Με το ζόρι απέκτησα άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αντώνη και ήμουν κάποτε το καμάρι της οικογένειας. Το oμορφόπαιδο. Εγώ, ο μικρός αδερφός μου 15 χρονών, η μαμά, και ο πατέρας μου, είχαμε φέρει την οικογένεια μας στο μηδέν. Ξοδεύαμε διαρκώς χρήματα για βλακείες. Εγώ για ρούχα για να με πάντα το ομορφόπαιδο (στην συνέχεια το πλήρωσα αυτό, θα δείτε πως).

Ο αδερφός μου συλλέκτης κινητών, ο μπαμπάς τζόγο, και η μαμά η οποία ξόδευε τα περισσότερα από όλους μας. Ξοδεύαμε πολλά χρήματα καθώς είχαμε αρκετά. Μέχρι που όμως χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε στο μηδέν. Οι καυγάδες στο σπίτι ακούγονταν από όλους, και για πολύ καιρό.

Έτσι, μια μέρα που ήμουν μόνος στο σπίτι με κακή διάθεση, χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο κύριος Γιάννης που μου είπε:

-    «Μπορώ να περάσω;»

Του είπα «ναι». Μπήκε μέσα και άρχισε να μου λέει:

-    «Ακούγεστε σε όλη την πολυκατοικία. Τι πάθατε; Οικονομικά προβλήματα, κατάλαβα έτσι;»

Εγώ του είπα με κακή διάθεση:

-    «Ναι, εσείς τι ζόρι τραβάτε;»

-    «Τίποτα μου». Λέει. «Άλλωστε για άλλο λόγο ήρθα εδώ».

Δεν πρόλαβα να ρωτήσω, και μου λέει:

-    «Καιρό ήθελα να σου μιλήσω.. Λοιπόν μου αρέσεις πολύ, είμαι ερωτευμένος μαζί σου».

Εγώ έπαθα σοκ! Δεν έλεγα τίποτα δεν καταλάβαινα τίποτα…

-    «Το ξέρω πως δεν είναι καθόλου λογικό αυτό, όμως αν γίνεις το γυναικάκι μου τότε τα προβλήματα σας θα λυθούν. Το ξέρω πως εγώ είμαι άντρας και εσύ αγόρι, όμως μου αρέσεις». Του λέω:

-    «Να φύγεις τώρα». Πριν φύγει μου λέει:

-    «Να τα πεις όλα στην μαμά, κατάλαβες;»

Εγώ δεν είπα τίποτα στους δικούς μου. Οι καυγάδες συνεχίζονταν, και μεγάλωναν, και τα χρέη πάρα πολλά. Έτσι αναγκάστηκα να τα πω όλα στην μάνα μου. Η οποία λυπημένη μου είπε:

-    «Δεν θα ήθελα να δω τον γιο μου στην αγκαλιά ενός άντρα, και μάλιστα 45άχρονο».

Το συζήτησε με τον μπαμπά, ο οποίος τυφλός από τα χρέη δέχτηκε να τον καλέσουμε στο σπίτι. Εγώ δεν πίστευα αυτά που άκουγα! Και ήρθε η μέρα που θα τον καλούσαμε. Η μάνα μου, μου είπε:

-    «Πήγαινε εσύ καλυτέρα να τον φωνάξεις».

Εγώ πήγα… Ντρεπόμουν τόσο πολύ, ήμουν θυμωμένος με όλους. Χτυπώ την πόρτα, μου ανοίγει φορώντας μόνο μπλούζα και εσώρουχο, χαμογελάει και μου λέει:

-    «Τι θέλεις ομορφόπαιδο;»

-    «Ήρθα να σας παρακαλέσω να έρθετε στο σπίτι μας να μιλήσετε με τους γονείς μου».

Χαμογέλασε… μου είπε:

-    «Πλησίασε…» και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

Εγώ κοκκίνισα ολόκληρος. Μου είπε:

-    «Μπες μέσα να ντυθώ και πάμε μαζί».

