Η γλύκα της κωλοτρυπίδας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο τύπος από την αγγελία 
Τελικά με τον νεαρό ακολούθησε άλλο ένα γλέντι που μας βρήκε και πάλι ντυμένους σαν γκόμενες που απολάμβαναν το πάθος τους. Εμένα πάλι όταν επέστρεψε η γυναίκα μου από τους συγγενείς της, ο κώλος μου είχε γίνει σαν σπηλιά από τα ανοίγματα που μου είχε κάνει ο νεαρός. Εκείνη όταν γύρισε, ήθελε να την πηδήξω. Το έκανα… έτσι όμως καθώς δεν με έβλεπε στο σκοτάδι, την έβαλα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου, ενώ εγώ έχωνα μερικά δάκτυλα στην τρύπα μου ώστε να μπορέσω να την ικανοποιήσω.

Τέλος πάντων οι μέρες πέρασαν. Είχα ακόμα μερικές συναντήσεις με τον νεαρό. Ύστερα φύγαμε για Αθήνα. Εκείνος όμως έφυγε πολύ πιο μπροστά από εμάς. Ευτυχώς είχα ανταλλάξει τηλέφωνο μαζί του και έτσι ήμουν σίγουρος ότι όταν επέστρεφα στην Αθήνα θα τον έβλεπα κάθε μέρα σχεδόν, μετά από την δουλειά.

Δυστυχώς τον είδα για άλλη μια φορά, καθώς έφυγε στην Γερμανία μιας και τον είχε στείλει εκεί η εταιρεία όπου εργαζόταν. Έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο να με κάνει να χαρώ τον έρωτα. Είχα πλέον καταλάβει ότι είχα περάσει χωρίς καμιά επιστροφή στην άλλη πλευρά που ανήκε στους πίσω-γλέντηδες.

Μπορεί να είμαι 45 χρονών αλλά διατηρούμαι ακόμα. Ήξερα ότι για να τραβήξω την προσοχή κάποιου όμως, έπρεπε να μην έχω ούτε τις λιγοστές τρίχες που έχω στα πόδια, αλλά επίσης ήξερα καλά ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να τις ξυρίσω λόγω της γυναίκας μου. Άλλωστε, δεν έβρισκα κάποια σοβαρή δικαιολογία που θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Θα της φαινόταν πολύ παράξενο να με έβλεπε ξαφνικά με ξυρισμένα τα πόδια μου. Το κακό είναι ότι ξέρω πολύ καλά ότι έχω πολύ όμορφα σχεδόν γυναικεία πόδια, αλλά έχουν λίγες τρίχες, ενώ ευτυχώς όλο μου το άλλο σώμα είναι άτριχο.

Τελικά όπως και να είχε το πράγμα, η τρύπα μου έμενε έτσι χωρίς να μπορεί να ευχαριστηθεί κάποια ψωλάρα. Όσο για τον νεαρό του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να έρθει (από ότι μου έλεγε στο τηλέφωνο) παρά μόνο φέτος το καλοκαίρι. Έτσι το μόνο που μου έμενε ήταν να ντύνομαι γκόμενα κάθε φορά που έλειπε η γυναίκα μου από το σπίτι. Έβαζα καλσόν και έτσι εξαφανίζονταν οι τρίχες από τα πόδια μου. Έχωνα μερικά δάκτυλα ή και λίγο μεγαλύτερα αντικείμενα στην τρύπα μου και ικανοποιούσα το πάθος μου. Βέβαια είχα αρκετούς φίλους, αλλά ποτέ δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι με κάποιον από αυτούς.

Πολλές φορές, έμπαινα σε διάφορες ιστοσελίδες, ψάχνοντας στις αγγελίες τους, μπας και έβρισκα κάποιον που να έχει τα ίδια πάθη με εμένα. Αλλά δυστυχώς τίποτα. Μια μέρα όμως βρήκα μια αγγελία που έδειχνε κάπως. Είχε e-mail και του έγραψα. Βέβαια δεν ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα, γιατί ήταν μόνο ενεργητικός, ενώ εγώ ήθελα να είναι και τα δύο. Ζητούσε περισσότερο θηλυπρεπή αγοράκια που τους άρεσε να ντύνονται με γυναικεία ρούχα. Επειδή όμως η τρύπα μου καιγόταν από την επιθυμία ενός καυλωμένου πούτσου μέσα της, αποφάσισα και του έγραψα.

Ήταν και αυτός παντρεμένος σαν και μένα. Τελικά μου είπε να συναντηθούμε και πήγα στο ραντεβού με τζιν παντελόνι και από κάτω είχα φορέσει καλσόν (της γυναίκας μου). Ο τύπος είχε κάπου μια γκαρσονιέρα.

