Πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 20 ετών. Πάντα μου άρεσαν οι άνδρες. Αλλά δεν χρειάζεται να σας ζαλίσω με τις γνωστές μπούρδες. Εγώ και ο κολλητός μου συχνά μπλέκαμε σε μαλακίες. Βασικά ο Βασίλης ήταν Στρέιτ καθαρά. Εγώ του είχα πει ότι είμαι γκέι (του είχα πάρει και πίπα μια φορά όταν ήμασταν μικρότεροι), και έτσι ήμασταν οκ.

Είμαστε τώρα φοιτητές και οι δύο και συγκατοικούμε στην Πάτρα. Έχοντας δουλειά και οι δύο δεν ανησυχούσαμε. Τελικά όμως μια αναποδιά μας έκανε να χάσουμε την δουλειά μας. Δουλεύαμε μαζί σε μια ταβέρνα αλλά ο κυρ-τάδε το έκλεισε και μείναμε ξεκρέμαστοι. Το νοίκι όμως έτρεχε. Ένας μήνας. Ήρθε η σπιτονοικοκυρά…

-    «Κανονίστε, αν δεν πληρώσετε το νοίκι μέχρι τις 15 του μήνα (δηλαδή σε 2 μέρες) θα φύγετε», είπε και έφυγε φουριόζα.

Εγώ έμεινα με τον Βασίλη να κοιταζόμαστε. Αποφάσισα μετά από συζήτηση μαζί του ότι θα έπρεπε να θυσίαζα την παρθενιά μου από πίσω. Θα έκανα την πουτάνα. Όχι ότι δεν με ψιλό-ερέθιζε η ιδέα αλλά το κακό είναι το τι άνδρες θα έρθουν. Τελικά ο κολλητός ανέλαβε να κάνει τον Νταβατζή (να βρίσκει πελατεία)…

Εκεί που περίμενα να μην έρθει κανείς, μπαίνει ο Βασίλης και μου λέει:

-    «Πλύσου, ξυρίσου. Το απόγευμα έχεις πελάτες. 1000 ευρώ φίλε!», είπε.

Εγώ έμεινα σε μια λέξη:

-    «Πελάτες;», ρώτησα κι εκείνος μου είπε:

-    «Παρτούζα φίλε. Έλα, για μας το κάνεις, άντε»

Δείλιασα αλλά τι να έκανα; Έπρεπε να το κάνω για να μην χάσουμε το σπίτι. Ο Βασίλης έφυγε κατά τις 5 το απόγευμα. Μου είπε να περιμένω με ένα μαύρο σλιπάκι. Η ώρα περνούσε βασανιστικά.

Τελικά 7 ακριβώς ακούω το κουδούνι. Ένιωθα τον κώλο μου να σφίγγει. Λες και ήξερε τι τον περίμενε. Άνοιξα και προσπάθησα να χαμογελάσω. Μπήκανε δύο ψηλά αγόρια, 25άρηδες το πολύ. Ο ένας με αξύριστο πρόσωπο, κοντό μαλλί, για κρητικό τον έκοψα. Ο άλλος ξυρισμένος αλλά πολύ πιο άγριος στο πρόσωπο.

-    «Καθίστε», είπα και ξεροκατάπια.

Εκείνοι έβγαλαν τα λεφτά…

-    «Πάρε», είπε ο αξύριστος.

Εγώ τα πήρα και τα έκρυψα στο δωμάτιο. Πήρα βαθιά ανάσα και πήγα στο σαλόνι. Είχαν βγάλει τα ρούχα τους.

-    «Που θα πάμε;», είπε ο άλλος ο ξυρισμένος.

-    «Από εδώ», είπα και έδειξα το δωμάτιο μου.

Μπήκαν…

-    «Ξάπλωσε…», είπε ο ένας.

Εγώ το έκανα και εκείνος κάθισε στο στήθος μου με την πούτσα να χώνεται βίαια στο στόμα μου. Μύριζα την αντρίλα τους. Ο άλλος μαλακιζόταν λίγο. Ακόμα θυμάμαι τα αρχίδια του να με γαργαλάνε στο σαγόνι με τις τρίχες τους. Με ξεκαβάλησε όταν το εργαλείο του είχε γίνει πέτρινο.

-    «Έλα Γιάννη», είπε στον άλλον τον αξύριστο, ο οποίος ξάπλωσε και μου είπε:

-    «Έλα, γλύψε το βρωμόκαυλό μου»

Εγώ ένιωσα αηδία για τον εαυτό μου. Αυτός συνέχισε…

-    «Έχω να πλυθώ μια εβδομάδα. Πω πω! Μυρίζω όλος!»

Εγώ έπρεπε να ανεχτώ. Δεν ήταν γαμιάδες μου, ήταν πελάτες. Εγώ τον πήρα στο στόμα. Έκανα βαθύ λαρύγγι και το πρόσωπο μου έσκαγε πάνω στο πυκνό τριχόδασος της πούτσας του, η οποία μύριζε άσχημα. Ο άλλος μου έβαζε δάχτυλα. Πρώτα ένα, μετά δύο. Ο κώλος μου ήταν έτοιμος και το στόμα μου έτρωγε γερή πολιορκία. Ο άλλος πίεζε με δύναμη.

Ένιωσα ένα καυλί να μπαίνει στον κώλο μου… δυνατά και γρήγορα. Δεν με ρώτησαν καν αν είμαι παρθένος, ήρθαν να γαμήσουν. Ο κώλος μου πήρε φωτιά. Ο άλλος γαμούσε σαν τρελός! Μου τραβούσε τα μαλλιά. Το στόμα μου είχε γεμίσει ψωλοχύματα, αλλά ο άλλος δεν με άφηνε να σταματήσω. Ο κώλος μου έσταζε χύσι. Με έχυναν πάλι. Είχα στηθεί σαν πόρνη. Το στόμα μου επιτέλους ελευθερώθηκε από το βρώμικο καυλί του ενός. Ήρθε πίσω. Ο άλλος κάθισε και άρχισα να πιπώνω. Ο άλλος πήρε το κινητό του και άρχισε να τραβάει βίντεο…

-    «Ε! Τι κάνεις εκεί;», φώναξα εγώ.

-    «Συγνώμη… ο Βασίλης είπε ότι είναι μέσα στην προσφορά»

Έτσι υπέμεινα τον ψώλο του ενός στο στόμα μου, και την βιντεοσκόπηση του άλλου. Αξέχαστο γαμήσι...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")