Καλό μήνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γράφω αμέσως, τώρα που όλα είναι ακόμα νωπά και πάνω, πάνω στη μνήμη...

-    «Να ‘σαι έτοιμος στις 4..», μου είπες στο τηλέφωνο...

Από τις 3 ετοιμαζόμουν για να ‘μαι ο καλός σκλάβος κι η καριόλα σου. Στις 4 ήταν όλα έτοιμα. Σε περίμενα με το φούξια στρινγκ που μου ζήτησες... Το δωμάτιο γεμάτο ερεθιστικούς καπνούς, αλλά πάν'  απ' όλα το δωμάτιο γεμάτο με την αναμονή μου.

Ήρθες 4:10... 10 λεπτά που δε περνούσαν με τίποτε... Σ' έβαλα να καθίσεις στη πολυθρόνα κι αμέσως σου έγλυψα τα παπούτσια σου. Είσαι ο αφέντης μου κι έδειχνες κουρασμένος απ' τη δουλειά...

Μετά έβαλα τα πόδια σου στη κόκκινη λεκάνη με τα άλατα και τους αφρούς που σου είχα ετοιμάσει. Έτριψα τα πόδια σου με καύλα και αγάπη γιατί τ' αγαπώ πολύ. Με κοίταζες. Ο πούτσος σου πετάχτηκε έξω από το σλιπ. Μεγάλος κι έτοιμος για γαμήσι. Στον πήρα πίπα καθώς συνέχισα να σου κάνω μασάζ στα πόδια. Σε είδα να τρελαίνεσαι από τη καύλα. Έχυσες πολύ σπέρμα στο λαρύγγι μου κι εγώ το άφησα στο στόμα για λίγο να νοιώσω καλύτερα τη γεύση του.

Ξάπλωσες στο κρεβάτι ανάσκελα. Το κορμί σου με στέλνει, δε μπορώ να το γλύψω ολόκληρο με τη μία, κι αυτό με τρελαίνει. Θέλω τον αφαλό σου, τα μπούτια σου, το στήθος, τις μασχάλες σου, όλα μαζί. Θέλω το κάτω χείλος σου. Θέλω τα μάτια και τα μάγουλά σου. Τα μαλλιά και το βλέμμα σου.

Με γύρισες ανάσκελα να μου κάνεις fist. Το ξέρεις πως δεν έχω κάνει ποτέ και πως πονάω... Μετά με μαστίγωσες αλλά όχι πολύ αυτή τη φορά. Με τη ζώνη μου και το μαστίγιο. Μετά ήρθε η ώρα να με σκίσεις. Το έκανες απόλυτα όπως ταιριάζει στον Γαμιά και στον Αφέντη που είσαι. Σε παρακάλεσα να πιω τη καπότα αλλά δεν ήθελες.

Επιτέλους μ'  άφησες να ασχοληθώ με τις πουτσότριχές σου ! Το ξέρεις πως τις λατρεύω! Μπορώ να κάθομαι ώρες με το στόμα μου κολλημένο εκεί, δίπλα στο πούτσο και τ' αρχίδια σου και να στις γλύφω !

Σηκώθηκες όρθιος και μ' έφτυσες ! Κατ' ευθείαν στο στόμα. Σου ζητούσα κι άλλο... Άνοιξα το στόμα μου κι ένιωθα σα βροχή το σάλιο σου... Πήρες τα κεριά που είχα για σένα, κι έλουσες τη πλάτη και το κώλο μου με καυτό κερί... Δε ξέρεις πόσο με καύλωσες... Κρίμα που δε μπορούσες να με γαμήσεις άλλο...
Μετά πήγες στο ντους. Σ' έπλυνα ολόκληρο. Τις τρίχες απ' το στήθος σου. Τα γόνατά σου. Τη φαρδιά πλάτη σου.

Και τότε μου ζήτησες να πιω τα κάτουρά σου. Ούτ' αυτό το είχα κάνει ποτέ ! Ό,τι πιο ωραίο από σένα, ένα δώρο όπως μου είχες υποσχεθεί που "θα με κάνει σκλάβο σου για πάντα".

Και μετά ντύθηκες και μιλήσαμε. Ο καθρέφτης γέμισε με το πιο όμορφο πρόσωπο της γης. Άνοιξες το παράθυρο να δεις τη θάλασσα. Και μετά έφυγες. Πριν φύγεις, πρόλαβα να σε φιλήσω μια φορά ακόμη...

Κανονικά όλα  αυτά θα έπρεπε να μου φτάνουν για σήμερα... Γιατί δε μου φτάνουν ;

Καλό σου μήνα

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")