Στην αρχή ούτε του άρεσα, αλλά ούτε και εκείνος άρεσε σε μένα. Είχε μούσι, όπως και εγώ είχα υπογένειο, με λίγα λόγια ήμασταν δυο κλασικοί "gay" χωρίς καμιά χάρη στις κινήσεις μας. Τελικά σαράντα πέντε λεπτά αργότερα φθάσαμε στην γκαρσονιέρα του. Το σπίτι δεν είχε παρά ένα κρεβάτι με δύο καρέκλες.

Καθίσαμε στο κρεβάτι και έβαλε σε δύο ποτήρια κονιάκ (ήταν το μοναδικό ποτό που είχε εκεί μέσα). Μου εξήγησε ότι είχε βάλει αγγελία να νοικιάσει την γκαρσονιέρα, αλλά όσο καιρό έμενε άδεια την εκμεταλλεύονταν για τίποτα ραντεβού.

-    «Τελικά περίμενα να είσαι θηλυπρεπής, ξέρεις θα….», μου είπε κλπ, κλπ.

Τα ίδια περίπου του είπα και εγώ και του διηγήθηκα (μέσες άκρες) την ιστορία μου στις διακοπές και ότι εκείνη η γνωριμία με τον νεαρό με έκανε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για την ομοφυλοφιλία.
Ήμασταν ήδη στο τρίτο ποτήρι κονιάκ, όταν τον άκουσα να μου λέει:

-    «Τι λες δεν δοκιμάζουμε να κάνουμε κάτι;»

Συμφώνησα, αρχίσαμε να γδυνόμαστε.

«Σκατά», ο τύπος ήταν γεμάτος τρίχα και κακό. Από το στήθος μέχρι τα μπράτσα. Για να τον γαμήσω ούτε λόγος να γίνεται. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να τον αφήσω να με γαμήσει μόνο. Το κακό ήταν ότι εγώ ήθελα και να γαμιέμαι αλλά και να γαμάω, στη περίπτωση όμως αυτή δεν θα μπορούσα με τίποτα να γαμήσω αυτό το τριχωτό κορμί. Όταν άρχισα να γδύνομαι εγώ, εκείνος είχε ήδη γδυθεί και είχε κάτσει στο κρεβάτι.

Έμοιαζε σαν αρκούδα με τις τρίχες που είχε. Κοίταξα να δω το όργανο που κρεμόταν μπροστά του. Δεν ήταν μεγάλο, αλλά ήταν υπερφυσικά (αν και δεν είχε καυλώσει ακόμα) χοντρό. Το πουτσοκέφαλο ήταν καλυμμένο ακόμα και κρυμμένο κάτω από μπόλικο δέρμα. Μόλις έβγαλα το παντελόνι μου και είδε το καλσόν (δικτυωτό και μαύρο) που φορούσα από μέσα μου είπε:

-    «Χμ… καλό το καλσόν. Μην το βγάλεις, αν και από ότι βλέπω δεν έχεις και πολλές τρίχες στα πόδια»

Ευτυχώς για μένα δεν είχα και καθόλου τρίχες ούτε στο άλλο σώμα μου, έτσι και αλλιώς είχα λίγες τρίχες μόνο στα πόδια. Σηκώθηκε με το χοντρό όργανο να κρέμεται βαρύ ανάμεσα στα τριχωτά πόδια του και πήγε προς το μπάνιο.

Γύρισε κρατώντας στα χέρια του δύο μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

-    «Είναι της γυναίκας μου, για κοίτα μήπως σου κάνουν;»

Κάθισα στο κρεβάτι για να τις δοκιμάσω. Μου έκαναν αν και με έσφιγγαν λίγο (η γκόμενα πρέπει να φορούσε 40 νούμερο ενώ εγώ 41). Με σήκωσε και με έβαλε να κάνω ένα γύρο, γύρω από τον εαυτό μου.

-    «Καλύτερα να βγάλεις το καλσόν. Έτσι και αλλιώς οι μπότες είναι μέχρι το γόνατο, δεν έχει νόημα το καλσόν»

Το έβγαλα… μου έκανε άλλον ένα γύρο.

