Άσος στις πίπες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Άφησα τον Κώστα να κοιτάζει τα ψεύτικα αστέρια στο ταβάνι του παιδικού δωματίου του και βγήκα έξω. Ήταν η πιο εύκολη δωροδοκία για να μας αφήσει να ερωτοτροπήσουμε με την ησυχία μας. Πριν κατευθυνθώ προς την κρεβατοκάμαρα, πέρασα μια βόλτα από το μπάνιο για ένα ντους. Όταν τελείωσα, γυμνός, μπήκα στο δωμάτιό μας.

Ο Κώστας είχε ρουφήξει όλη την ενέργειά μου, ήμουν τόσο κουρασμένος, αλλά και τόσο ευτυχής που μπορούσα να περάσω κάποιες ώρες ανενόχλητος με το μωρό μου. Μου έκανε νεύμα να πλησιάσω, καθόρισε την περιοχή που μπορούσα να ξαπλώσω. Έπεσα πάνω του αγκαλιάζοντάς τον και ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του. Έτρεξε τα δάχτυλά του πάνω στο στομάχι μου και προτού φτάσει στην περιοχή των γεννητικών μου οργάνων, ο πούτσος μου ήταν ήδη σκληρός. Το γεγονός αυτό τον έκανε να γελάσει. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω, ήξερα τι χρειαζόταν πραγματικά και ήμουν περισσότερο από πρόθυμος να τον φροντίσω όσο καλύτερα μπορούσα.

Προτού προλάβω να τον φιλήσω, τύλιξε τα δάχτυλά του γύρω από τον πούτσο μου. Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα το κεφάλι του πούτσου μου γλιστρούσε το ζεστό στόμα του.

Προσπάθησα να τον φιλήσω πάλι, αλλά το στόμα του ήταν γεμάτο. Διαμαρτυρήθηκα χαϊδεύοντας τον στα μαλλιά. Ήθελα να τον φιλήσω, αλλά όχι και να διακόψω την πίπα που μου έπαιρνε. Δεν ήθελα με τίποτα να τον απογοητεύσω. Του αρέσει να ρουφάει τον πούτσο μου και τον καταλαβαίνω. καταλαβαίνω την σημασία.

Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, το μωρό μου κάνει τις καλύτερες πίπες που δέχθηκα ποτέ στη ζωή μου. Φαίνεται πως έχει μια συμφωνία με τον εαυτό του, να είναι άσος στις πίπες για να με κρατήσει για πάντα κοντά του.

Δεν μπορώ παρά να το παραδεχθώ για μια ακόμη φορά.

Είναι ο καλύτερος εραστής. Πάντα ήταν ο καλύτερος.

Ρουφάει ανυπόμονα τον πούτσο μου και ψιθυρίζει στοργικά καθώς η πρώτη σταλαγματιά σπέρματος κάνει την εμφάνισή της στη σχισμή της ουρήθρας μου. Γλείφει την βάλανό μου. γλιστράει την γλώσσα του, με τον δικό του τρόπο, πάνω-κάτω, κατά μήκος του πούτσου μου. την στροβιλίζει γύρω από την βάλανο και καταβροχθίζει τον πούτσο μου.

Γαμώτο, αισθάνομαι σαν κάτοικος της κόλασης.

Τον πείθω να σταματήσει την πίπα μιας και είμαι σε θέση να τον γαμήσω. Να τον γαμήσω οπωσδήποτε.

Κινούμαι μέσα του έχοντας τα πόδια του να ντύνουν τους ώμους μου. Κινούμαι μέσα του θανάσιμα.

Διαμαρτύρεται στην αρχή με μια κραυγή πόνου. Έπρεπε να ξοδέψω λίγο χρόνο για να σαλιώσω την κωλοτρυπίδα του. Σκύβω και χρησιμοποιώντας την γλώσσα μου του προσφέρω την απαραίτητη υγρασία. Όσο του αρέσει να γλύφει τον πούτσο μου, άλλο τόσο μου αρέσει εμένα να γλύφω την κωλοτρυπίδα του.

Είναι μια κίνηση φιλίας.

Αρκετά σύντομα, σπρώχνω ξανά τον πούτσο μου μέσα του. Δεν περνάνε πολλά λεπτά της ώρες και ξέρω ότι έχω πετύχει τον στόχο μου μιας και αναστενάζει συνεχώς φωνάζοντας μάλιστα και το όνομά μου. Όσο κι αν φωνάζει, δεν έχει την δύναμη να με σταματήσει.

Αισθάνομαι τα δάχτυλά του να περνούν μέσα από τα μαλλιά μου, και καταλαβαίνω πόσο απολαμβάνει την κίνηση του πούτσου μου μέσα του.

Πηδώ μέσα στην κωλοτρυπίδα του σαν μικρό παιδί. Τον γαμάω ενστικτωδώς και στην τελευταία του αναπνοή που συγχρονίζεται τέλεια με την δική μου, χύνω.

Χύνω για δεκαπέντε συνεχόμενα δευτερόλεπτα... χωρίς διακοπή, με την ίδια πάντα ορμή. Ξαναβάζω τα πόδια του πάνω στους ώμους μου και βυθίζομαι περισσότερο μέσα του για ν’ αφήσω την τελευταία μου σταγόνα. Η κωλοτρυπίδα του είναι πρησμένη και καυτή εσωτερικά, είναι μια ζεστή φωλιά για τον πούτσο μου. Τον αφήνω μέσα.
Η πλάτη μου έχει γεμίσει μπορντούρες από την πίεση των δάχτυλών του.
Σημάδια μάχης… εξαιτίας του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")