Με τον πατέρα του κολλητού μου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έτσι αποφάσισα να πάω για παρακολούθηση για να δω αν τα πράγματα ήταν όντως έτσι. Ήταν πρωί… εγώ ήμουν με το αμάξι μου κάποια μέτρα μακριά και άρχισα την παρακολούθηση. Πρώτα βλέπω τον Άκη να φεύγει με την Τζένη και με την Πόπη.

Μετά από 10 λεπτά, έρχεται και ο βραζιλιάνος. Φορούσε σορτς, ένα μπλουζάκι και σαγιονάρες μέσα στο φθινόπωρο. Εγώ καύλωσα. Ήθελα να τον σταματήσω και να του τις γλύψω. Βέβαια μετά άφησα τις σκέψεις μου και συνέχισα την παρακολούθηση. Με το που πατάει το πόδι του στο σπίτι δεν μπήκε μέσα, αλλά κάθισε έξω πήρε ένα ηλεκτρικό πριόνι και άρχισε δουλειά.

Ξαφνικά βγαίνει έξω ο Στράτος με μπουρνούζι και του κάνει νόημα να μπει μέσα κλείνοντας το μάτι πονηρά. Αυτός μπαίνει μέσα και κλείνει την πόρτα. Εγώ πάω αμέσως στην εξώπορτα και σκαρφαλώνω. Μπαίνω μέσα και βλέπω τον Στράτο να φιλιέται με τον Ροντρίγκο (έτσι έλεγαν το βραζιλιάνο). Αφού τελειώνουν με τα φιλιά, τον αφήνει και ανεβαίνει τις σκάλες. Πήγαινε στο δωμάτιο του το οποίο ήταν στον πάνω όροφο. Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα απ’ έξω. Ήμουν στην αυλή και κρυφοκοίταζα από το παράθυρο, ενώ ο Στράτος πήγε πάνω. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό του βραζιλιάνου και όταν το σηκώνει λέει τα εξής:

-    «Έλα Τζένη. Ποια θα είναι η συνέχεια του σχεδίου; Ναι, ναι, κατάλαβα».

Και το κλείνει. Εγώ έπαθα σοκ. «Τι γίνεται εδώ;» αναρωτήθηκα. Έτσι χτύπησα στο παράθυρο με είδε και μου άνοιξε. Με ρώτησε ποιος είμαι και του τα είπα όλα! Δηλαδή για το Στράτο για τον Άκη τα πάντα. Έτσι και αυτός μου είπε την αλήθεια. Μου είπε ότι η Τζένη του την πέφτει για να την δει ο Άκης και να χωρίσουν. Μου είπε ότι θέλει να χωρίσει η Τζένη από τον Άκη γιατί είναι λεσβία και έχει κρυφή σχέση με την Πόπη. Επιπλέον θέλει να είναι αυτή η αιτία του χωρισμού τους και όχι να μάθει ο Άκης ότι είναι λεσβία και ιδιαίτερα ότι πηδιέται με την μάνα του.

Εκείνη τη στιγμή έμεινα. Στη συνέχεια τον ρώτησα αν έχει σχέση με τον Στράτο. Μου είπε:

-    «Μόνο σεξ κάνω με τον Στράτο. Με τον Άκη έχω σχέση».

Εγώ πάλι έμεινα και εκείνος αναγκάστηκε να μου πει και αυτήν την αλήθεια! Μου είπε ότι με τον Άκη έχουν κρυφή σχέση αφού ο Άκης είναι κρυφό-γκέι. Με κατηγορεί παντού γιατί θέλει να ρίξει σε όλους στάχτη στα μάτια για να μην αποκαλυφθεί η σχέση μας. Όσο για την Τζένη, νευριάζει όταν μου την πέφτει όχι γιατί ζηλεύει, αλλά φοβάται μήπως την χάσει και μετά δεν θα έχει γκόμενα για να δείχνει στους άλλους. Και του λέω:

-    «Τον απατάς τον Άκη με το Στράτο ή όπως είπες πριν μόνο για σεξ;» Και μου λέει:

-    «Αυτό τον μαλάκα; Του κάθομαι μόνο και μόνο για να μου δίνει λεφτά. Τα χρειάζομαι αυτά τα λεφτά, γιατί αν βγάλω λεφτά θα έχω τη δυνατότητα να πάω εξωτερικό αλλά και θα μπορώ να ζήσω κανονικά και με τον Άκη, γιατί για να ζήσουμε κανονικά μόνο στο εξωτερικό μπορούμε, όπου κανείς δεν θα μας ξέρει. Αγαπώ τον Άκη και θα κάνω τα πάντα για τον έρωτα μας».

Πραγματικά κατάλαβα ότι ο Ροντρίγκο αγαπούσε τον Άκη και έτσι βρήκα τον ευκαιρία και να απαλλάξω τον Ροντρίγκο από το να κάνει σεξ με τον Στράτο, αλλά και να ευχαριστηθώ σεξ με τον Στράτο. Έτσι πρότεινα ένα σχέδιο στο Ροντρίγκο. Αφού του το είπα συμφώνησε. Πριν ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου, τον παρακάλεσα να μου κάνει ένα foot job σαν δώρο. Γδύνομαι εγώ βγάζει το μπουρνούζι αυτός και καθίσαμε κάτω στα πλακάκια. Παίρνω τις φοβερές ολόγυμνες πατούσες του και αρχίζει να μου κάνει ένα από τα καλύτερα foot job που μου είχαν κάνει ποτέ.

