Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο φοιτητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα είμαι δεκαεννιά ετών και πριν έρθω στην Αθήνα για σπουδές, ζούσα σε ένα χωριό. Γνώριζα ότι στις μεγαλουπόλεις είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως αφού πέρασα εκεί θα έπρεπε να τα βγάλω πέρα όπως μπορούσα. Βρήκα ένα διαμέρισμα και έμενα εκεί. Έβγαινα σπάνια για διασκέδαση, διάβαζα πολύ, και ήμουν καλός μαθητής.

Με απέλυσαν από την δουλειά που δούλευα και έτσι δεν είχα χρήματα για το νοίκι. Δεν ήθελα να πω τίποτα στους δικούς μου, γιατί θα μου έλεγαν να τα παρατήσω και να γυρίσω πίσω. Χτυπάει η πόρτα ένα βραδάκι. Ήταν ο κύριος Δημήτρης, πενήντα ετών περίπου. Μου λέει θυμωμένος:

-    «Τι θα γίνει με σένα παλικάρι; Ο δεύτερος μήνας χωρίς να με πληρώσεις».

Άρχισα να τον παρακαλάω σαν τρελός να μου δώσει διορία ακόμα ένα μήνα. Μου λέει:

-    «Ήδη μου έχει ζητήσει το σπίτι ένα ζευγάρι και με περισσότερα από όσα ακόμα εσύ δεν δίνεις».

Εγώ έπεσα στα γόνατα και τον παρακαλούσα για πολλή ώρα… Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Θα φύγεις όπως και να έχει. Σου έχω μια πρόταση: αν θες μπορείς να μείνεις στο σπίτι μου για λίγο καιρό. Έχω δύο δωμάτια και μένω μόνος».

Τι να έκανα; Δέχτηκα. Πήγαμε στο σπίτι του κυρίου Δημήτρη και τακτοποιήθηκα. Το αυστηρό ύφος του χάθηκε, τώρα ήταν ένας καλός κύριος. Μου είπε:

-    «Κωστάκη, εδώ έχω κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθείς. Οκ; Εσύ θα καθαρίζεις, θα μαγειρεύεις όποτε μπορείς, και θα πλένεις τα ρούχα καλά!»

-    «Φυσικά κύριε Δημήτρη!»

Όλα κυλούσαν πολύ καλά, εγώ κοιμόμουν στο δίπλα δωμάτιο κι αυτός στο άλλο. Το κακό ήταν που υπήρχαν μέρες που δεν πήγαινα στην σχολή για να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Η στάση του άλλαξε λιγάκι, δηλαδή έκανε μπάνιο και με φώναζε να του φέρνω τα εσώρουχα, να μαζέψω τα νερά από την μπανιέρα, κ.α. Αυτό με κούραζε και δεν είχα και την καλύτερη διάθεση. Το ίδιο βράδυ μου έκανε σκηνή ότι δεν μαγειρεύω καλά, και ότι δεν προσπαθώ να μάθω. Τέλος πάντων πήγαμε για ύπνο και για αρκετή ώρα εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Ακούω την πόρτα να ανοίγει σιγά - σιγά. Εγώ έκανα πως δεν την άκουσα. Ανάβει το φως, πλησιάζει ο κύριος Δημήτρης και με μια κίνηση μου έβγαλε το πάπλωμα, και μου είπε:

-    «Θέλω να με συγχωρέσεις για σήμερα».

Εγώ τα ‘χασα γιατί ήταν μόνο με εσώρουχο (και μάλιστα πολύ κολλητό που ξεχώριζαν τα πλούσια προσόντα του). Αφού κατάλαβα ότι είδε και αυτός το εσώρουχο που φορούσα, κοκκίνισα και ντράπηκα πολύ… Με έπιασε από το χέρι και με σήκωσε. Κάτσαμε λιγάκι στο κρεβάτι μου και μιλήσαμε. Μου έλεγε και πάλι συγνώμη, και ότι ήταν πολύ χαρούμενος που έμενα μαζί του. Με χάιδεψε απαλά στο πρόσωπο και με καληνύχτισε. Φυσικά εγώ όλο το βράδυ σκεφτόμουν αυτό που έγινε.

