Ο θείος μου με την μεγάλη πούτσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας, είμαι ο Μιχάλης και θα σας περιγράψω την πρώτη φορά που μπήκε πούτσος στον κώλο μου!
Ήταν καλοκαιράκι και οι δικοί μου έλειπαν. Ήταν απόγευμα και ήρθε απροειδοποίητα ο θείος μου. Εγώ ήμουν με παρέα στο σπίτι.
Τον θείο μου τον κοιτούσα πολύ ερωτικά εκείνον τον καιρό αλλά αυτός έδειχνε να μην ανταποκρινόταν. Παράτησα τις πολλές προσπάθειες και είχα πει πως αν τύχει καλώς.

Ήρθε λοιπόν σπίτι και έκατσε μαζί με τους φίλους και τις φίλες μου. Τον κοιτούσα που έβλεπε μια φίλη μου από πάνω μέχρι κάτω. Εγώ έψαχνα ευκαιρία, έστω κι αν δεν κάναμε τίποτα ήθελα μόνο να δω τον πούτσο του. Με πλησιάζει και μου λέει να του κάνω κάτι με την φίλη μου. Εγώ δεν ήθελα πολύ και του λέω:

-    «Μπες μέσα στο μπάνιο και γδύσου, αλλά με κλειστό το φώς και θα την βάλω να μπει μέσα χωρίς να ξέρει ότι είσαι κι εσύ…»

Συμφωνήσαμε και έτσι κι έγινε. Μπήκε, γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο που γράμμωνε ο ξεκαύλωτος πούτσος του και τα τεράστια αρχίδια του, αλλά αντί για την φίλη μου μπήκα εγώ. Με κοιτάζει και τον κοιτάζω… τα μάτια μου καρφώθηκαν στον πούτσο του. Εκείνος δε μιλούσε και ήλπιζα να τον πετάξει έξω. Για δύο με τρία λεπτά κοιταζόμασταν και κανείς δε μιλούσε, ώσπου μου λέει:

-    «Που είναι η φίλη σου; Βγες έξω!»

Εγώ τον υπάκουσα και βγήκα. Έπειτα από λίγο βγαίνει κι αυτός και πηγαίνει στην αυλή να καπνίσει. Πήγα κι εγώ μετά από λίγο και του λέω:

-    «Πήγαινε ξανά μέσα βγάλε τα και θα έρθει…» 

Με κοιτάζει και μου λέει:

-    «Ας το, άλλη φορά θα έρθω και θα φοράω κοντό παντελόνι για να τον βγάλω πιο εύκολα»

-    «Έλα…»,  του λέω, «δεν πειράζει. Μπες και βγάλε τα τώρα. Στη βράση κολλάει το σίδερο»

-    «Ας το άλλη φορά σου το υπόσχομαι»

Εγώ συνέχιζα να τον παρακαλάω να το κάνει με υπονοούμενα και αυτός να μου απαντούσε με υπονοούμενα.
Τον αφήνω για λίγο και μου λέει:

-    «Έρχεσαι μέχρι το περίπτερο να πάρω τσιγάρα;»

-    «Έρχομαι», του λέω και φύγαμε.

Πήγαμε στο περίπτερο πήρε τσιγάρα και καθώς γυρνούσαμε του ξαναλέω να τα βγάλει, δήθεν για την φίλη μου, και μου απαντάει:

-    «Η φίλη θες να το δει ή εσύ;»

Εγώ μένω μαλάκας και του κουνάω θετικά τα μάτια και αυτός μου λέει:

-    «Δεν μπορώ τώρα. Άλλη φορά θα έρθω όμως» 

Εγώ  τον παρακάλεσα και με τα πολλά εκείνος δέχτηκε.
Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Κόντευα να χύσω πάνω μου από την καύλα. Ανυπομονούσα να γευτώ τον πούτσο του σε όλο μου το σώμα. Πήγαμε λοιπόν σε ένα δωματιάκι πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και μου λέει:

-    «Έλα, τι περιμένεις; Σκύψε»

Έτσι κι έκανα. Έσκυψα και τον κοιτούσα. Εκείνος ξεκουμπώνει το παντελόνι του και βγάζει τον τεράστιο και χοντρό πούτσο του, μου τον φέρνει στα χείλη μου και μου τον ακουμπάει ελαφρά. Αρχίζω να τον γλύφω… όσο τον έγλυφα τόσο καύλωνε, μέχρι που η πούτσα του δεν χώραγε στο στόμα μου.
Τον τσιμπούκωνα για αρκετή ώρα και μου λέει:

-    «Γύρνα να σου τον χώσω στον κώλο σου»

Εγώ ξεροκατάπια και δεν μίλησα, απλά το έκανα δεν σκέφτηκα τίποτα μόνο να μην πονέσω. Κατεβάζω λοιπόν κι εγώ το παντελόνι μου, με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να μου γλύφει την τρύπα μου για λίγο. Μετά σηκώθηκε, μου έβαλε ένα δάχτυλο και λίγο αργότερα χώνει τον πούτσο του, λίγο-λίγο και σιγά-σιγά. Ένιωθα την τρύπα μου να ξεσκίζεται κι εγώ να πεθαίνω από πόνο και καύλα. Αυτός μπαινόβγαινε γρήγορα…

Λίγο αργότερα δεν άντεξα τον πόνο και του είπα να βγει. Εκείνος με στήνει στα γόνατα και αρχίζει να τον παίζει στο στόμα μου ώσπου έχυσε στο πρόσωπο και στο στόμα μου… έβγαλε τόσο σπέρμα που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου, μέχρι και το στόμα μου ήταν γεμάτο. Τα κατάπια όλα…

Μετά ντυθήκαμε, εγώ δηλαδή γιατί ο θείος μου μόνο το φερμουάρ του παντελονιού του είχε κατεβάσει και φύγαμε.
Αυτό συνεχιζόταν, αλλά αραιά και που, μέχρι που ένα χρόνο μετά τον φιλοξενήσαμε σπίτι μας για δυο ολόκληρα χρόνια. Καταλαβαίνετε τι γινόταν...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")