Πρώτη φορά στο νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 18 χρονών σε ένα κυκλαδίτικο νησί, η οικογένεια μου αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα και επειδή δεν μπορούσαμε να πάμε διακοπές, και για να μην χάσω και εγώ τις διακοπές μου, οι γονείς μου με στείλανε διακοπές στην γιαγιά και στο παππού μου στο νησί.

Τις πρώτες ημέρες βαριόμουν τρομερά, πέρα από κανένα μπάνιο και ύπνο δεν είχα τι άλλο να κάνω. Ξέχασα να σας πω ότι ήμουν γύρω στο 1.75 άτριχος και λεπτός, αλλά με γυμνασμένο κορμί.

Κάποια μέρα ενώ έκανα μπάνιο, και καθώς δεν είχε πολύ κόσμο, με πλησίασε ένας νεαρός γύρω στα 19, πολύ γλυκός με κορμί σαν αρχαιοελληνικό άγαλμα. Μου συστήθηκε (Γιώργο τον έλεγαν), ήταν γείτονας με τον παππού μου και έμενε στο διπλανό σπίτι μόνος του καθώς οι γονείς του δεν είχαν έρθει ακόμα από την Αθήνα που έμεναν μόνιμα. Είχε παρατηρήσει ότι και εγώ ήμουν μόνος μου και με κάλεσε στο σπίτι του μετά από το μπάνιο.

Ένιωσα λίγο περίεργα όπως με κοίταζε, αλλά δεν σας το κρύβω ότι άρχισα να φαντάζομαι διάφορα. Από την μια φοβόμουν αλλά από την άλλη ένιωθα μια ακατανίκητη έλξη για να βρεθώ μαζί με το γλυκό αυτό αγόρι. Αφού βγήκαμε από το μπάνιο σκουπιστήκαμε και παρατήρησα ότι με κοίταζε περίεργα. Μετά από αυτό κατηφορίσαμε για το σπίτι του όπου μου έφτιαξε καφέ και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, και τίποτα άλλο δεν έγινε ούτε ειπώθηκε μεταξύ μας..

Συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και για μια εβδομάδα μετά την πρώτη γνωριμία μας τίποτα δεν είχε συμβεί. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλα αυτά που υποπτευόμουν ήταν προϊόντα της φαντασίας μου. Μέχρι τότε δεν είχα καμία ερωτική εμπειρία παρόλο που βαρούσα όλη την ώρα μαλακία, σκεφτόμενος μεγάλα και χοντρά καυλιά στο κώλο μου και στο στόμα μου.

Μια μέρα που είχα πάει σπίτι του, μου μπήκε η ιδέα να τον προκαλέσω δήθεν αθώα… δήθεν και καλά προσποιήθηκα ότι μου είχαν πέσει τα κλειδιά μου κάτω από ένα ντιβάνι και έσκυψα τουρλώνοντας το κωλαράκι μου μπροστά του. Όταν σηκώθηκα, είχε γίνει κατακόκκινος και παρατήρησα ότι το καυλί του κάτω από το μαγιό είχε γίνει τεράστιο.

Τότε έχασε τον έλεγχο και με άρπαξε και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Εγώ δήθεν αντιστάθηκα, αλλά αυτό τον καύλωσε περισσότερο. Ξαναμμένος όπως ήταν μου κατέβασε το μαγιό μου και άρχισε να μου ρίχνει ξυλιές στο κώλο μου, μέχρι που έγινε σαν παπαρούνα. Εγώ τον παρακάλεσα να σταματήσει και ότι θα έκανα ότι ήθελε…

Αμέσως με άρπαξε και έβαλε να γονατίσω και να του πάρω πίπα. Το καυλί του ήταν πολύ χοντρό και το πουτσοκέφαλο του είχε γίνει μελιτζανί. Έγλυφα την πούτσα του αχόρταγα μέχρι που μετά από λίγο άρχισε να χύνει απίστευτα χύσια μέσα στο στόμα μου λέγοντας μου βρωμόλογα και προστάζοντας με να καταπιώ το σπέρμα του.

Δεν πέρασαν λίγες στιγμές και με πέταξε μπρούμυτα στο κρεβάτι του, και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή τι πουστράκι ήμουν και ότι γούσταρα να φάω πούτσο, και ότι είχε έρθει η ώρα να μου ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα μου.

Μετά από αυτό σηκώθηκε και ήρθε αμέσως με ένα σωληνάριο με κρέμα λέγοντας μου να ανοίξω τα πόδια μου και να τα βάλω στους ώμους του. Στην συνέχεια άρχισε να μου πασαλείβει την τρύπα μου αδειάζοντας την όλη την κρέμα στο κώλο μου για να την λιπάνει.

-    «Τώρα θα γίνεις το σκλαβάκι μου, το μικρό μου πουστάκι», μου λέει.

Το τι επακολούθησε δεν λέγεται...! Έβαλε σιγά-σιγά τον πούτσο του μέσα στην τρύπα μου προσέχοντας να μην με πονέσει, κουνώντας την σιγά-σιγά στην αρχή μέχρι ο κώλος μου να ανοίξει εντελώς... και μετά πιο δυνατά και πιο γρήγορα προσφέροντας μου απίστευτη ηδονή και καύλα μέχρι που έχυσε μέσα μου βογκώντας.

Εκείνη την ημέρα δεν με ξαναγάμησε, αλλά με έβαζε να του παίρνω συνέχεια πίπες.... Την συνέχεια θα σας την πω σε μια άλλη ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")