Ψωνιστήρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Γιάννης. Είμαι 18 χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πρόσφατα. Είμαι ψηλός, 1.75, 70 κιλά, γυμνασμένος, με ένα απίστευτο κωλαράκι.

Πήγαινα σε μια σχολή στο Μαρούσι, οπότε μετά το μάθημα πήγαινα στο κοντινό πολυκατάστημα. Εκεί πήγαινα στις τουαλέτες και κατέβαζα το παντελόνι μου και περίμενα ανταπόκριση. Κανένας δεν κοιτούσε. Οπότε έμπαινα στις κανονικές τουαλέτες και τα κατέβαζα όλα αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή. Πάλι κανένας δεν μου έκανε τίποτα.

Μια μέρα είδα έναν που δούλευε εκεί και φόραγε μια στολή που του αναδείκνυε τον κώλο. Οπότε πηγαίνω στο διάδρομο από την τουαλέτα και του χουφτώνω το ένα κωλομέρι. Τέτοια απόλαυση! Και αμέσως στρίβω από τον άλλο διάδρομο, μιας και είχε δύο διαδρόμους για να βγεις από την τουαλέτα.

Εκεί, ακούω μια φωνή:

-    «Ψιτ…»

Μόλις γύρισα τον είδα να μου κάνει νόημα να πάω εκεί.

-    «Με ξέρεις από κάπου;»

-    «Όχι, αλλά μου αρέσεις και θέλω να πάμε να με γαμήσεις».

-    «Άϊ γαμήσου μουνόπανο!»

Και έφυγε. Εγώ γύρισα στις τουαλέτες και άρχισα να τον παίζω. Κατέβασα το παντελόνι μου μέχρι τα γόνατα και κούναγα τον κώλο μου. Πέρασε ένας κούκλος αλλά δεν έκανε τίποτα.

Μετά είδα μια τουαλέτα μισάνοιχτη και πήγα να μπω και ακούω: «άλλος». Σπρώχνω όμως για να μπω μέσα και πάω να χουφτώσω τον πούτσο του και γυρνάει και βλέπω πως ήταν ένας συμμαθητής μου. Αμέσως μπαίνω και κλείνω την πόρτα.

-    «Να σου εξηγήσω», του λέω.

-    «Για άρχισε…», είπε και έβαλε τον πούτσο του μέσα στο παντελόνι του.

Αυτός (Κέβιν λεγόταν) ήταν ψηλός, είχε απίστευτο σώμα, μπράτσα και κώλο και πάντα κάτι ξεπρόβαλε μέσα από το παντελόνι του.

-    «Είμαι γκέι και κάνω ψωνιστήρι στις τουαλέτες του εμπορικού κέντρου. Αυτό είναι»

-    «Το ‘ξερα ότι είσαι κρυφή. Και σου αρέσω εγώ;»

-    «Ναι. Θα ήθελα να σου πάρω τον πούτσο στο στόμα μου και να στον γλύφω»

-    «Γιατί δεν ξεκινάς;»

Έσκυψα και του κατέβασα το χαμηλοκάβαλο τζιν. Μέσα από το μποξεράκι του έβγαλα τον σηκωμένο πούτσο του. Πρέπει να ήταν 18 εκ. Τον έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να του παίρνω μια πίπα που τον έκανε να παίρνει διάφορες γκριμάτσες μέχρι που έχυσε.

Σηκώθηκα και κατέβασα το παντελόνι μου και το μποξεράκι μου και του άφησα σε θέα τον κώλο μου. Έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε:

-    «Εγώ αγοράκια δεν γαμάω. Αυτό που έγινε ήταν πίπα. Και τίποτε άλλο. Σαν να γάμαγα μια πουτάνα»

Άνοιξε την πόρτα και έφυγε.
Έτσι από τότε, όποτε έχω χρόνο περνάω καμιά Τετάρτη από εκεί και κάνω ψωνιστήρι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")