Πως ξεκίνησα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα να νιώσω έλξη για έναν άλλο άντρα. Η αλήθεια είναι ότι γουστάρω τρελά τις γυναίκες, αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν δύο άντρες, που στη σκέψη τους καυλώνω. Ο ένας είναι ο Χρήστος, με τον οποίο έχουμε το ίδιο όνομα, και ο άλλος είναι ο Μπάμπης. Η απίστευτη καύλα που μου προκαλεί η θέα και μόνο του Μπάμπη δεν μου άφησε άλλη επιλογή: έπρεπε να σκεφτώ έναν τρόπο για να τον… βγάλω από τα ρούχα του.

Κάναμε αρκετή παρέα στο Λύκειο, και συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και τώρα που είμαστε στο πανεπιστήμιο. Πολλές φορές μάλιστα μένουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου όταν τύχει να ξενυχτήσουμε άσχημα. Να μια καλή ευκαιρία, λοιπόν. Είναι δυνατό να την αφήσω ανεκμετάλλευτη.

Την περασμένη βδομάδα, τον κάλεσα να βγούμε έξω και μετά να έρθει να μείνει σπίτι μου. Δεν ήξερα πώς αισθανόταν για μένα, αλλά ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου. Και πράγματι, μετά τη μπαρότσαρκα, γυρίσαμε στο σπίτι. Άνοιξα την τηλεόραση για να χαζέψουμε, αλλά ο Μπάμπης είπε ότι θα προτιμούσε να δει τσόντα στο Internet. Του είπα να πάει στον υπολογιστή στο δωμάτιό μου. Λίγη ώρα αργότερα πήγα και κάθισα σε μια καρέκλα δίπλα του και παρακολουθούσαμε μαζί την ταινία. Το μποξεράκι που φορούσε δεν ήταν αρκετό για να κρύψει την καύλα του. Τον ρώτησα, λοιπόν:

-    Μήπως θα μπορούσα να σε βοηθήσω μ’ αυτό;

-    Τι εννοείς;

-    Εννοώ ότι φαίνεται ότι είσαι καυλωμένος, και το ίδιο είμαι κι εγώ. Λέω λοιπόν να σου πάρω ένα τσιμπούκι, αν κάνεις κι εσύ το ίδιο…

-    Ωραίο ακούγεται…

Μου προκάλεσε έκπληξη που ήταν τόσο άνετος, άλλα δεν έχασα χρόνο με ερωτήσεις. Γονάτισα μπροστά του, ενώ εκείνος συνέχισε να κάθεται στην καρέκλα. Του έβγαλα το μπλουζάκι, γιατί καιγόμουν να χαϊδέψω το στέρνο του. Έπειτα, προχώρησα και έβγαλα και το μποξεράκι του. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι είχε τα μάτια του κλειστά και ήδη απολάμβανε τη φάση. Μόλις έφυγε το μποξεράκι από τη μέση, αντίκρισα τον μακρύ καυλωμένο πούτσο και έσπευσα να τον πάρω στο στόμα μου. Είχε υπέροχη γεύση και άρχισα να τον γλύφω με μανία. Ακολουθούσα τη γραμμή της ψωλής του από κάτω προς τα πάνω κι αντίθετα. Τον έγλυφα γύρω γύρω.

Κάποια στιγμή άνοιξα τα χείλια μου και ρούφηξα το κεφάλι μόνο. Το σάλιωσα καλά και άρχισα να το ρουφάω. Όταν σταμάτησα για ένα λεπτό, ακούστηκε η φωνή του να με παρακαλάει να συνεχίσω.

Δεν ήθελα να το χαλάσω το χατίρι, απλώς του ζήτησα να πάμε στην κρεβάτι για να είμαστε πιο άνετα.

-    Μπάμπη, γάμησέ με… Δεν έχω πάει ποτέ ξανά με άντρα, αλλά νιώθω τέτοια καύλα μαζί σου…

Αφού γδύθηκα κι εγώ, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε με 69 στο πλάι. Ρουφούσα τον πούτσο του κι εκείνος τον δικό μου. Δεν άντεχα άλλο. Τραβήχτηκα για να μην χύσω ακόμα. Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του, και κατάπινα το καυλί του μέχρι ν’ ακουμπήσει στον λαιμό μου, βαθιά. Με το χέρι μου χάιδευα τα αρχίδια του μέχρι που σε λίγο ένιωσα τα ζεστά χύσια του να πλημμυρίζουν το στόμα μου. Η γεύση τους ήταν υπέροχη, και δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Μετά ήταν η δική μου η σειρά…

Κοιμηθήκαμε εξουθενωμένοι, και το επόμενο πρωί συνεχίσαμε τις πίπες. Από εκείνη την ημέρα, είμαστε αχώριστοι…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")