Χρυσή βροχή στα Λιμανάκια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία έγινε πριν περίπου 6 ώρες και είμαι ακόμη καυλωμένος τώρα που τη γράφω...
Είμαι 23 ετών, 1.78, 67 κιλά, καστανόξανθος αρρενωπός και πολύ καυλιάρης όταν βλέπω άντρες με τεράστιες πούτσες. Είχα πολλές καύλες σήμερα και γούσταρα πολύ να τσιμπουκώσω κανένα ψωλαρά. Κάνω τρελές πίπες και όλοι μου δίνουν τα εύσημα!

Για να μην πολυλογώ παίρνω το αμάξι και φτάνω στα Λιμανάκια κατά τις 9 το βράδυ. Τέτοια ώρα είναι η καλύτερη εκεί γιατί δεν έχει πολύ κόσμο και είναι και ψιλοσκοτεινά. Αφού έκανα βόλτες με το αμάξι και κοίταζα καυλωμένους άντρες να κάθονται στα αμάξια και να περιμένουν για τσιμπούκι, κατέληξα σε ένα παράδρομο πίσω από το κάμπινγκ στη Βάρκιζα.

Καθώς πέρναγα σιγά-σιγά από τα σταματημένα αμάξια και κοίταζα να βρω καμιά ψωλή, βλέπω έναν τυπά γυμνασμένο φουλ με ξυρισμένο κεφάλι γένια και σχετικά μεγάλος (38 μου είπε), που μόλις πέρναγα με το αμάξι, μου κατεβάζει το παράθυρο και είδα ότι έπαιζε την ψωλή του. Διέκρινα έναν πούτσο χοντρό και γύρω στα 19cm.

Είχα καυλώσει του κερατά και αμέσως πάρκαρα μπροστά του. Ανάβω τσιγάρο και τον κοίταζα από τη καθρέπτη. Το ίδιο έκανε και εκείνος. Εγώ είχα αρχίσει και τον έπαιζα πάνω από τη φόρμα μου και είχε γίνει πέτρα. Αυτό συνεχίστηκε κάνα δεκάλεπτο ώσπου μου αναβοσβήνει τα φώτα ως νόημα. Αμέσως πετάω το τσιγάρο και πάω στο αμάξι του.

Ανοίγει την πόρτα μπαίνω μέσα και τον βλέπω με την ψωλή όρθια και κατεβασμένα τα παντελόνια. Αφού συστηθήκαμε, αμέσως πιάνω την ψωλή του που είχε γίνει πέτρα και του την έπαιζα αργά και σφιχτά. Έβλεπα τη πουτσοκέφαλο να ξεπροβάλει και μου έτρεχαν τα σάλια. Ο τύπος είναι αυτό που λέμε άντρας!!! Σε βάζει κάτω και σε ξεσκίζει.

Μου πιάνει το κεφάλι και το βάζει στον πούτσο του. Μου γάμαγε το στόμα τόσο άγρια που έφτανε λαρύγγι! Πνιγόμουν αλλά το ευχαριστιόμουν. Έλεγε καυλόλογα όπως: «Τι τσιμπούκι είναι αυτό που κάνεις καυλιάρη! Ρούφα την ψωλή!» και τέτοια...
Φόραγε κρίκο στα αρχίδια και το έκανε ακόμη μεγαλύτερο! Έγλυφα σαν τρελός ψωλή και αρχίδια. Όλα μέσα τα έβαζα και ο άλλος βόγκαγε σαν τρελός.

Φιλιόμασταν με πάθος, έριχνε χαστούκια ο ένας στον άλλον, έφτυνε ο ένας το στόμα του άλλου και είχαμε καυλώσει τρελά. Γουστάρω πολύ kinky games και πρόστυχα λόγια. Είχα καυλώσει τρελά. Η ψωλή μου έκαιγε από καύλα. Μου έγλυψε τον κώλο και μου έβαζε δάκτυλο. Ήθελε να με γαμήσει αλλά ήταν δύσκολο γιατί έχω πηδηχτεί μόνο μια φορά και γενικά είμαι στενός πίσω.

Έπαιρνα τσιμπούκι… μου έβαζε δάχτυλο… πόναγα, καύλωνα, μου έριχνε χαστούκια στον κώλο και με έβριζε. Είχα τρελαθεί από καύλα. Ξαφνικά, τον ακούω να λέει:

-    «Χύνω ξεκωλιάρη!!!»

Και βλέπω έναν χείμαρρο από χύσια να πετάγονται παντού! Στήθος, κοιλιά, μπούτια ακόμη και στο τιμόνι. Ο τύπος έπαιρνε τα χύσια του με το δάχτυλο και μου τα έδινε να τα γλύφω. Είχα καυλώσει τρελά για να κάνω κάτι τέτοιο..

Και κάνει ξαφνικά την κίνηση ματ! Μου λέει:

-    «Βγαίνω λίγο έξω γιατί κατουριέμαι…»

(Έχω δει τσόντες με κατούρημα και καύλωνα πολύ και πάντα ήθελα να μου το κάνουνε). Λέω «οκ». Βγαίνει έξω και αρχίζει και κατουράει ένα ποτάμι. Τότε κάθομαι στη θέση του οδηγού και κατεβάζω το κεφάλι μου για να βλέπω καθαρά τα κάτουρά του. Καταλαβαίνει ότι γουστάρω και μου λέει:

-    «Βγάλε πιο έξω το κεφάλι σου…»

Ήμουν με το κεφάλι έξω και το σώμα στο αμάξι. Έρχεται πιο κοντά μου και μου λέει:

-    «Για εσένα τα πετάω καύλα!»

Δεν άντεξα άλλο και έβαλα τα μούτρα μου στη πούτσο του όταν κατούραγε. Τα είδα όλα! Να κατουράει πάνω μου. Στο πρόσωπο μου, στα μάτια μου στο στόμα μου… να ανοίγω το στόμα μου και να βάζει μέσα την ψωλή του και να κατουράει.

Είχα τρελαθεί! Ώσπου δεν άντεξα άλλο και έχυσα παντού.. (χύνω πολύ και πετάγονται πολύ μακριά). Κάτσαμε στις θέσεις μας και ήμουν μέσα στα χύσια και στα κάτουρα. Προς στιγμήν μου ήρθε να ξεράσω… μόλις είχα ξενερώσει από καύλα και τότε έρχεται και με φιλάει στο στόμα. Τι καύλα!!!

Ανταλλάξαμε κινητά και μου είπε μέσα στην εβδομάδα θα φέρει και έναν φίλο του ψωλαρά να με κατουρήσουν μαζί και να με χύσουν...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")