Οι πρώτες μου πίπες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 20 ετών και λατρεύω τις γυναίκες. Είμαι σε μια τέλεια σχέση και αγαπάω πάρα πολύ την κοπέλα μου.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως γίνεται ένας άντρας να μην γουστάρει γυναίκες και πάντα με αηδίαζε η σκέψη του να φιλάς έναν άλλο άντρα.. και ακόμα με αηδιάζει.

Παρόλα αυτά από μικρός με ερέθιζε ασυνήθιστα το καυλί. Είχα πειραματιστεί και με τον κώλο μου και βάζοντας όλο και μεγαλύτερα πράγματα καταλάβαινα πόσο μου άρεσε. Αρχικά ένιωθα πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου, όμως με τον καιρό και την βοήθεια του internet κατάλαβα πως δεν ήμουν ο μόνος που γούσταρε τόσο πολύ το καυλί αλλά καθόλου τους άντρες. Ήμουν πια okay με τον εαυτό μου και πλέον καμιά φορά την έβρισκα βάζοντας αγγούρια στον κώλο μου και στο στόμα μου! Όταν όμως τελείωνα ένιωθα πάντα πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου και για αρκετή ώρα απεχθανόμουν το καυλί.

Μία μέρα που η κοπέλα μου (που δεν έχει ιδέα) έλειπε ταξίδι αποφάσισα να δοκιμάσω για πρώτη φορά πραγματικό καυλί. Βρήκα ένα παιδί στο internet και κανονίσαμε να τον επισκεφτώ για να του πάρω πίπα. Του είπα πως δε χρειάζεται να κάνει τίποτα σε μένα και πως δε θα πάρει μέρος ο κώλος μου! Ήθελα απλώς να πάρω μια γεύση! Συμφώνησε αλλά σύντομα με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν πειράζει να ικανοποιήσω και δυο φίλους του. Απάντησα πως θα δούμε.

Όταν έφτασα εκεί είχα τρομερό άγχος. Τα παιδιά ήταν κοντά στην ηλικία μου και πολύ ευγενικοί. Τους είπα πως θα αρχίσω με τον πρώτο και θα δούμε για τους άλλους.
Έβγαλα το καυλί του έξω και αμέσως καύλωσα, αν και ήταν πολύ μαλακό. Το έβαλα στο στόμα μου και άρχισε να σκληραίνει, πράγμα που με καύλωσε κι άλλο. Μέσα σε ένα λεπτό το καυλί του είχε γίνει πέτρα κι εγώ το έγλυφα σαν τρελός. Έχοντας κάνει προπόνηση με τα αγγούρια, έχωνα άνετα ολόκληρο το καυλί του στο στόμα μου. Η καύλα ήταν απεριόριστη, αλλά είχα πει στον εαυτό μου πως δεν πρόκειται να ικανοποιηθώ εγώ, ξέροντας το συναίσθημα που ακολουθεί.

Έκανα νόημα στα άλλα δυο παιδιά που κοιτούσαν με λιγούρα. Έβγαλαν έξω τα καυλιά τους που ήταν είδη καυλωμένα. Ο ένας πρέπει να την είχε τουλάχιστον 23 πόντους. Αμέσως άρπαξα το καυλί-γίγαντα στο στόμα μου και με τα χέρια μου έπαιζα τα άλλα δύο. Τσιμπούκωνα το καθένα για περίπου ένα λεπτό, κρατώντας τα άλλα δύο με τα χέρια και άλλαζα συνεχώς για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που κόντευα να χύσω χωρίς καν να μου τον ακουμπήσουν.

Τελείωσαν με ένα λεπτό διαφορά, ο ένας μετά τον άλλο σαν να ήταν συνεννοημένοι. Δεν άφησα στάλα να πέσει κάτω. Την ώρα που έχυναν το κρατούσα μέσα στο στόμα μου και το έπαιζα με το χέρι. Κατάπια με χαρά τα χύσια και των τριών, οι οποίοι φώναζαν από καύλα!

Έχοντας μόλις πιει τα χύσια τους, το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκραγεί. Είχα τόσες καύλες που όταν ο ένας τους προσφέρθηκε να με ικανοποιήσει δε μπόρεσα να πω όχι. Απλώς έγνεψα και ξάπλωσα. Τον έβγαλε έξω και αμέσως μέσα στο στόμα του. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, και πριν προλάβουν να μπουν στο παιχνίδι οι άλλοι, εγώ έχυνα βαθιά μέσα στο στόμα του όσο δεν έχω χύσει ποτέ μου!

Με το που τελείωσα, ντύθηκα, χαιρέτισα και έφυγα. Η γεύση του σπέρματος στο στόμα μου με αηδίαζε και είχα ξενερώσει με τον εαυτό μου. Παρόλα αυτά, το ίδιο βράδυ σκεφτόμουν τι συνέβη και καύλωνα. Μίλησα με το παιδί και του είπα πως ίσως τα ξαναπούμε.. σκεφτόμουν την επόμενη φορά να τον φάω και από πίσω.. η ιδέα του να χύσει κάποιος μέσα στον κώλο μου με καύλωνε αφάνταστα..

Έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνο από τότε και δεν το έχω ξανακάνει. Το σεξ με την κοπέλα μου με ικανοποιεί εξίσου και δεν έχω το δυσάρεστο συναίσθημα αφού τελειώσω..
Κάποιες φορές όμως μου λείπει το καυλί και είμαι σίγουρος πως θα κυνηγήσω και νέες εμπειρίες!

Σας κρατώ ενήμερους!
Διονύσης

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")