Τις υπόλοιπες μέρες ήταν πολύ καλός μαζί μου, και μου έκανε συνέχεια δώρα. (ρούχα, αρώματα κ.α). Ένα βράδυ έρχεται με ένα δωράκι, και μου λέει:

-    «Τόλμησα να σου πάρω αυτό. Αν σου αρέσει μόνο τότε να το φορέσεις. Αλλιώς να το πετάξεις».

Του είπα ευχαριστώ και τον φίλησα στο μάγουλο. Αυτός χαμογέλασε και μου είπε:

-    «Πήγαινε δοκίμασε το τότε…»

Εγώ πηγαίνοντας στο δωμάτιο άκουσα ψιθυριστά να λέει: «αχ μακάρι να το φορέσει…». Άνοιξα το πακέτο, και τι να δω; Πολλά γυναικεία στρινγκ σε πολλά έντονα χρώματα… Έκατσα αρκετή ώρα στο δωμάτιο και σκεφτόμουν γιατί να μου χάριζε τέτοιο δώρο; Εκεί που πήρα απόφαση να τα πετάξω, ακούω να μου λέει:

-    «Σου άρεσε το δώρο;»

Τότε και μόνο από ευγνωμοσύνη για τα δώρα, αποφάσισα φόρεσα ένα στρινγκ και πήγα στον κύριο Δημήτρη.

-    «Λοιπόν..;», μου λέει. «Σου άρεσε το δώρο;»

Εγώ με σιγανή φωνή είπα:

-    «Ναι ευχαριστώ, αλλά λίγο στενό…»

Αυτός χαμογέλασε και μου είπε:

-    «Αυτά έτσι φοριούνται Κώστα μου…»

Ήρθε από πίσω μου και σιγά - σιγά μου κατέβαζε το παντελόνι κι εγώ με σιγανή φωνή να λέω:

-    «Τι κάνετε κύριε Δημήτρη;»

-    «Τίποτα…», το κατεβάζει όλο και μου λέει: «Σου πάει πολύ. Δεν είναι καθόλου στενό, ευχαριστώ που το φόρεσες!»

Εγώ κατακόκκινος δεν είπα τίποτα, σήκωσα το παντελόνι και πήγα στο δωμάτιο. Χτυπάει το κουδούνι μπαίνει το ζευγάρι από το νοικιαζόμενο διαμέρισμα, και ζητά από τον κύριο Δημήτρη ένα ακόμα κρεβάτι. Αυτός αμέσως μου λέει να βγάλω τα παπλώματα μου, για να πάρουν το κρεβάτι. Έφυγαν αυτοί, και μου λέει:

-    «Ε, τι να έκανα; Πληρώνουν καλά χρήματα αυτοί. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να κοιμηθούμε μαζί μέχρι να βρω νέο κρεβάτι;»

-    «Όχι, θα κάνω ότι χρειάζεται...»

Χαμογελάει πονηρά και μου λέει:

-    «Είναι αργά, πάμε για ύπνο».

-    «Πηγαίνετε εσείς και θα έρθω μετά».

Πάω και εγώ μετά από λίγο μέσα στα σκοτάδια, γδύνομαι και ξαπλώνω φορώντας το στρινγκ ακόμα. Ξαπλώνω και οι πλάτες μας ενώνονται. Τότε αυτός γυρνάει από την άλλη και είναι από πίσω μου κολλημένος, νιώθοντας την πούτσα του στον κώλο μου. Μου ψιθυρίζει: «καληνύχτα» και γυρνάει από την άλλη.

Το πρωί ξύπνησε πιο νωρίς από μένα. Ξυπνάω και ψάχνω τα ρούχα μου. Δεν υπήρχαν εκεί, τα είχε πάρει στο σαλόνι. Έτσι όπως ήμουν με το στρινγκ πήγα να τα πάρω και μου λέει:

-    «Καλημέρα. Φόρεσε όμως κανένα άλλο βρακάκι, τόσα σου αγόρασα!»