-    «Μμμ… δεν φαίνονται και πολύ οι τρίχες σου, έτσι είναι καλύτερα. Θα σε γαμήσω με τις μπότες, σου πάνε. Δεν βαριέσαι καλά θα περάσουμε. Πάντως να ξέρεις, έχεις πολύ ωραία πόδια και αν τα ξύριζες κιόλας, θα ήσουν το τέλειο μωρό»

Καθώς μου έλεγε αυτά τα λόγια μαζί με τα τρία ποτήρια κονιάκ που είχαμε κατεβάσει, αρχίσαμε να καυλώνουμε και οι δύο. Το χοντρό πουτσοκέφαλο του είχε αρχίσει σιγά-σιγά να προβάλει μέσα από το παχύ δέρμα που το κάλυπτε.
Με άρπαξε και με κόλλησε σφικτά πάνω στο γεμάτο τρίχες σώμα του.

Άρχισε να με γλύφει στο λαιμό. Οι τρίχες από το μούσι του με γρατζουνούσαν αλλά αυτό άρχισε να μου αρέσει. Ύστερα κατέβηκε στις ρώγες μου και άρχισε να τις πιπιλάει με πάθος. Ήταν αρκετά πιο ψηλός από μένα και πιο σωματώδης. Τον αγκάλιασα και εγώ, γέρνοντας πίσω το κεφάλι μου σαν γκόμενα που απολαμβάνει τον εραστή της. Το χοντρό όργανο του είχε σηκωθεί και με ακουμπούσε στην κοιλιά μου. Κατέβασα το δεξί μου χέρι και του το χούφτωσα. Πραγματικά ήταν κανονικού μεν μεγέθους αλλά υπερφυσικά χοντρό και πολύ βαρύ πράγμα. Αφού απόλαυσε τις ρώγες μου με έβαλε να γονατίσω μπροστά στον πούτσο του.

Τώρα τον έβλεπα καθαρά. Πρώτη φορά στην μέχρι τώρα ζωή μου έβλεπα τέτοιο χοντρό εργαλείο. Είχα δει τόσες τσόντες, αλλά τέτοιο πράγμα δεν είχα δει ποτέ. Φανταστείτε παιδιά ότι το χέρι μου δεν μπορούσε να κλείσει καθώς του το κράταγα.

Του καθάρισα μερικές κατσαρές τρίχες που είχαν κολλήσει επάνω του και ύστερα προσπάθησα να ανοίξω όσο μπορούσα περισσότερο το στόμα μου για να τον πάρω πίπα. Τράβηξα το δέρμα (ήταν μπόλικο), προς τα κάτω για να φανεί όσο το δυνατόν περισσότερο πουτσοκέφαλο και ύστερα το έχωσα μέσα στο στόμα μου, πιάνοντας με το αριστερό χέρι μου τα αρχίδια του. Πραγματικά ήταν και αυτά σαν δυο τεράστιες σακούλες. Έκανα μια κίνηση σαν να ήθελα να του τα ζυγίσω. Ήταν βαριά σαν να ήταν ένα κιλό το καθένα. Όσο του έγλυφα το πουτσοκέφαλο, τα αρχίδια του άρχισαν να σκληραίνουν. Άφησα για λίγο το χοντρό όργανο και άρχισα να βάζω στο στόμα μου τα τεράστια και βαριά αρχίδια.

Κάθισε στο κρεβάτι. Εγώ εξακολουθούσα να βρίσκομαι γονατιστός μπροστά του και του έγλυφα το χοντρό εκείνο πράγμα, τραβώντας συνέχεια το δέρμα προς τα κάτω. Ενώ τα χέρια μου χώνονταν μέσα στις τρίχες του στήθους του. Κάθε τόσο κοιτούσα το γεμάτο από τα σάλια μου χοντρό όργανο που σε λίγο θα γέμιζε την τρύπα μου. Τον είδα να κατεβάζει όσο κονιάκ είχε απομείνει στο μπουκάλι (σχεδόν ένα ποτήρι μιας και δεν ήταν από την αρχή γεμάτο), και ύστερα να με σηκώνει λέγοντας:

-    «Μωρό, θέλω να κάτσεις στην αγκαλιά μου και να στον φορμάρω»

Τότε θυμήθηκα ότι δεν είχα βάλει κάποιο λιπαντικό στην τρύπα μου, που ακόμα δεν ήταν και τόσο ανοιχτή μιας και δεν είχε φάει πούτσες τόσες ώστε να είναι έτοιμη.
Την μόνη πούτσα που είχε φάει ήταν μέχρι τώρα του νεαρού των διακοπών μου.

-    «Ρε συ έχεις καθόλου βαζελίνη;», είπα.

-    «Περίμενε να πάω μέσα να δω, απροετοίμαστος μου ήρθες», είπε και πήγε μέσα.

Γύρισε δύο λεπτά αργότερα κρατώντας ένα φλιτζάνι του καφέ στα χέρια, όπου μέσα είχε βάλει ελαιόλαδο.

