Στο internet καφέ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Αύγουστος του 2008.  Συνήθιζα μετά τις διακοπές να πηγαίνω σε ένα internet καφέ και να ασχολούμαι με διάφορα... αγγελίες χορού, μιας και είμαι χορευτής.

Συνήθιζα να βλέπω το διάστημα που πήγαινα στο καφέ έναν 28άχρονο γυμναστή ψηλό με όμορφα φουσκωμένο σώμα που φαινόταν άντρακλας. Δεν άργησε να μου αποσπάσει την προσοχή και εγώ το ίδιο για εκείνον μιας και εγώ είμαι εμφανίσιμος και με ωραίο σώμα, καθώς είμαι επαγγελματίες χορευτής.

Είχα προσέχει ότι μιλούσε με κάποιον που τον έπαιζε, και φαντάστηκα ότι είναι gay, αν και δεν του φαινόταν καθόλου. Τότε μπήκα και εγώ σε μια σελίδα με gay sex για να του τραβήξω την προσοχή. Τότε με ρώτησε ποια σελίδα είναι αυτή και στην συνέχεια πήγα κοντά του...

Αργότερα άρχισε να μου πιάνει το πόδι και να ανεβαίνει όλο και πιο πολύ. Εκεί μου είπε:

-    Και ήθελα να σου ζητήσω να έρθεις στο γυμναστήριο αλλά βλέπω ότι δεν έχεις ανάγκη!!!

Μετά από όλα αυτά που είπαμε, μου ζήτησε να πάμε μια βόλτα. Τελικά καταλήξαμε σπίτι του.  Εκεί μου έκανε ερωτήσεις για την σεξουαλική μου ζωή και εγώ είμαι αρκετά παθητικός, μιας και ο χώρος που βρίσκομαι είναι τέτοιος. Αλλά από όσα κατάλαβα και ο ίδιος ήταν αρκετά παθητικός.

Στην συνέχεια έκατσα δίπλα του, και σιγά-σιγά του άνοιξα το φερμουάρ που εκεί ένιωσα ότι είχε καυλώσει το ίδιο και εγώ.  Άρχισα να του γλύφω το σώμα και να τον ρουφάω μέχρι που κατέληξα σε μια πούτσα 22 εκατοστών και βάλε… χοντρή με τεράστια αρχίδια. 

Του την έγλυφα αρχικά αργά με κυκλικές κινήσεις στο κεφαλάκι  και μετά την έπαιρνα ολόκληρη μες στο στόμα. Μου έκανε και αυτός κολπάκια με την γλώσσα και την έγλυφε με τρελό πάθος.  Η πούτσα μου που είναι 19 εκατοστά αλλά χοντρή… είχε γίνει πέτρα.

Καθώς τον πίπωνα, άρχισα να τον έχω στα τέσσερα και να του ρουφάω την κωλοτρυπίδα που ήταν σκέτη λαχτάρα. Το ίδιο έκανε και αυτός που από τόσο που μου χτυπούσε τον κώλο μου τον είχε κοκκινίσει και την τρύπα την είχε σαλιώσει για τα καλά. 

Τότε ήταν που είχε αρχίσει το πολύ παθιάρικο σεξ, τότε που του χτυπούσα το καυλί σε όλο του το πρόσωπο και πάνω στη γλώσσα. Εκεί που είχε ψιλοχύσει, του την ρουφούσα ακόμα και ακόμα πιο πολύ...

Αργότερα του έγλυφα την τρύπα, γιατί που να χόρταινα τέτοια κωλάρα! Μετά άρχισα να του γαμάω την τρύπα δυνατά και φωνάζοντας και οι δυο βαρώντας την πούτσα του στην κοιλιά μου στη στάση που ήμασταν. 

Μετά έβγαλα την πούτσα μου και του την έδωσα στο στόμα. Εκεί ήταν που έκανε σαν παθιάρικο σκυλί. Με περίμενε να του χύσω στο στόμα. Εκεί που με πίπωνε, του ζήτησα να με σκίσει. Και το έκανε...

Όλο αυτό διήρκησε 45 με 50 λεπτά. Μέχρι που μου έχυσε και με γέμισε χύσια, μιας και δεν σταματούσε να χύνει και εγώ το ίδιο και  κατάπινα όλο και πιο πολύ. Μετά μου ρούφηξε και εμένα όλα τα χύσια.  Αυτή ήταν η φορά που έχυσα πιο πολύ από ποτέ.

Να σας πω και πόσο χρονών είμαι μιας και θέλετε να το μάθετε; Είμαι 18.

(Αφιερωμένο στον γαμιά μου μιας και δεν θυμάμαι το όνομα του από το γαμήσι που έφαγα). Για να μην αμφισβητείται τους πολύ νέους.  Είμαι τρίτη λυκείου.   Επαγγελματίας χορευτής και τώρα δουλεύω χορευτής σε μπουζούκια και club.

Η ιστορία μου είναι αληθινή.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")