Με έκανε να χύνω σαν τρελός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

-    «Θέλω να σε κάνω να χύσεις απόψε… τουλάχιστον τρεις φορές», μου είπε ενώ οι ατμοί από το καυτό νερό αγκάλιαζαν τα κορμιά μας.

Έκλεισε την βρύση και τράβηξε την κουρτίνα. Οι ατμοί ξεχύθηκαν σ’ ολόκληρο το μπάνιο. Άπλωσα το χέρι να πάρω μια από τις πετσέτες, αλλά με έσπρωξε προς τον τοίχο και άρχισε να με φιλάει.

-    «Στάζουν όλα τα νερά στο πάτωμα…», του είπα μουτρωμένος.

-    «Ναι…;», ψιθύρισε πάνω στα χείλια μου. «Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο υγρός… Μου επιτρέπεις να το διαπιστώσω;», μου είπε.

-    «Άπιστε Θωμά…», του είπα χαμογελώντας.

Η γλώσσα του βρήκε ένα σημείο στήριξης στο πιο κατάλληλο σημείο του λαιμού μου και τα δάχτυλά του γλίστρησαν για άλλη μια φορά πάνω στον πούτσο μου. Οι σταγόνες του νερού που είχαν συγκεντρωθεί στο στομάχι και στη κοιλιά μου, έσταξαν στο τρίχωμα του εφηβαίου μου και κύλησαν στον πούτσο και τα αρχίδια μου.

-    «Γάμησέ με…», ψιθύρισα χωρίς ανάσα στο αυτί του. «Γάμησέ με τώρα, που έχω όρεξη…», του ζήτησα.

-    «Όχι ακόμα…», μου είπε και συνέχισε να με κρατάει ενάντια στον τοίχο.

Γλίστρησε αργά το μεσαίο δάχτυλό του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Τα μαλλιά του σκέπασαν το πρόσωπό μου. Η αναπνοή του ήταν βαριά, τραχιά…

Άρπαξε τους καρπούς μου με το ένα του χέρι και τους κάρφωσε στον τοίχο πάνω από το κεφάλι μου, ενώ παράλληλα συνέχισε να εξερευνά την κωλοτρυπίδα μου, αργά, τρυφερά. Κάθε φορά που έχωνε ένα από τα δάχτυλά του μέσα μου, ανατρίχιαζα. Κάθε φορά που έχωνε ένα από τα δάχτυλά του μέσα μου ο οργασμός μου ενισχύονταν. Τα χέρια μου έκαναν τα πάντα για να ηρεμήσουν τον αναστατωμένο πούτσο μου.

-    «Θέλεις ακόμα να σε γαμήσω;», με ρώτησε μετά από δεκαπέντε λεπτά περίπου, προσέχοντας το πάθος, την καύλα και την ευχαρίστηση στο πρόσωπό μου.

Χωρίς να προλάβω να του δώσω απάντηση, έχωσε το μεγαλύτερο από τα δάχτυλά του στην κωλοτρυπίδα μου και ξεκίνησε να την τρυπάει. Αυτή η πράξη του μ’ έσπρωξε να σχηματίσω ένα τόξο με την πλάτη μου βγάζοντας μια δυνατή κραυγή πόνου και ευχαρίστησης.

-    «Μωρό μου…», μου είπε σπρώχνοντάς με το κορμί του κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνομαι τον σκληρό σαν βράχο πούτσο του στο πόδι μου. «…θέλεις να σε γαμήσω;», με ρώτησε.

-    «Ναι…», του απάντησα ασθμαίνοντας, θέλοντας να αισθανθώ τον πούτσο του βαθιά μέσα μου, «Γάμησέ με… Γάμησέέέ μεεεεε…», του είπα.

Με φίλησε κάτω από το κόκκαλο του περιλαίμιού μου, στο στήθος, στο στομάχι… Στη συνέχεια γονάτισε κρατώντας πάνω ένα από τα δάχτυλά του στην ερεθισμένη από την τριβή κωλοτρυπίδα μου…

-    «Θα σε δυσαρεστήσω… Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να σε γαμήσω. Δεν θα σε γαμήσω προτού χύσεις στο πρόσωπό μου…», είπε και αφού έθαψε το πρόσωπό του στα γεννητικά μου όργανα άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο…

-    «Χύσε για μένα, όμορφε κύριε…», μου είπε.

Έπιασα τον πούτσο μου και τον έτριψα στο πρόσωπό του. Αισθάνθηκα πως θα έπεφτα αν δεν με έπιανε… αν έβγαζε το δάχτυλό του από την κωλοτρυπίδα μου. Φώναξα δυνατά, μη μπορώντας να συγκρατήσω άλλο τα συναισθήματά μου καθώς η γλώσσα του περιτύλιγε τον πούτσο μου που πάλλονταν μέσα στο στόμα του. Τράβηξε αργά το δάχτυλό του από μέσα μου κι εκεί που πίστευα πως θα το έβγαζε εντελώς, το έχωσε με περισσότερη δύναμη στην κωλοτρυπίδα μου. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα πως χάνω τον έλεγχο…

-    «Χύσε για μένα μωρό μου…», βρυχήθηκε και ο πούτσος μου εκσφενδόνισε μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα του και πάνω στο πηγούνι του…

Όταν άνοιξα τα μάτια μου μαγεύτηκα από τη θέα του λερωμένου προσώπου του.

-    «Τα δάχτυλά σου είναι ακόμα μέσα στην κωλοτρυπίδα μου…», του είπα μ’ ένα προσποιητό χαμόγελο.

-    «Το ξέρω…», μου απάντησε και τα μάτια του άστραψαν σαν να ήταν του διαβόλου. «…αφού δεν τελειώσαμε ακόμα. Δεν σου είχα πει πως θα σε κάνω να χύσεις τρεις φορές;», με ρώτησε.

-    «Ναι…», του απάντησα.

-    «Ε, αυτή ήταν η πρώτη φορά…», μου είπε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")