβα ότι τελικά το ήξερε και αυτός.
Με απάθεια εγώ γυρνώ και συνεχίζω την δουλειά μου ενώ εκείνος μάλαζε τα κωλομέρια μου με την χερούκλα του. Ξαφνικά νιώθω το χέρι του να μπαίνει μέσα από την φόρμα εργασίας που φορούσα και μέσα από το μποξεράκι μου και να πιάνει τα κωλομάγουλα μου. Το χέρι του ήταν πολύ σκληρό από τα χρόνια δουλειάς και με χοντρά δάχτυλα.

Το χέρι του χώθηκε ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου και το δάχτυλο του με ευκολία ανακάλυψε την τρυπούλα μου… άρχισε να παίζει με μαζί της και να την χαϊδεύει καθώς εγώ όρθιος δούλευα. Με απαλές κινήσεις έχωσε το μεσαίο δάχτυλο του μέσα στην κάπως σφιχτή από την αγαμία πλέον τρυπούλα μου! Στην αρχή με έτσουξε αλλά μετά χαλάρωσα λίγο και δεχόμουν το δάχτυλο του που άρχιζε να μπαινοβγαίνει λίγο γρήγορα…

Πήγε κλείδωσε την πόρτα για να είναι σίγουρος ότι δεν θα μπει κανένας, έρχεται και μου βγάζει τελείως την φόρμα, με βάζει να πατήσω το ένα πόδι πάνω στην μηχανή, πήρε ένα σκαμπό και έκατσε χαμηλά ώστε να βλέπει τον κώλο και μαζί την κωλότρυπα μου. Όπως πάντα εμένα ο κώλος μου ήταν ξυρισμένος πεταχτός και σφιχτός και ο μαστρο-στέφανος χάζευε από κάτω και έλεγε:

-    «Τι ωραίο κωλαράκι είναι αυτό ρε μικρέ… εσύ έχεις χάρισμα. Τελικά είχε δίκιο ο Βαγγέλης, το κωλαράκι σου είναι για πολλά γαμήσια. Πω πω! Τι θα γαμήσω εγώ σήμερα!»

Με μια πεταχτή ματιά είδα ότι έχει ήδη βγάλει έξω το καυλί του και το ετοίμαζε!! Ο πούτσος του δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος πρέπει να έφτανε κάπου στα 17-18 εκατοστά με ένα πάχος νορμάλ, δηλαδή ένας φυσιολογικός πούτσος. Τα αρχίδια του ήταν πλούσια και κρεμόντουσαν... τα κρατούσες με την μια χούφτα και περίσσευε και λίγο.

Με πιάνει και με στήνει στα τέσσερα πάνω σε κάτι σακούλες με πανιά που έχουμε για πατσαβούρια (καθαρά ήταν). Πριν ξεκινήσει του είπα να πάρει από το τσαντάκι μου ένα προφυλακτικό. Το φοράει και αρχίζει να τον τρίβει από πίσω μου. Κεντράρει στην τρύπα μου και αρχίζει να σπρώχνει μέσα! Μόλις μπήκε το πουτσοκέφαλο πραγματικά πέθανα στον πόνο, αλλά εκείνον δεν τον ένοιαζε, τον έβαζε κανονικά μέσα και με βία άνοιγε το κωλάντερο μου.

Είδε ότι έσκουζα από τον πόνο και έβγαλε το καυλί του πάλι έξω, έφτυσε όσο πιο πολύ μπορούσε την τρυπούλα μου και τον ξανάχωσε μέσα! Αυτή την φορά γλιστρούσε και έμπαινε πιο ανώδυνα… εκείνος έσπρωχνε μέχρι που τον έχωσε όλο. Μετά ξεκίνησε να με γαμάει αλλά σιγά, σιγά λες και μου έκανε έρωτα αλλά τα λόγια του ήταν τελείως πρόστυχα:

-    «Έτσι μικρό μου πουτανάκι! Είσαι το σκυλάκι μου και σε γαμάω, έτσι ε; Είσαι το σκυλάκι μου πουτανάκι;»

-    «Ναι είμαι γαμιά μου!!»

Ήθελε να του απαντώ σε αυτά που με ρωτούσε και να του λέω πόσο μ’ αρέσει που με γαμάει.
Εκείνος με γαμούσε αργά και μερικές φορές δυνατά αλλά δεν ήταν σταθερός! Με είχε τρελάνει, ο κώλος μου πόναγε αλλά ταυτόχρονα μου χάριζε μια ιδιαίτερη καύλα.
Από το πουθενά ανοίγει η άλλη πόρτα και μπαίνει ο Μάκης. Ερχόμαστε μούρη με μούρη και με βλέπει στημένο στα τέσσερα και ο μαστρο-Στέφανος από πίσω να έχει γκαζώσει και να με ξεκωλιάζει.

Με κοιτάζει με παραπονεμένο και γεμάτο ενοχές βλέμμα βλέποντας με στημένο στα τέσσερα να με γαμάει κάποιος άλλος επειδή εκείνος μίλησε. Εκείνη την ώρα ο μαστρο-Στέφανος ήταν έτοιμος να χύσει. Τον βγάζει και τον φέρνει μπροστά μου και αμολάει όλο το σπέρμα του στο πρόσωπο μου! Αφού με πασάλειψε με τον πούτσο του στην μούρη, σκουπίστηκε και έφυγε.