Έκατσα στον καναπέ, έφερε τα ρούχα του. Μου είπε:

-    «Δεν θέλω να ντρέπεσαι…»

Άλλαξε μπλούζα, κατέβασε το εσώρουχο του μπροστά μου, έτσι ώστε να δω το μεγάλο του πέος. Πάνω από 20cm. Έγινα κατακόκκινος! Φόρεσε το νέο εσώρουχο με πλησίασε, με έπιασε από το πηγούνι και μου έδωσε ακόμα ένα φιλί, χωρίς εγώ να αντιδράσω. Πήγαμε στο τραπέζι κάτσαμε, ήπιαμε ποτάκια με τους δικούς μου, και καθώς μιλούσε με τον μπαμπά μου, μου είπε:

-    «Έλα εδώ..»

Με έβαλε να κάτσω στα γόνατα του και με φίλησε μπροστά στον πατερά μου. Εγώ ντράπηκα τόσο πολύ που από τότε δεν είπα κουβέντα, καθώς φίλησα άντρα μπροστά του.. Ο πατέρας μου ήταν έτοιμος να τον πλακώσει στην μπουνιές, όμως κρατιόταν. Ο Γιάννης μου είπε στο αυτί κάτι, και έπρεπε να το πω μπροστά σε όλους. Σηκώθηκα και είπα:

-    «Λοιπόν, εγώ θα πάρω μερικά ρούχα, καθώς θα πάω με τον άντρα μου στο σπίτι του. Καληνύχτα σας».

Φεύγοντας ο Γιάννης τους είπε πως τώρα τα χρέη θα μειώνονται σιγά-σιγά, φιλώντας με πάλι με πολύ πάθος… Το διαμέρισμα του ήταν κοντά στο δικό μας. Πήγαμε στο σπίτι του, εκεί αμέσως έβγαλε τα παντελόνι του, μου πέταξε κάτι γυναικεία εσώρουχα, και μου είπε:

-    «Διάλεξε ένα, φόρεσε το και έλα σε μένα..»

Εγώ πήγα στο μπάνιο και για αρκετή ώρα εκεί έκλαιγα, ενώ αυτός φώναζε:

-    «Γυναικάκι μου που είσαι;»

Φόρεσα ένα στρινγκ και τότε κατάλαβα ότι ήμουν το γυναικάκι του. Βγαίνω τον βλέπω γυμνό στο κρεβάτι με την μεγάλη πούτσα του. Λέει:

-    «Γουάου! Ήξερα ότι έχεις ωραίο πισινό! Σου πάει πολύ το βρακάκι μωρό μου. Από τώρα θα φοράς πάντα τέτοια, κατάλαβες; Πολύ καιρό ήθελα να σε γαμήσω!»

Με αρπάζει με ρίχνει στο κρεβάτι και με φιλάει κανά 20άλεπτο. Δεν έπαιρνα ανάσα λέμε… Εγώ δεν συμμετείχα πολύ στο φιλί, και με χαστούκισε δυνατά, και από τότε τον φιλούσα κανονικά. Σηκώνεται με πιάνει από τα μαλλιά και μου χώνει τον πούτσα του στο στόμα. Μου γαμούσε το στόμα για κανά μισάωρο χωρίς διάλλειμα… Ώσπου με στήνει στο κρεβάτι στα τέσσερα, μου σκίζει το στρινγκ και μου βάζει δαχτυλάκια στην τρυπούλα μου. Εγώ και μόνο από τα δαχτυλάκια φώναζα σαν τσούλα.

Μετά μου έχωνε την πούτσα του σιγά-σιγά, ενώ εγώ τον παρακαλούσα να σταματήσει. Την έχωσε όλη, και προσπαθούσε να την χώσει και άλλο μέσα. Την έχωσε όλη και την είχε μέσα μου χωρίς να την κουνάει. Εγώ έκλαιγα από τον πόνο. Μετά φώναζα ακόμα πιο πολύ καθώς άρχισε να με γαμάει αμέσως, δυνατά όλο έξω, όλο μέσα, ενώ εγώ φώναζα σαν πουτάνα, με έβριζε με τις πιο άσχημες βρισιές, και έλεγε συνέχεια ότι ο πατέρας μου έβγαλε ωραίο γυναικάκι, και ότι θα του έστελνε φώτο ενώ με χύνει στο στόμα. Εγώ τον παρακαλούσα να μην το κάνει.

Συνέχιζε να με πηδάει, και να μου λέει πως την πρώτη φορά που με είδε στο ασανσέρ είχε αυτήν την φαντασίωση και ότι έγινε πραγματικότητα. Συνολικά με έχυσε στο στόμα και με γάμησε εκείνο το βράδυ δυο φορές, και με φωτογράφισε ενώ έπινα τα χύσια του. Η Τρύπα μου έβγαλε και λίγο αίμα μετά από τόσο ξέσκισμα.

