Κρυφή Αγάπη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι 21 ετών και η εμπειρία μου που θα παραθέσω παρακάτω έγινε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ήταν κάπου αρχές Σεπτεμβρίου λίγο καιρό μετά αφού είχα πάρει αναβολή από το στρατό. Εκείνες τις μέρες έτυχε να συναντηθώ με τα παιδιά που πηγαίναμε μαζί σχολείο επειδή κάποια από αυτά δεν είχαν φύγει για τις πόλεις που σπουδάζουν. Οπότε κανονίσαμε να βγούμε.

Στην παρέα ήταν και ένα παιδί το οποίο γούσταρα καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων ξανθός με πράσινα μάτια γύρω στο 1. 85 (βέβαια ποτέ μέχρι να τελειώσω το σχολείο δεν είχα κάνει κάτι διότι αν και μέσα μου ήξερα ότι είμαι ομοφυλόφιλος ποτέ δεν κάθισα να το σκεφτώ ιδιαίτερα). Κάποια στιγμή πάνω στη κουβέντα αποκάλυψα στους φίλους μου τι παίζεται και κανείς δεν είπε κάτι.

Μετά από λίγη ώρα και αφού είχαμε πιει κάμποσο, το παιδί που ανέφερα πριν, Ανδρέας ας πούμε, επειδή καθόταν δίπλα γενικά είχε αρχίσει να με πειράζει με διάφορα που έλεγε αλλά με την καλή έννοια. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στο γεγονός. Εγώ μετά από τρία ποτά δεν συνέχισα αλλά τα παιδιά στην παρέα ήπιαν λίγο παραπάνω.

Με τα πολλά η ώρα είχε περάσει και σηκωθήκαμε να φύγουμε.  Εγώ και ο Ανδρέας επειδή μέναμε σχετικά κοντά φύγαμε μαζί.
Και εδώ αρχίζει το απίστευτο.
Μου είπε επειδή έλλειπαν οι γονείς του και ο αδερφός του να πάω σπίτι του να μείνω και χωρίς να έχω κάποιον σκοπό συμφώνησα.

Μπήκαμε σπίτι και μετά στο δωμάτιό το οποίο είχε δυο κρεβάτια μιας και το μοιραζόταν με τον αδερφό του. Στα γρήγορα βγάλαμε τα ρούχα μας για να ξαπλώσουμε. Όταν μείναμε και οι δυο με το εσώρουχο τότε πρόσεξα ότι ήταν ένας κούκλος με γυμνασμένο σώμα και είχε καυλώσει άγρια και φαινόταν πολύ καλά ότι είχε ένα πολύ καλό πούτσο. Δεν με πρόσεξε που είχα μείνει να τον κοιτάζω κάτι που πάντα λαχταρούσα να δω. Εγώ μετά από αυτό καύλωσα απίστευτα και τότε τον είδα να με κοιτάζει με ένα περίεργο ύφος που μαρτυρούσε πολλά.

-    «Τι κοιτάς;»

-    «Τίποτα.» είπα.

Είχε σίγουρα προσέξει ότι ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα.
Χωρίς να το καταλάβω με άρπαξε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και με έλιωσε. Σταμάτησε για λίγο και μου είπε:

-    «Χρόνια το περίμενα αυτό!» και άρχισε να με φιλάει με μεγαλύτερο πάθος.

Άφησε τα χείλη μου και άρχισε να κατεβαίνει και να με γλύφει παντού στο λαιμό στις ρώγες στη κοιλιά ώσπου έφτασε στο καυλί μου, μου έβγαλε το μποξεράκι και το πήρε όλο στο στόμα του. Με τρέλανε στην πίπα εγώ βογκούσα και αναστέναζα και απολάμβανα αυτό που γινόταν. Τον σταμάτησα και άρχισα να τον γλύφω παντού φτάνω στο μποξεράκι και του το βγάζω. Είχε ένα τέλειο καυλί 20-21 πόντους χοντρό.

Το πήρα στο στόμα μου χωρίς δεύτερη σκέψη και το έγλυφα αχόρταγα και τον άκουγα να αναστενάζει και να μου λέει να μην σταματήσω. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Θέλω να σε κάνω δικό μου…» 

Με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να μου γλύφει την τρύπα που και παράλληλα μου έβαζε δάχτυλα… εγώ αναστέναζα από την τρελή καύλα που μου πρόσφερε. Σταμάτησε και με μια κίνηση άρχισε να βάζει το τεράστιο καυλί του μέσα στο κώλο μου. Μπήκε μέσα μου και με ξέσκισε! Με πήδαγε με δύναμη και η καύλα ήταν απίστευτη δεν σταματούσε με τίποτα εγώ αναστέναζα και έπαιζα παράλληλα τον πούτσο μου.

Μετά από λίγο νιώθω τον πούτσο του να συσπάται μέσα μου και ταυτόχρονα μου είπε:

-    «Πάρτα όλα αγάπη μου!!!»

Και έχυσε μέσα μου τρελά και ταυτόχρονα έχυσα και εγώ. Με γύρισε με πήρε στην αγκαλιά του και με φίλησε με απίστευτο πάθος και αφού σταμάτησε μου λέει:

-    «Σ' αγαπάω πραγματικά…»

-    «Και εγώ» του απάντησα. «Πάντα σε αγαπούσα»

Το ξημέρωμα μας βρήκε μαζί αγκαλιά. Από τότε είμαστε μαζί...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")