Ο Μάκης προσπάθησε να μου εξηγήσει τι είχε γίνει αλλά δεν τον άφησα, σηκώθηκα και έφυγα. Μαλακία μου όπως αποδείχτηκε. Μετά τις επόμενες μέρες ο γαμιάς μου είχε γίνει ο μαστρο-Στέφανος αλλά αυτός είχε άλλου είδους βίτσια. Δεν με γαμούσε τόσο συχνά αλλά κάθε μέρα με φώναζε στο γραφείο και ή του έπαιρνα τσιμπούκι ή με έβαζε να του τραβώ μαλακία.. μετά από δυο-τρεις φορές ήθελε να του τραβώ μόνο μαλακία και αυτός να διαβάζει εφημερίδα ή να μιλάει στο τηλέφωνο.

Μια φορά είχε φέρει και δυο εργάτες από την παραγωγή, φίλοι του Βαγγέλη και του μαστρο-Στέφανου. Ο ένας με γαμούσε δεν είχε πρόβλημα, ο άλλος καμιά πίπα ή να του τον παίζω. Πάντως και στους δυο τους άρεσε να κάθονται και να συζητάνε και εγώ να τους τον παίζω. Μια μέρα λοιπόν ο εργάτης που με γαμούσε είχε έρθει πάρα πολύ καυλωμένος και πραγματικά με ξεπάτωνε! Την ώρα λοιπόν που ο Χάρης με ξεκώλιαζε με μανία, ο μαστρο-Στέφανος μου είπε πως είχαν μάθει για μένα:

-    «Θυμάσαι μικρέ που για δυο μήνες έκανες συνέχεια βάρδιες με τον Μάκη; Ε, είχαμε αρχίσει να απορούμε εγώ και ο Βαγγέλης και ψάξαμε να μάθουμε τι τρέχει με εσάς.. πιάσαμε λοιπόν τον Μάκη και τον αναγκάσαμε να μας πει γιατί έχετε κάνει κόμμα εσείς οι δυο και ξέρεις δεν εδώ μέσα κουμάντο κάνω εγώ και δεν γουστάρω τα πηγαδάκια… σκοπός μου ήταν να ζητήσω από την διεύθυνση να σε διώξουν, αλλά ο Μάκης μας παρακάλεσε να μην το κάνουμε, μιας και είσαι μόνος εδώ στην Αθήνα και δεν έχεις που αλλού να πας για δουλειά. Έτσι συμφωνήσαμε με τον Βαγγέλη να σε γαμάμε και όπως θελήσουμε εμείς.»

Εκείνη την ώρα ένιωσα τελείως σκουπίδι γιατί δεν άφηνα τον Μάκη να μου μιλήσει και ταυτοχρόνως όταν έμαθα την αλήθεια, ο Χάρης από πίσω μου γελούσε ενώ με ξεκώλιαζε και ο άλλος έχυνε στην μούρη μου.

Μετά από αυτό πήγα να βρω τον Μάκη και τον είδα να μιλάει με τον Βαγγέλη. Μου μίλησαν και οι δυο και παραδέχτηκε ο Βαγγέλης ότι το πράγμα παρατράβηξε και ότι ο μαστρο-Στέφανος το είχε παρακάνει φέρνοντας τον Χάρη και τον Αντρέα. Μου ζήτησε συγγνώμη ο Βαγγέλης και έκανε κάτι που πραγματικά με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα.

Ο μαστρο-Στέφανος είχε στήσει μια μικρή απατεωνιά και έκλεβε σε συνεργασία με τον Χάρη τα προϊόντα της εταιρίας και ή τα πουλούσε στην μαύρη αγορά ή τα κρατούσε για δική του χρήση. Ο Βαγγέλης τον έδωσε στην διεύθυνση και τους έδιωξαν πακέτο και τους δυο. Ο Αντρέας που ήταν καλό παιδί έδωσε τον λόγο του ότι δεν θα πει τίποτα σε κανέναν για μένα, μου ζήτησε συγγνώμη και αυτός και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Από τότε εγώ ο Μάκης ο Βαγγέλης και ο Αντρέας, γίναμε καλοί φίλοι και φυσικά συνεχίσαμε αυτό που μας ευχαριστούσε. Αργότερα ο Μάκης αρραβωνιάστηκε και σταμάτησε να με γαμάει αλλά έμεινε καλός φίλος.. μάλιστα θα τον παντρέψω εγώ. Με τον Βαγγέλη συνεχίζουμε ακόμα! Όποτε έχουμε καύλες βρισκόμαστε και περνάμε ωραία!
Όσο για τον Αντρέα συνέχισα να του τραβάω μόνο μαλακία και να του παίρνω καμιά πίπα!
Μάλιστα κάποια στιγμή με τελικά με γάμησε και αυτός και αποδείχτηκε καλύτερος από όλους τους.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή μόνο τα ονόματα των παιδιών είναι αλλαγμένα. Στην εταιρία εργάζομαι ακόμα και δεν ανέφερα αναλυτικά για αυτήν για ευνόητους λόγους.
Απλά παιδιά σε όποιον τύχει κάτι παρόμοιο να προσέχετε πολύ γιατί καλοθελητές υπάρχουν.

Υ.Γ. Δεν με χάλασε η εμπειρία που είχα αλλά δεν με τιμάει κιόλας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")