Είπα: «ναι» και έτρεξα στο μπάνιο. Εγώ τρομαγμένος, φοβόμουν ότι αν προχωρούσε κι άλλο δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω. Εκείνο το βράδυ ξάπλωσε αυτός πάλι πρώτος με ανοιχτό φως κι εγώ λιγάκι πιο μετά φορώντας κανονικό εσώρουχο, έσβησα το φως και γδύθηκα. Τότε ακούω μια αγριοφωνάρα:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Γδύνομαι για να ξαπλώσω κύριε Δημήτρη...».

-    «Ντύσου!», μου λέει. «Και άναψε το φως. Τώρα γδύσου και μετά σβήσε το φως και ξάπλωσε. Κατάλαβες;»

Πήγα να κάνω ότι είπε. Αυτός είδε πως δεν φορούσα στρινγκ, σηκώθηκε με πλησίασε, μου έσκισε το εσώρουχο που φορούσα και με έβρισε άγρια.

-    «Πήγαινε τώρα πουτανάκι και φόρα αυτά που σου αγόρασα, σκύλα!».

Μου έδωσε δυνατό χαστούκι, μου φόρεσε με το ζόρι το στρινγκ, με ξαναχαστούκισε, με έπιασε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να κατεβάσω το εσώρουχο του και να του πάρω πίπα. Η πούτσα του ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε ούτε η μισή στο στόμα μου. Με την πούτσα στο στόμα και φορώντας το ροζ στρινγκ ήμουν μια καλή πουτάνα για αυτόν. Πια δεν μου έλεγε τίποτα, και έκανα πίπες μόνος μου κοιτώντας τον στα μάτια. Με χαστούκισε ξανά και πήγε στο κρεβάτι και ξάπλωσε.

-    «Θέλω να μου φιλήσεις όλο το κορμί τρύπιε!»

Του έγλειφα τα πάντα. Κώλο, πούτσα, πόδια, ρώγες, και φυσικά ατελείωτα φιλιά στο στόμα. Ύστερα με ανέβασε στην πουτσάρα του που θα ‘ταν πάνω από 20cm. Χωρίς να σκίσει το στρινγκ μου έχωνε την πούτσα του με πολύ δυσκολία, καθώς ήμουν παρθένος. Εγώ το μόνο που έλεγα ήταν:

-    «Σας παρακαλώ... δεν θέλω με γαμηθώ!», φώναζα και ούρλιαζα σαν κοριτσάκι.

Πονούσα πολύ, ο κώλος μου άνοιξε στα δύο όταν έχωσε όλη την πούτσα και άρχισα να πηδάω πάνω κάτω στο μεγάλο πέος του. Με πηδούσε όλο και πιο δυνατά… Θα λιποθυμούσα. Δεν ξέρω πως άντεξα. Πάνω από ώρα με γαμούσε χωρίς να αλλάξει στάση. Μου είχε κάνει τα κωλομάγουλα κατακόκκινα και έχωνε συνέχεια το κωλοδάχτυλο του στο στόμα μου.

Με τελείωσε στο στόμα μαστιγώνοντας με, με την μεγάλη πούτσα του στο πρόσωπο, ενώ εγώ ακόμα έλεγα δεν θέλω να με γαμήσει. Δεν του μιλούσα όλη την μέρα μετά από αυτό που έγινε. Την άλλη μέρα ενώ άρχισα να μαζεύω τα πράγματα μου με το ζόρι καθώς δεν μπορούσα να περπατήσω καλά-καλά από το ξέσκισμα, νιώθω πάλι την πούτσα του από πίσω μου. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι καταλαβαίνει, και είναι λογικό να φύγω μετά από αυτό που έγινε. Το χέρι μου πήγε προς την καυλωμένη πούτσα του. Γύρισα, τον φίλησα, τον κοίταξα και έσκυψα να του πάρω ένα τσιμπούκι, αυτήν την φορά από μόνος μου.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε που πηδήχτηκα, αλλά μου άρεσε να κάνω πίπες τελικά. Φεύγοντας το μόνο που πήρα από τα δώρα του, ήταν τα στρινγκ. Από τότε έκανα συχνά πίπες σε άντρες, φορώντας φυσικά στρινγκ..

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")