Η πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν 18 ετών αγόρι, όταν άρχισε μέσα μου να θεριεύει η επιθυμία να βρεθώ στην αγκαλιά κάποιου άντρα. Κι αυτό έγινε πραγματικότητα, εκείνη τη χειμωνιάτικη νύχτα, όταν βρέθηκα στο τσαγκαράδικο του Δημήτρη. Τον γνώριζα από παλιά και εκείνη τη νύχτα, τα βήματά μου με οδήγησαν κοντά του.

Ξαφνιάστηκε που με είδε, αλλά με υποδέχτηκε με χαρά. Από καιρό είχα διαπιστώσει, ότι με κολάκευε για την ομορφιά μου και τα χείλη μου. Ήταν γύρω στα 35 και ανύπαντρος. Του άρεσε να μου διηγείται ιστορίες με παντρεμένες γυναίκες που είχε σχέσεις.

Έπιασα τον εαυτό μου να ζηλεύει. Φανταζόμουνα να ήμουνα εγώ στη θέση της παντρεμένης γυναίκας που έκανε έρωτα. Και να, που απόψε τον είχα απέναντί μου. Με κοίταζε περίεργα και σε λίγο άρχισε να μου διηγείται ερωτικές στιγμές με κάποια νέα κατάκτησή του.

Όταν τελείωσε, ασυναίσθητα του είπα:

-    Την.. γάμησες κι απ' τον κώλο;

-    Όχι.

-    Γιατί;

-    Δεν ήθελε.

-    Για ποιο λόγο;

-    Επειδή ο πούτσος μου είναι μεγάλος, φοβόταν να μην πονέσει.

-    Αλήθεια έχεις τόσο μεγάλο πούτσο;

-    Θέλεις να τον δεις;

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και τράβηξε με μια απότομη κίνηση τον πούτσο του έξω. Έμεινα άναυδος από το θέαμα. Ήταν γύρω στα 20 εκατοστά, χοντρός, με ένα κατακόκκινο κεφάλι. Ζαλίστηκα από το θέαμα, ενώ άρχισα να προβληματίζομαι, πώς ήταν δυνατόν να χωθεί αυτό το τεράστιο παλούκι στον παρθένο κώλο μου.

Ήρθε, κάθισε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει στο στόμα, στο λαιμό, στ' αυτιά. Εγώ με το ένα χέρι έσφιξα δυνατά τον πούτσο, παίζοντάς τον πάνω-κάτω. Είχα παραλύσει από την ηδονή, καθώς ένιωθα τη γλώσσα του να χώνεται βαθειά στο στόμα μου.

Έπειτα από πέντε λεπτά, σηκώθηκε, μου έπιασε το χέρι και με οδήγησε σε ένα διάδρομο του σπιτιού του, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, μου είπε να ακουμπήσω τα χέρια μου στον τοίχο και να σκύψω όσο περισσότερο μπορώ.

Αφού το έκανα, ένιωσα τον υπέροχο πούτσο του να μπαίνει στην κωλοτρυπίδα μου και να με ξεσκίζει. Ήταν η πρώτη φορά που με γαμούσαν. Πονούσα αφάνταστα στην αρχή. Μετά λίγα λεπτά όμως, ο πόνος μετατράπηκε σε μια υπέροχη ηδονή.

Με γαμούσε για 15 λεπτά περίπου κι ένιωθα την τρύπα μου να βγάζει φωτιές. Ξαφνικά τον άκουσα να βγάζει μια κραυγή και ταυτόχρονα το ζεστό του σπέρμα πετάχτηκε στον κώλο μου και στα πόδια μου.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά. Ακολούθησαν κι άλλες φορές... πολλές φορές.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")