Το επόμενο πρωί ήρθε η μάνα μου, άνοιξε αυτός με φώναξε, ήρθα με το εσώρουχο μόνο και με είδε η μάνα μου με το στρινγκ, αλλά δεν είπε τίποτα. Και μπροστά του η μάνα μου, μου λέει:

-    «Αγόρι μου γιατί φώναζες τόσο πολύ χθες; Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε μάτι».

Αυτός χαμογέλασε, και εγώ της είπα:

-    «Έκανα σεξ με τον άντρα μου».

-    «Σου γαμούσα τον γιο κυρία Άννα».

Με αγκάλιασε από πίσω και με φιλούσε στο λαιμό. Μετά ήρθε ο πατέρας μου, εγώ με ρούχα του άνοιξα και ο Γιάννης του έδωσε μια επιταγή. Φεύγοντας του είπε σιγανά:

-    «Τι έκανες στον γιο μου;»

Αυτός του δίνει την φωτογραφία μου και ο μπαμπάς μου του λέει:

-    «Είσαι κάθαρμα!», και φεύγει.

Ο Γιάννης δεν ήταν βλάκας έδινε λίγα-λίγα τα χρήματα. Η ιστορία συνεχιζόταν κάπως έτσι, μόνο που ο Γιάννης ήταν πιο καλός μαζί μου. Μια μέρα φέρνει στο σπίτι τον γιο του, και μένει μαζί μας για μερικές μέρες. Ο Γιάννης χωρίς ίχνος ντροπής με φιλούσε μπροστά του διαρκώς, και ο γιος του δεν ντρεπόταν καθόλου. Δηλαδή και με εσώρουχα μπροστά του ήμουν. Ο γιος του ο Δημήτρης ήταν πολύ σοβαρός..

Μια μέρα ενώ έκανα μπάνιο ξέχασα να κλειδώσω την πόρτα, και ξαφνικά μπαίνει αυτός, μου λέει: «συγνώμη» και κατουράει μπροστά μου. Εγώ δεν ξέρω τη έπαθα, αλλά κοιτούσα διαρκώς στο πέος του που ήταν εξίσου μεγάλο σαν του πατέρα του.. Με λίγα λόγια είδε ο ένας τον άλλον γυμνό.. Με πλησίασε μια μέρα και μου είπε:

-    «Αν δεν ήσουν με τον πατέρα μου θα σε πηδούσα άνετα…»

Εγώ ντράπηκα και πάλι πολύ…

-    «Δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας…», αν και με άκουσε πως γαμιέμαι.

Οι δικοί μου ξέχασαν πια ότι ήμουν ένα αγοράκι, και άρχισαν να με ξεχνάνε. Έπαιζα κανονικά τον ρόλο της γυναίκας. Όταν τα χρέη ξεχρεώθηκαν, ο Γιάννης μου είπε:

-    «Τώρα αν θες φύγε…»

Τελικά φύγαμε όλοι από την πολυκατοικία πολύ μακριά. Πριν φύγω του έδωσα ένα φιλί. Πολύ καιρό είχα να μάθω νέα του Γιάννη, ώσπου είδα τυχαία τον γιο του. Μιλήσαμε και του είπα που μένω. Ήρθε για ποτό μια μέρα, και μου θύμισε την ημέρα στο μπάνιο. Κάναμε την ίδια φάση, εγώ να κάνω μπάνιο, και αυτός μπήκε ξαφνικά, και τότε συνεχίσαμε αυτό που είχαμε αφήσαμε τότε… Ήταν η πρώτη φορά που γούσταρα να πάω με άντρα. Εγώ ήμουν 22 και ο Δημήτρης 20. Μου είπε ξεκάθαρα πως δεν του αρέσουν οι άντρες αλλά πως ήθελα πολύ να με πηδήξει μια φορά, και ότι του άρεσε πολύ..

Έκτοτε πέρασε και μια τελευταία φορά και ο Γιάννης, καθώς έμενα πια μόνος. Αυτές οι δυο φορές ήταν και οι καλύτερες…

Τελικά δεν ξέρω αν ο Γιάννης μου έκανε καλό ή κακό… Μια απίστευτη αλλά αληθινή ιστορία, που θέλησα να μοιραστώ μαζί σας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")