Ο γείτονας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας και πάλι. Είμαι ο Δημήτρης και θα σας πω τη συνέχεια με το γείτονα μου και γαμιά μου Ντίνο. Αφού περάσαμε δυο μέρες γεμάτες άγριο γαμήσι. Την τρίτη ημέρα μου είπε αν ήθελα να πάμε για κανένα μπανάκι. «Ναι», του απάντησα μου είπε τότε ότι ξέρει μια παραλία όπου πηγαίνουν γυμνιστές και αν θα ήθελα να πάμε.

-    «Δεν έχω πρόβλημα», του είπα και πήγα να ετοιμαστώ.

-    «Έλα εδώ μωρό μου. Πρέπει να είσαι πολύ καυλιάρικο εκεί που θα πάμε. Γι’ αυτό έλα να σε περιποιηθώ...»

Με πήγε στην τουαλέτα και μου ξύρισε τα πόδια και τις λίγες τρίχες που είχα στα αρχίδια μου. Γύρω στις δώδεκα ξεκινήσαμε. Η παραλία ήταν περίπου δυο ώρες μακριά. Στο δρόμο μου είπε πως θα ήθελε να με δει να γαμιέμαι με άλλους. Στην αρχή τα έχασα αλλά μου είπε ότι είναι ωραία και ότι εκεί που πάμε υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν να με γαμήσουν.

Γύρω στις δύο και μισή φτάσαμε. Αφού παρκάρισε μου είπε πως θα κατέβει αυτός πρώτα και μετά να κατέβω εγώ και να πάω να καθίσω εκεί που θα είναι αυτός αλλά όχι μαζί του. Έτσι και έγινε. Μετά από λίγο άρχισα να κατηφορίζω προς την παραλία. Ήταν απότομα και υπήρχαν θάμνοι και βράχια. Αφού κατέβηκα είδα μια μικρή παραλία γεμάτη γυμνούς άντρες και γυναίκες. Καθόταν στην άλλη άκρη και προχώρησα προς το μέρος του.

Δεν χόρταινε το μάτι μου να βλέπει καυλιά άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, άλλα χοντρά. Έφτασα κοντά του και άπλωσα την πετσέτα μου τρία μέτρα μακριά του. Κοντά μας ήταν ένας κύριος γύρω στα εξήντα, αρκετά εμφανίσιμος που χάιδευε, όση ώρα ετοιμαζόμουν εγώ, τον πούτσο του.

Αφού έβγαλα τα ρούχα μου πήρα το αντηλιακό για να βάλω στο σώμα μου. Την ώρα που προσπαθούσα να βάλω στην πλάτη μου, με πλησιάζει ο κύριος και με ρωτάει αν θέλω να με βοηθήσει. Ναι, του λέω εγώ και γυρίζω. Ρίχνει λάδι στην πλάτη μου και αρχίζει να με τρίβει…

-    «Έχεις απαλό δέρμα…», μου λέει.

Βγάζω ένα αναστεναγμό εγώ. Τα χέρια του αρχίζουν να κατεβαίνουν όλο και πιο κάτω. Μου τρίβει τα κωλομέρια… έχω καυλώσει. Ανοίγω λίγο τα πόδια μου… το δάχτυλο του είναι στην τρυπούλα μου και με μια κίνηση το βάζει μέσα.

-    «Τι τρυπούλα είναι αυτή μωρό μου;», μου λέει.

Ανοίγω ακόμα περισσότερο τα πόδια μου. Προσπαθεί και μου βάζει και δεύτερο δάχτυλο μέσα μου. Έχω καυλώσει φοβερά.

-    «Πάμε πίσω από τους θάμνους;», με ρωτάει.

-    «Ναι!», χωρίς δεύτερη σκέψη του απαντώ.

Με πιάνει από το χέρι και με οδηγεί πίσω από τους θάμνους.

-    «Έλα πουστράκι μου, πάρτον στο στόμα!»

Προσπαθώ να χωρέσω στο στοματάκι μου τον χοντρό του πούτσο. Με έχει πιάσει από το κεφάλι και μου γαμάει το στόμα.

-    «Γύρνα!», μου λέει και με στήνει στα τέσσερα.

Σαλιώνει την πουτσάρα του και αρχίζει να μου τον βάζει. Πόνεσα λίγο αλλά μου άρεσε. Έμπαινε μέσα μου με όση δύναμη είχε. Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου… τα ήθελα και αυτά μέσα μου. Όση ώρα αυτός με γαμούσε, δίπλα μας είχε έρθει ο Ντίνος και ένας άλλος και τον έπαιζαν. Στα μάτια τους έβλεπα το πόσο ήταν καυλωμένοι.

Ο κύριος συνέχιζε να μου σκίζει την τρύπα μου και να με δαγκώνει στην πλάτη. Τότε ο άλλος που ήταν μαζί με τον Ντίνο και την παίζανε, με πλησίασε και μου την έβαλε στο στόμα. Τώρα είχα δυο καυλιά μέσα μου και γούσταρα πολύ.

-    «Χύνωωωωωω!!!», φωνάζει ο κύριος και βγάζει την πουτσάρα του από το κωλαράκι μου και χύνει στην πλάτη μου.

Το ίδιο έκανε και ο άλλος που έχυσε στο πρόσωπο μου. Τελευταίος ο Ντίνος ήρθε και έχυσε κι αυτός στο πρόσωπο μου. Αφού τους έγλειψα τα καυλιά τους πήγα στη θάλασσα, έκανα ένα μπανάκι και μετά έφυγα μαζί με τον Ντίνο για το σπίτι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")