-    «Μην ανησυχείς όλα θα τα κανονίσω, έλα σκύψε».

Έσκυψα… τον είδα να βγάζει το καπάκι από το μπουκάλι του κονιάκ. Ύστερα βύθισε τον λαιμό του μπουκαλιού μέσα στο φλιτζάνι με το λάδι, μου άνοιξε τα κωλομέρια και άρχισε να μου πασαλείβει την τρύπα μου με την άκρη του μπουκαλιού. Κάθε τόσο βουτούσε το μπουκάλι μέσα στο λάδι και κατόπιν μου πασάλειβε την τρύπα μου, έως ότου έχωσε τον λαιμό του μπουκαλιού μέσα μου. Πόνεσα… έσπρωξε ακόμα περισσότερο μέσα το μπουκάλι. Τώρα είχε ανοίξει αρκετά την τρύπα μου μιας και είχε χώσει σχεδόν το μισό μπουκάλι μέσα.

Το κράτησε έτσι τρία λεπτά. Ύστερα άρχισε να το βγάζει αργά-αργά, βασανιστικά θα έλεγα, αλλά ήδη είχα αρχίσει να πεθαίνω από την καύλα. Όταν το έβγαλε από μέσα μου είπε:

-    «Για βάλε το χέρι σου να δεις πώς άνοιξε η τρύπα σου τώρα;»

Πραγματικά όταν έβαλα το χέρι μου στην λαδωμένη τρύπα μου, έμεινα. Είχε ανοίξει τόσο πολύ που άνετα έμπαιναν τέσσερα σχεδόν δάκτυλα μαζί μέσα.

Με άρπαξε, και καθώς καθόταν στο κρεβάτι με τράβηξε να κάτσω στην αγκαλιά του. Μου κράτησε με το ένα χέρι ανοιχτό το ένα κωλομέρι μου, εγώ άνοιξα το άλλο μου κωλομέρι με το δικό μου χέρι και εκείνος κρατώντας το χοντρό (λίγο ήθελε να έχει το πάχος του μπουκαλιού) όργανο του, με κάθισε πάνω στο πουτσοκέφαλο. Ένιωσα να μου γεμίζει την τρύπα μου… με έτσουξε λίγο, αλλά μόλις χώθηκε όλο μέσα αισθάνθηκα μια απέραντη ηδονή. Άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω, ενώ ταυτόχρονα ερεθιζόμουν κοιτάζοντας τα πόδια μου με τις γυναικείες μπότες που έμεναν ανοιχτά, και τα πόδια μου γυρισμένα προς τα μέσα σαν μαθήτρια σε σέξι στάση.

Το χοντρό πράγμα μου πίεζε το άντερο μου, λες και ήθελε να το σπάσει. Μου είχαν πεταχτεί τα μάτια! Αισθανόμουν τρομερή πίεση. Το χέρι του είχε αρπάξει το καυλί μου και μου τράβαγε μαλακία. Επί δεκαπέντε λεπτά η τρύπα μου ξεσκιζόταν και είχε σίγουρα γίνει σαν σπήλαιο. Μου άρεσε που αισθανόμουν γυναίκα, ενώ άκουγα τον αρκούδι πίσω μου να βογκάει από καύλα και να λέει:

-    «Πω, πω, τι πούσταρος είσαι εσύ μάνα μου! Μάνα μου! Πω, πω έτσι μωρό μου, αυτό είναι σε ξεσκίζω, σου δίνω χαρά στα σκέλια σου! Πω, τι όμορφα βυζάκια είναι αυτά! Έτσι, έτσι καρφώσου μωράκι μου…»

Μου άρεσε που του προκαλούσα καύλα. Άρχισα και εγώ να του λέω διάφορα:

-    «Ναι άντρα μου… έτσι ξέσκισε με! Κάνε με δικιά σου. Έτσι, αχ, ναι, ναι! Πονάω αλλά μ' αρέσει πολύ! Έτσι θέλω να σου πιω τα ζουμιά σου. Μακάρι να είχες άλλο ένα καυλί να το είχα στο στόμα μου, να βούλωνα όποια τρύπα έχω, έτσι, έτσι…»

Όσο του έλεγα τέτοια, τόσο πιο σκληρό αισθανόμουν μέσα μου το χοντρό καυλί του.
Ξαφνικά τον άκουσα να φωνάζει δυνατά:

-    «Αχ δεν αντέχω άλλο… χύνω, χύνω, δεν μπορώ, με πέθανες πουτάνα!!!»

