Με τον Τάσο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας και πάλι είμαι ο Κώστας και είχα δημοσιεύσει και πιο παλιά μια ιστορία μου (βλέπε "Με τα αδέρφια")

Μια παρασκευή που οι δικοί μου έφυγαν για σαββατοκύριακο, πήρα τηλέφωνο τον Τάσο και τον ρώτησα άμα θέλει να έρθει να κοιμηθούμε μαζί. Μου είπε ότι θα κανόνιζε με την δουλειά του και θα έρχονταν. Εγώ ετοιμάστηκα για το βράδυ… άναψα σε όλα τα δωμάτια κεριά γιατί είχα βάλει στο μυαλό μου κάτι όμορφες σκέψεις.

Κατά τις 9 το βράδυ χτύπησε το κουδούνι. Πήγα άνοιξα και ήταν ο Τάσος. Με αρπάζει και μου δίνει ένα υπέροχο φιλί στην εξώπορτα χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Μπαίνουμε μέσα… πάει αφήνει κάτι σακούλες που κρατούσε και αράζουμε στην τηλεοράση. Μετά από λίγο πατάω, και καλά άθελα μου, το dvd να παίζει. Είχα βάλει από πριν μια τσόντα.

Εκείνη την στιγμή σκύβω και τον φιλάω… για κανένα πεντάλεπτο οι γλώσσες μας είχαν μπερδευτεί. Τότε αρχίζω να τον γδύνω σιγά-σιγά και αφού τον άφησα μόνο με τον μποξεράκι, τον τραβούσα από εκεί και τον πήγα στο δωμάτιο μου. Τον πέταξα πάνω στο κρεβάτι και ξανά αρχίσαμε τα φιλιά.

Τότε με σηκώνει και με στήνει στον τοίχο. Μου πήρε μια υπέροχη πίπα και τελείωσα μετά από λίγη ώρα στο στόμα του. Τότε πάω από πίσω του και του γλύφω την τρυπούλα του. Ξέρω ότι αυτό τον τρελαίνει και για αυτό εγώ φροντίζω να του το κάνω συχνά.

Ξαπλώνουμε ξανά στο κρεβάτι, παίρνω ένα κερί που είχα, και αρχίζω να στάζω πάνω του. Είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που άρχισε να χύνει αμέσως μόλις του άγγιξα την ψωλή του.

Σηκώνεται και πάει ξανά στον τοίχο τουρλώνοντας τον κώλο του προς τα εμένα. Πάω και καρφώνομαι μέσα του απότομα κάνοντας τον να βγάλει έναν αναστεναγμό. Συνεχίσαμε για λίγη ώρα έτσι…

Μετά φεύγει ο Τάσος ξαπλώνει στο κρεβάτι και σηκώνει τα πόδια του. Πάω και του ξαναρίχνω κερί στην κοιλιά του και καρφώνομαι με δύναμη. Μετά από λίγο βγάζω την καπότα και χύνω στο πρόσωπό του. Ξαπλώνω δίπλα του και αρχίζουμε τα φιλιά ανακατεύοντας τα υγρά μου με τα σάλια μας…

Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό μας έφτιαξε και τους δυο πάρα πολύ. Κάνοντάς με να στήνομαι στα τέσσερα, μπήκε ο Τάσος μέσα μου.

Αφού γαμηθήκαμε για κάμποση ώρα έτσι, έχυσε και αυτός στο στόμα μου, επαναλαμβάνοντας το προηγούμενο σκηνικό!

Σηκωθήκαμε έτσι όπως ήμασταν γυμνοί και πήγαμε να μαγειρέψουμε. Βασικά το φαγητό στο τέλος δεν τρωγόταν γιατί φιλιόμασταν συνέχεια και ξεχνούσαμε να βάλουμε διάφορα μέσα υλικά μέσα. Στο τέλος παραγγείλαμε και άνοιξε την πόρτα ο Τάσος φορώντας μόνο το μποξεράκι. Ο ντελιβεράς έπαθε την πλάκα του γιατί μέχρι να βρει λεφτά ο Τάσος μπήκε μέσα και με είδε να γυρνάω γυμνός μέσα στο σπίτι.

Καθώς ο Τάσος πλήρωνε, φώναξα:

-    Άντε ρε μωρό μου… πεινάω. Με ξεθέωσες!

Ο δε ντελιβεράς είχε μια ελεεινή φάτσα από ότι μου είπε ο Τάσος.

Αυτά. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")