Το ξέσκισμα στην τριήμερη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας.  Είναι η πρώτη φορά που γράφω ιστορία σε αυτό το site. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε σε μια τριήμερη εκδρομή. Μένω στη Κέρκυρα και στα τέλη Απριλίου πήγαμε στη Αθήνα εκδρομή για τρεις ημέρες. Δεν είχα παλαιότερες εμπειρίες και ως καλός μαθητής και απουσιολόγος, προσπαθούσα να μην δώσω δικαιώματα, αν και είχα πολλές φαντασιώσεις με ωραία αγόρια από την τάξη μου.

Τα δωμάτια ήταν τρίκλινα και όλοι είχαν βρει με ποιους θα διανυκτέρευαν εκτός από εμένα. Είχαν μείνει και άλλα δυο παιδιά οπότε κανονίστηκε να πάω μαζί τους. Θα ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιάννη και τον Μάνο.

Εγώ 1.79, 60 κιλά με ωραίο άτριχο σώμα και απαλό δέρμα και κυρίως με πεταχτό κώλο.
Ο Γιάννης ήταν στο ίδιο ύψος με εμένα λεπτός με ωραίο σώμα και μου άρεσε από την πρώτη μέρα που τον είδα. Πολύ ζωηρός… με είχε χουφτώσει μια φορά αλλά έκανα πως δεν το κατάλαβα. Ο Μάνος 1.70 με γυμνασμένο σώμα πράσινα μάτια, κούκλος.

Την πρώτη ημέρα εξουθενωμένοι από το ταξίδι και από την περιήγηση μας στην Αθήνα κοιμηθήκαμε αμέσως. Την δεύτερη μέρα επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη, φάγαμε σε μια ταβέρνα και πήγαμε να δούμε ένα θεατρικό έργο. Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο στις 22:00. Έκανα μπάνιο και ξάπλωσα στο κρεβάτι.

Ο Μάνος με τον Γιάννη πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο με τους φίλους. Δεν κοιμήθηκα περιμένοντας τους. Η ώρα είχε πάει 2 όταν ακούω να ανοίγει η πόρτα και να μπαίνει μέσα ο Μάνος ο Γιάννης και ο Χρήστος. Έκλεισαν την πόρτα και κάθισαν στο κρεβάτι. Έλεγαν στην αρχή μαλακίες… δεν άργησαν όμως να μιλάνε για εμένα και πόσο πουτάνα είμαι, και πως θέλω να με γαμήσουν τρεις μαύροι και άλλες μαλακίες. Εγώ έκανα πως κοιμόμουν και δεν τους άκουγα.

Μετά από λίγο κάποιος από αυτούς ήρθε και τράβηξε το πάπλωμα και με χούφτωσε. Εγώ έκανα πως δεν κατάλαβα. Μετά από λίγο ήρθε ένας από πάνω και έκανε πως με γαμάει. Λίγο αργότερα ένιωσα ένα πούτσο στα μάγουλα μου. Τότε σηκώθηκα. Και οι τρεις με κοιτούσαν για να δουν την αντίδραση μου. Εγώ άρπαξα τον πούτσο το Μάνου και άρχισα να τον γλύφω με μανία. Τότε οι άλλοι δυο άρχισαν να γδύνονται και ο Χρήστος είπε:

-    «Θα τη γαμήσουμε την πουτάνα παιδιά! Αχ μωρή πουτάνα, τι πίπες είναι αυτές που κάνεις παλιολούγκρα. Γλύψε την πουτσάρα σκύλα!»

Οι άλλοι δυο ήρθαν από μπροστά μου και έπαιζαν της πούτσες τους. Είχαν και τρεις τους το ίδιο μέγεθος και ήταν αρκετά μεγάλο.

Άρχισα να παίρνω τσιμπούκια και από τους τρεις. Με γαμούσαν κανονικά. Η γεύση μου άρεσε πάρα πολύ και με παρακίνησε να γλύφω με μεγαλύτερη μανία. Με τραβούσε από τα μαλλιά ο Γιάννης και μου άφηνε τον πούτσο στο στόμα το έπαιρνα μέχρι την ρίζα.

-    «Γλύφε παλιοπουτάνα. Αυτή είναι η δουλειά σου, να γλύφεις πούτσους. Θα σε ξεσκίσουμε απόψε! Θα φας πολύ χύσει λούγκρα!»

Με έστησαν στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι. Ο Μάνος και ο Χρήστος ήρθαν από μπροστά για πίπα και ο Γιάννης από πίσω. Μου έβγαλε το εσώρουχο, έφτυσε και προσπάθησε να μου το χώσει. Σαν παρθένος βέβαια είχα κλειστό κώλο και δυσκολεύτηκε. Άρχισε να βρίζει και να σαλιώνει το κώλο μου. Μου έβαλε στην αρχή ένα δάχτυλο και μετά δυο. Πονούσα αλλά δεν φώναξα γιατί ήμουν απασχολημένος με της πούτσες του Χρήστου και του Μάνου. Μόλις όμως μου το κάρφωσε έβγαλα μια κραυγή. Ένιωθα σα να μου έβαλε ένα ολόκληρο μπουκάλι στο κώλο.

Έβγαλα από το στόμα μου την πούτσα του Μάνου και έκανα να φύγω. Με έπιασε από τα μαλλιά, μου σήκωσε το κεφάλι για να τον κοιτάω στα μάτια και είπε:

-    «Δεν έχεις να πας πουθενά πουστάρα! Θα σε εκδικηθούμε για όλες τις απουσίες που μας έβαλες»

Με έφτυσε στο στόμα και με οδήγησε ξανά στην ψωλάρα του.

Ο Γιάννης με γαμούσε κανονικά πλέον και ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Έκλαιγα και φώναζα από τον πόνο… σιγά όμως για να μην με ακούσει κανείς.

-    «Θα σε χύσω πουτάνα στο στόμα!», φώναξε ο Γιάννης και ήρθε μπροστά μου το έπαιξε στη μούρη μου και εκτόξευσε τα χύσια του στο στόμα μου.

Έχυνε για 10 δευτερόλεπτα περίπου και με έφτυνε ταυτόχρονα στο στόμα. Την θέση του είχε πάρει ο Μάνος πλέον. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και εγώ ανέβηκα από πάνω του. Μου το έχωσε δυνατά και με ευκολία τώρα αφού με είχε ανοίξει ο Γιάννης από πριν. Πηδούσα απάνω του σα πουτάνα και έπαιρνα πίπα από τον Χρήστο.

Το γαμήσι μου τελείωσε αργότερα όταν ο Χρήστος και ο Μάνος με έχυσαν μαζί στο στόμα. Τα χύσια έτρεχαν από το στόμα μου και έσταζαν στο κρεβάτι. Τα κατάπια όλα και όσα έπεσαν τα ρούφηξα και αυτά.

Ο Χρήστος μας άφησε και πήγε στο δωμάτιο του χωρίς να με πάρει από πίσω.

Οι άλλοι δυο ξάπλωσαν στα κρεβάτια τους και κοιμήθηκαν.
Το ίδιο έκανα και εγώ κοιμήθηκα με τα χύσια τους.

Την επόμενη μέρα και στο τρένο τους πήρα από μια πίπα και τίποτα άλλο. Μου υποσχέθηκαν όμως πως θα με ξαναγαμήσουν στο νησί… Κάτι που έγινε αλλά θα σας το πω άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")