Η πρώτη μου εμπειρία με αγόρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη σε όλους!  Με λένε Δημήτρη και είμαι στα 24. Πρόσφατα είχα την πρώτη μου εμπειρία με αγόρι. Το λοιπόν ξεκινάω…

Τέλος του προηγούμενου μήνα βρέθηκα με ένα παιδί όπου μιλούσα μαζί του μέσω ίντερνετ. Καλό παιδί και σοβαρός. Είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ. Εγώ ήμουνα τότε μόνος στο σπίτι μου οι δικοί μου έλειπαν εκτός Αθήνας. Πάω και βρίσκω το παιδί και ξεκινήσαμε να πάμε για καφέ. Αλλά εκείνος μου είπε:

-    «Αφού είσαι μόνος σπίτι. Είναι ευκαιρία να πάμε να αράξουμε λίγο».

Εγώ κόμπλαρα. Και τελικά ήρθαμε σπίτι μου. Κάτσαμε στον καναπέ και μιλούσαμε. Και με ρωτάει το παιδί πως φαντάζομαι την πρώτη μου εμπειρία. Του είχα πει και από το ίντερνετ ότι πρώτα με παιχνίδια και έπειτα βλέπουμε. Μου λέει το παιδί ότι είχε έρθει με ορέξεις. Με ρωτάει πάλι μετά.

-    «Έχεις παίξει μικρός τον γιατρό;»

-    «Όχι». Του λέω εγώ, και μου λέει:

-    «Θέλεις να τον παίξεις τώρα;»

-    «Εγώ… δεν ξέρω…»

Και κάνει την πρώτη κίνηση το παιδί. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Εγώ του έλεγα να σταματήσει βέβαια, επειδή δεν ήθελα να γίνει κάτι από το πρώτο ραντεβού. Εκείνος εκεί όμως συνέχισε. Μου έβγαλε όλα τα ρούχα. Μετά πήγαμε στο κρεβάτι της μάνας μου που ήταν και διπλό και εκεί τα βγάζει όλα και εκείνος. Και με ρωτάει:

-    «Θες να μου κάνεις εσύ;»

-    «Θα ήθελα να δοκιμάσω».

-    «Τι;»

Εγώ κολλούσα… στην αρχή έτρεμα. Και του λέω μετά:

-    «Θα ήθελα να δοκιμάσω να παίξω με το καυλί σου». Και μου λέει:

-    «Έλα».

Εγώ έτρεμα ολόκληρος. Μου πιάνει το χέρι μου και το βάζει στον πούτσο του. Με ρωτάει:

-    «Πως είναι σαν αίσθηση;»

-    «Καλή». Του λέω. «Εάν θες να συνεχίσω σε πίπα να βάλεις προφυλακτικό».

Έβαλε. Και έτσι μετά από λίγο τον είχα στο στόμα μου αλλά με είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο. Τελικά του πήρα πίπα. Δεν περίμενα να μου άρεσε τόσο. Μετά το παιδί σηκώνεται και έρχεται μπροστά μου. Εγώ ήμουνα ανάσκελα. Κάθεται στα γόνατα του, και βάζει σάλιο στο δάχτυλο του και στην τρύπα μου και μου βάζει ένα δάχτυλο στην αρχή… μετά από λίγο μου βάζει και δεύτερο. Εκεί πόνεσα αρκετά αλλά έβγαζα βογγητά.

Όποιος θέλει την συνέχεια, ας μου αφήσει κάποιο σχόλιο. Ευχαριστώ! 
Από εμφάνιση δεν λέω και πολλά είμαι χοντρός. Το παιδί ήταν αδύνατο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")