Ρουμανία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία είναι αληθινή 100%. Πριν ένα μήνα ήμουν στην Ρουμανία με την εταιρία που δουλεύω για δουλειές της εταιρίας. Ως προϊστάμενος είχα το δικό μου δωμάτιο και έτσι είχα ελευθερία. Ο λόγος ήταν μια έκθεση τουρισμού.

Μέσα στην έκθεση ήταν πολλοί που όπως είναι λογικό διαφήμιζαν τα προϊόντα τους ή τις εταιρίες τους (ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ). Σε ένα περίπτερο ήταν ένα bar το οποίο λεγόταν saloon και φυσικά από το όνομα καταλαβαίνετε το στιλ του. Οι σερβιτόροι ήταν ντυμένοι κάου μπόι, o ένας ήταν αυτό που λέμε Άντρας με το Αλφα κεφαλαίο. Όταν τον είδα έπαθα ζημιά και κατάστρωνα σχέδια πως θα τον πλησιάσω.

Για καλή μου τύχη μπήκαμε μαζί στην τουαλέτα. Δεν έχασα καιρό και του ανοίγω συζήτηση στα αγγλικά, όμως έπαθα πλάκα όταν μου μίλησε στα ελληνικά με τέλεια προφορά. Τον έλεγαν Αντρέα, ήταν ρουμάνος και είχε σπουδάσει στην Ελλάδα φιλόλογος. Εκεί λίγο μιλήσαμε είπαμε τα σχετικά, και με πρότεινε να περάσω το βράδυ από το bar για ποτό και να τα πούμε για να μιλήσει και λίγο ελληνικά όπως μου είπε.

Όταν φύγαμε από τον χώρο της έκθεσης πήγαμε για μπανάκι στο hotel και δρόμο για το μπαρ. Ήπιαμε ποτάκια, πέρασε η ώρα, τα είπαμε και έφυγα για ξεκούραση με την υπόσχεση να τα πούμε την επομένη. Το πρωί βρεθήκαμε στο καφέ της έκθεσης και τα είπαμε για λίγο. Όταν τον είδα τα έχασα και η πούτσα μου είχε φτάσει ως τον αφαλό μου. Ξέχασα να σας πω με λένε Χάρη, είμαι 29 ετών, μελαχρινός, με ωραίο σώμα.

Ο Αντρέας φορούσε ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι καρό πουκάμισο και πανέμορφες καφέ μπότες (sendra όποιος ξέρει καταλαβαίνει), ήταν λίγο αξύριστος,  όλα τα λεφτά. Το πήρα απόφαση: θα του την πέσω και ότι γίνει. Το θέμα ήταν πότε και που, γιατί φυσικά γινόταν πανικός από κόσμο και ήταν και ο διευθυντής μαζί μου.

Σε κάποια φάση τον βλέπω να βγαίνει έξω για τσιγάρο οπότε λέω στους υπόλοιπους της εταιρίας ότι πάω για τσιγάρο και βουρ έξω. Ήμασταν μόνοι… βγάζω τσιγάρο και αυτός τον αναπτήρα και μου λέει το κλισέ:

-    «Το έχεις κάνει;»

-    «Από χθες...», του λέω και τραβάω τζούρα για να ανάψει το τσιγάρο.

Στην αρχή λίγο έμεινε και μου λέει με ύφος και ερωτισμό:

-    «Τι εννοείς;»

-    «Έλα το βράδυ όπως είσαι στο ξενοδοχείο να μάθεις…»

Του δίνω τον όνομα του ξενοδοχείου, τον αριθμό δωματίου, σβήνω το τσιγάρο και φεύγω. Γυρίζουμε στο ξενοδοχείο και λέω τους υπόλοιπους ότι δεν θα βγω γιατί δεν είμαι καλά. Κάνω μπάνιο, παραγγέλνω ποτάκι και περιμένω. Χτυπάει η πόρτα… η ώρα ήταν δέκα.

-     «Άγγλος!», φώναξα και άνοιξα.

Με το που μπαίνει μου λέει:

-    «Λοιπόν…;»

Και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα με πάθος… τότε ψιθυρίζει στο αφτί μου:

-    «Σήμερα θα δεις πως γαμάνε οι Ρουμάνοι…»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")