Με άρπαξε από την κοιλιά και με δύναμη με κάρφωσε πάνω στο τρομερά χοντρό καυλί του. Τώρα δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Είχε αρχίσει να γεμίζει το άντερο μου (το αισθανόμουν) με καυτά υγρά, με κρατούσε και αισθανόμουν να σπαράζει μέσα μου σαν φίδι το πουτσοκέφαλο του. Πονούσα, έλεγα τον δεσπότη Παναγιώτη, έβλεπα που λένε τον Χριστό φαντάρο.

Μόλις η λάβα σταμάτησε να πιτσιλάει και να μου ξεπλένει το άντερο, με σήκωσε και άρχισε να τον βγάζει από μέσα μου. Μόλις βγήκε το πουτσοκέφαλο, αισθάνθηκα (μακάρι να μην έβγαινε ποτέ από μέσα), μερικά χύσια να τρέχουν από την ορθάνοιχτη τρύπα μου και από εκεί ανάμεσα στα μπούτια μου. Με κράτησε όρθιο και μπούκωσε το στόμα του με το καυλί μου που ήταν ήδη έτοιμο να χύσει. Δεν άντεξα και άρχισα να τον χύνω μέσα στο στόμα. Δεν μπόρεσε να καταπιεί όλα μου τα χύσια και μερικά του πασάλειψαν το μούσι. Το θέαμα με το σπέρμα μου άσπρο-άσπρο σαν γάλα, πάνω στο μούσι ενός άντρα με καύλωσε πολύ και έχυνα δαιμονισμένα.

Με το στόμα του γεμάτο από τα χύσια μου, με έβαλε να γονατίσω και πάλι μπροστά του. Ο πούτσος του δεν είχε ξεκαυλώσει σχεδόν καθόλου. Άρχισα να του κάνω πάλι πίπα. Αυτή την φορά τα χύσια του (ήταν πασαλειμμένος), μαζί με το λάδι είχαν υπέροχη γεύση. Επί πέντε λεπτά του έκανα πίπα, έως ότου είδα μια μηχανή παραγωγής σπέρματος να μου γεμίζει παιδιά το στόμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, το στήθος, με καυτά υγρά. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ποσότητα του χυσιού που έβγαζε εκείνος ο χοντρός πούτσος. Μου ήταν φύση αδύνατον να καταπιώ εκείνη την τρομερή ποσότητα σπερματικών υγρών που εκτινάσσονταν από το χοντρό εκείνο πουτσοκέφαλο. Όσο του πίεζα τα αρχίδια, τόσο πιο πολλά υγρά πετάγονταν στο πρόσωπο μου και στο στόμα μου.

Κόντεψα να πνιγώ και με έπιασε νευρικό γέλιο. Γέλασε και αυτός και μου έριξε ένα-δυο πουτσοσκάμπιλα στην μούρη. Εντωμεταξύ είχαμε λερώσει με χύσια και τις μπότες τις γυναίκας του. Με είχε πασαλείψει σε όλο μου το κορμί, κόλλαγα ολόκληρος.

Βάλθηκα να τον καυλώσω πάλι, τρίβοντας όλα εκείνα τα υγρά πάνω μου με τα χέρια μου. Πραγματικά δεν άργησε να καυλώσει πάλι καθώς έβλεπε να τρίβομαι σε όλο μου το σώμα με τα υγρά του. Αυτή την φορά και καθώς η τρύπα μου είχε γίνει χοάνη, με έριξε στο κρεβάτι (ο άνθρωπος ήταν μηχανή του σεξ), ανάσκελα και βάζοντας τα πόδια μου ανοιχτά στους ώμους του με κάρφωσε, ενώ βγάζοντας την μια μπότα από το πόδι μου άρχισε να με γαμάει γλύφοντας με πάθος την γάμπα μου. Αυτή η στάση με τρέλαινε ακόμα πιο πολύ, με έκανε να αισθάνομαι πολύ γκόμενα.

Φαίνεται ότι άρεσε και σε εκείνον γιατί δεν κράτησε πολύ το ξέσκισμα και έχυσε γρήγορα μέσα μου μαζί με εμένα. Ήταν πάντως ευγενικός μαζί μου. Όταν κάναμε μπάνιο και μετά φύγαμε, σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι να με αφήσει στο σημείο όπου συναντηθήκαμε, δεν είπε τίποτα για το ξέσκισμα που μου είχε κάνει. Ήξερε ότι και οι δύο ικανοποιήσαμε το πάθος μας, χωρίς ακρότητες και χυδαιότητες. Χωρίσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά.

Πάντως έχω αρχίσει να θέλω όλο και πιο πολλές εμπειρίες μιας και το σεξ μεταξύ δύο αντρών έχει αρχίσει να μου αρέσει όλο και πιο πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")