Ο γείτονας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας με λένε Δημήτρη και είμαι 30 ετών. Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και συνέβη όταν ήμουν δεκαοκτώ.

Από μικρή ηλικία είχα καταλάβει ότι μου αρέσουν οι άντρες και πάντα έβρισκα ευκαιρία να θαυμάζω πουτσαράδες πηγαίνοντας στις δημόσιες τουαλέτες. Μάλιστα μια φορά με είχε πιάσει και ένας γείτονας μου που έπαιρνα πίπα σε έναν παππού, αλλά ευτυχώς δεν είπε τίποτα στους δικούς μου.

Ήταν καλοκαίρι και οι δικοί μου ήθελαν να πάνε στο χωριό της μητέρας μου μιας και ο παππούς μου ήταν άρρωστος. Εγώ δεν ήθελα να πάω αλλά και αυτοί επειδή θα κάθονταν μέρες δεν ήθελαν να με αφήσουν μόνο. Τότε τους πρότεινα να μείνω με τον κύριο Ντίνο που ήταν γείτονας μας. Οι δικοί μου ρώτησαν τον Ντίνο αν μπορεί να με φιλοξενήσει και αυτός δέχτηκε με χαρά.

Ο Ντίνος τότε ήταν 63 ετών, ψηλός με λίγη κοιλίτσα. Η γυναίκα του είχε πεθάνει εδώ και ενέα χρόνια και ζούσε μόνος μιας και δεν είχε παιδιά. Ήμουν πολύ χαρούμενος που θα έμενα μαζί του γιατί πίστευα αφού με έχει δει να παίρνω πίπα ότι ίσως κάτι μπορεί να γίνει.

Το βράδυ κατά τις δέκα πήγα σπίτι του. Φορούσε ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι. Με ρώτησε αν έφαγα και του είπα ναι. Καθίσαμε και βλέπαμε τηλεόραση και πίναμε μπίρες. Αρκετές φορές με είδε πως κοιτούσα το σήκωμα στο σορτσάκι του αλλά δεν μου έλεγε τίποτα μόνο κάποιες φορές το χάιδευε.

Αφού πέρασε η ώρα με ρωτάει αν θέλω να μου στρώσει στον καναπέ να κοιμηθώ ή αν ήθελα να κοιμηθούμε παρέα. Εγώ του απάντησα ότι αν δεν έχει πρόβλημα να κοιμηθούμε μαζί. Πήγα στην τουαλέτα ενώ αυτός στο δωμάτιο. Κατέβασα το παντελόνι μου και έβαλα το σλιπάκι μου όσο μπορούσα στην κωλοχαράδρα μου. Φόρεσα ξανά το παντελόνι και πήγα στο δωμάτιο. Αυτός είχε ξαπλώσει και με κοιτούσε.

Του γύρισα την πλάτη και άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου. Όταν κατέβαζα το παντελόνι έσκυψα για να βλέπει το κωλαράκι μου από τον καθρέφτη. Έβλεπα πως με κοιτούσε και πως χάιδευε τον πούτσο του. Ξάπλωσα και τον καληνύχτισα. Του γύρισα την πλάτη περιμένοντας κάποια κίνηση από αυτόν.

-    «Ζέστη δεν κάνει;», με ρωτάει.

-    «Ναι», του απαντώ και πετάει το σεντόνι.

Τώρα μπορούσε άνετα να θαυμάζει το πεταχτό μου κωλαράκι. Έκανε μια κίνηση να έρθει πιο κοντά μου και το πόδι του ακούμπησε στο δικό μου. Άρχισε να το τρίβει… εγώ τούρλωσα ακόμα περισσότερο τον κώλο μου προς το μέρος του πλέον ένιωθα τον πούτσο του πάνω από το σλιπάκι του στα κωλομέρια μου. Απλώνει το χέρι του στο στήθος μου και με σπρώχνει προς το μέρος του.

-    «Πουστράκι με τρελαίνεις! Θα σου το σκίσω το κωλαράκι απόψε!»

Και τότε με γυρίζει και αρχίζει να με φιλάει.

-    «Ναι άντρα μου…», του λέω. «Κάνε με ότι θες!»

Κατεβάζει το σλιπάκι του και τότε φανερώνεται ένα τεράστιο καυλί! Θα ήταν γύρω στους 20 πόντους χοντρό με δυο μεγάλα αρχίδια να κρέμονται. Τον πήρα με μανία στο στόμα μου. Είχε μια υπέροχη μυρωδιά.

-    «Έλα πουστράκι, γλείψε την πουτσάρα μου και τα αρχίδια. Πουτανάκι, έλα… γλείψ’ τα μου. Θα τα βάλω κι αυτά στην τρύπα σου πουτάνα!», μου έλεγε.

Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα. Με γύρισε και με έστησε στα τέσσερα. Άρχισε να μου γλείφει την τρυπούλα μου και να μου βάζει δάχτυλο.

-    «Έλα μωρό μου, άνοιξε κι άλλο το κωλαράκι σου…», μου λέει.

Με τα χέρια μου ανοίγω όσο μπορούσα τα κωλομέρια μου… νιώθω την πουτσάρα του στην τρυπούλα μου.

-    «Σιγά - σιγά…», του λέω. «Δεν θέλω να πονέσω…»

-    «Μην φοβάσαι…», μου λέει και αρχίζει σιγά - σιγά να μου τον βάζει. «Είσαι στενός πούστρα αλλά μη φοβάσαι… μια χαρά θα πάνε!»

Με μια απότομη κίνηση μου τον βάζει. Εγώ πέθανα από πόνο!

-    «Μην φωνάζεις. Να δεις που σε λίγο θα σου αρέσει…»

Με αργές κινήσεις μου τον έβαλε όλον μέσα. Τώρα είχα μια τρελή καύλα!

-    «Σκίσε με!!!», του φώναζα.

Αυτός άρχισε να πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά και πιο δυνατά.

-    «Τι τρύπα είναι αυτή που έχεις πουτάνα!!!», μου έλεγε και μου έριχνε μπάτσες στα κωλομέρια μου.

Μετά από λίγο φωνάζει:

-    «Χύνω!!!»

Βγάζει τον πούτσο του και χύνει στα κωλομέρια μου και στην τρύπα μου. Με τα χέρια του τρίβει τα χύσια του στην τρύπα μου και μου τον ξαναβάζει… καύλα!

-    «Έλα…», μου λέει. «Γλείψε τον πουτάνα να δεις τι ωραία είναι!»

Εξουθενωμένοι πέσαμε για ύπνο… για τις υπόλοιπες πέντε μέρες που μείναμε μαζί θα σας γράψω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")