Όταν έχυσα δώσαμε ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο και έτσι ξεκινά το σχέδιο. Πάει ο Ροντρίγκο στο δωμάτιο του Στράτου και του λέει ότι θέλουν να κάνουν σεξ αλλά να έχει αυτός (Στράτος) δεμένα τα μάτια με ένα μαύρο μαντίλι. Ο Στράτος δέχτηκε και με το που φόρεσε το μαντίλι, μπαίνω εγώ κρυφά και φεύγει ο βραζιλιάνος. Αυτό ήταν το σχέδιο. Ο Στράτος με κλειστά τα μάτια δεν θα ήξερε με ποιον θα γαμηθεί. Όταν πάω στο κρεβάτι με παρακαλάει να μου πάρει πίπα. Όταν μου έγλυφε την ψωλή μου είπε:

-    «Καλά ρε μαλάκα Ροντρίγκο, γιατί βρωμάει η ψωλή σου ποδαρίλα; Έκανες με κανέναν foot job; Αφού ξέρω ότι σιχαίνεσαι τις βρωμοπατούσες στην ψωλή σου».

Εγώ δεν μίλησα και άρχισα να τον φιλάω λαίμαργα. Εκείνος με σταματάει και μου λέει:

-    «Προφυλακτικά πρώτα».

Έτσι αφού μου έδειξε που είναι, πήρα και φόρεσα ένα και του Σταύρου του το φόρεσα με το στόμα μου.

-    «Πω πω καύλα!» είπε αυτός.

Μετά αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είχε καιρό να γαμήσει όπως και εγώ, οπότε τα κάναμε όλα λαίμαργα. Στη συνέχεια μου λέει:

-    «Θέλω να σε γλύψω από την κορφή μέχρι τα νύχια».

Έτσι τον καθοδήγησα και ξάπλωσα. Άρχισε από τις πατούσες… μου έγλυφε σαν τρελός τα δαχτυλάκια των ποδιών κι εγώ έπαιζα το καυλί μου. Μετά έγλυφε λαίμαργα τις γάμπες και τα πόδια. Δάγκωνε και τις τρίχες. Μετά όταν φτάνει στην ψωλή, βγάζει την καπότα και μου ρούφαγε τον πούτσο άγρια, με αποτέλεσμα να χύσω αμέσως στο στόμα του.

Εντωμεταξύ το καυλί του ακουμπούσε στις πατούσες και έχυσε στα δαχτυλάκια. Μετά μου βάζει την ψωλή του που βρωμούσε ποδαρίλα και του παίρνω πίπα και με χύνει στο στόμα. Ενώ του έπαιρνα πίπα, με τα δάχτυλα μου του άνοιξα το κώλο του. Έτσι βάζω άλλη καπότα και μπαίνω άγρια μέσα του. Του γάμαγα άγρια τον κώλο με αποτέλεσμα να πεταχτούν κηλίδες αίματος.

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο Ροντρίγκο καυλωμένος και χώνει το καυλί του στο στόμα του Στράτου! Ο Στράτος τρόμαξε αλλά είχε δυο καυλιά που του γαμούσαν τις τρύπες. Με το που χύσαμε με το Ροντρίγκο, όταν βγάλαμε τα καυλιά μας, ο Στράτος άνοιξε τα μάτια του και τρόμαξε. Εγώ τον φίλησα και κάναμε ένα γρήγορο σεξ. Αφού ξαναχύσαμε, πάω και φιλάω στο στόμα τον Ροντρίγκο και του λέω: «ευχαριστώ». Ο Στράτος μου λέει:

-    «Δεν κατάλαβα…;» και του λέω:

Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να υπογράψεις αυτή την επιταγή στον Ροντρίγκο και να τον διώξεις.

Όταν είπε «όχι» του είπα:

-    «Κοίτα την κάμερα… σε καταγράφαμε τόση ώρα και θα το δείξουμε στη γυναίκα σου».

Τότε μου είπε ο Στράτος:

-    «Κυριάκο θα δείξω και εγώ στους γονείς το βίντεο» και του λέει ο Ροντρίγκο:

-    «Δεν μπορείς γιατί στο μοντάζ θα δείξει μόνο την πίπα που μου έκανες».

Ο Στράτος έτσι αναγκάστηκε να υπογράψει. Τέλος ο Ροντρίγκο και ο Άκης ζούνε μέχρι σήμερα στο εξωτερικό ερωτευμένοι και παντρεμένοι! Εγώ από τότε γνώρισα την σημερινή γυναίκα μου και από την γνωριμία μας και μετά σταμάτησα να σκέφτομαι άντρες, αφού με αφήνουν αδιάφορο.

Όσο για τον Στράτο, έμεινε μόνος αφού η Πόπη τον παράτησε για την Τζένη.

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")