Οι καυτές μέρες του Αυγούστου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα και θα ήθελα να σας διηγηθώ μια εμπειρία που μου συνέβη πριν από 1 χρόνo. Είμαι 32 χρονών, με αρκετά καλό σώμα, και δουλεύω σε μια μεγάλη πολυεθνική, όπως καταλαβαίνετε εργάζομαι πάρα πολλές ώρες. Ήτανε Αύγουστος και προετοιμαζόμουν να φύγω διακοπές με την σύζυγο και τη μικρή μας κόρη, όμως δυστυχώς την τελευταία στιγμή υποχρεώθηκα να παραμείνω γιατί είχαν προκύψει πολύ σημαντικές υποθέσεις στην εταιρεία, που δεν έπρεπε να μείνουν σε εκκρεμότητα. Στεναχωρημένος, έμεινα πίσω στέλνοντας την οικογένεια σε διακοπές, με μια ελαφρά απογοήτευση οφείλω να ομολογήσω.
Ήταν λίγες ημέρες πριν τον 15 Αύγουστο, η Αθήνα άδεια, οι δρόμοι έρημοι και η πόλη ένα καμίνι. Λόγω των υποχρεώσεων που είχαν προκύψει, έφτανα στο σπίτι μου κατά της 9 το βράδυ. Ομολογουμένως μετά από την πίεση της δουλειάς, η επιστροφή στο σπίτι είχε και την ομορφιά της, αφού οι περισσότεροι ένοικοι τόσο στην πολυκατοικία μου όσο και στις απέναντι πολυκατοικίες έλειπαν σε διακοπές. Η ησυχία που επικρατούσε τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο δρόμο, όπου σπανίως πέρναγε αυτοκίνητο, με έκανε να χαλαρώνω. Πέταξα τα ρούχα μου και μπήκα κατευθείαν στο μπάνιο. Αφού συνήλθα με το γρήγορο ντους, κάθισα στην πολυθρόνα γυμνός, χωρίς να με νοιάζει μήπως με δει κανείς μια που έλειπαν όλοι, και άνοιξα την τηλεόραση, που δεν είχε παρά μονάχα επαναλήψεις. Αφού έκλεισα την τηλεόραση βαριεστημένος, είπα να κάτσω στο μπαλκόνι να δροσιστώ λιγάκι. Είχα χαλαρώσει τελείως μέσα στο σκοτάδι, όταν ξαφνικά ένα φως από την απέναντι πολυκατοικία χάλασε την χαλαρή ατμόσφαιρα. Κοίταξα ελαφρώς ενοχλημένος και είδα έναν τύπο γύρω στα 30 να ανοίγει την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαράς του, ήταν από τους τύπους που πήγαιναν γυμναστήριο τουλάχιστον 4 με 5 φορές την εβδομάδα, μπορούσα να το καταλάβω από το φαρδύ του στήθος όπως διαγραφόταν κάτω από το άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι του και τα στιβαρά του μπράτσα. Ο τύπος είχε κοντό περιποιημένο μαλλί και ένα πολύ αρρενωπό πρόσωπο με ένα μουσάκι. Θα πρέπει να ήταν γύρω στο 1,85 ύψος και όταν γύρισε προς τα πίσω είδα ότι και η πλάτη του ήταν εξίσου γεροδεμένη, ενώ μέσα από το στενό του τζιν σκιαγραφούνταν τα στητά και σφριγηλά του οπίσθια.
Συνήθως λόγω κούρασης από τη δουλειά δεν παρατηρώ τους γύρω μου, όμως λίγο η ζέστη, λίγο η απόλυτη χαλάρωση μια που ήμουν τελείως γυμνός, κοίταζα τον τύπο από το μπαλκόνι, μέσα στο μισοσκόταδο καθώς δεν μπορούσα εύκολα να γίνω αντιληπτός. Σε λίγο ο τύπος έβγαλε την μπλούζα, αποκαλύπτοντας ένα μαυρισμένο σώμα, απόλυτα γραμμωμένο, άτριχο με σκληρές πεταχτές ρώγες. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα το εργαλείο μου να σκληραίνει. Ο τύπος κάθισε στο κρεβάτι έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια και τις κοντές άσπρες κάλτσες, ξεκούμπωσε το πρώτο κουμπί από το παντελόνι του, κι εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό του. Κάθισε οκλαδόν πάνω στο κρεβάτι, φαίνεται ότι μιλούσε με κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο γιατί συνεχώς γελούσε, είχε ένα πολύ ωραίο χαμόγελο και μια βαθιά αρρενωπή φωνή. Εγώ τον έβλεπα και καύλωνα ακόμη περισσότερο, μιλούσε κι έτριβε ελαφρά με τον αντίχειρα την αριστερή του ρώγα κι έπειτα κάθισε μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι φανερώνοντας, την γεροδεμένη πλάτη του, και τρίβοντας τα όμορφα πέλματά του. Η καύλα μου συνεχιζότανε, άρχισα κι εγώ να τρίβω με το ένα χέρι τη ρόγα μου και με το άλλο χέρι έτριβα ελαφρά το καυλί μου που είχε γίνει πλέον πολύ σκληρό.
Ο τύπος έκλεισε το τηλέφωνο, ξεκούμπωσε τα υπόλοιπα κουμπιά του τζιν και το έβγαλε, αποκαλύπτοντας ένα πολύ εφαρμοστό άσπρο μποξεράκι με μαύρη ρήγα, που από μέσα φανέρωνε ένα διόλου ευκαταφρόνητο εργαλείο. Το κάτω ήταν φουσκωτό αρκετά, δείχνοντας ότι ο τύπος θα πρέπει να είχε και μεγάλα μπαλάκια. Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε την τηλεόραση με το τηλεκοντρόλ. Αφού έκανε ένα γρήγορο ζάπινγκ, σηκώθηκε από το κρεβάτι, γύρισε την πλάτη του και στάθηκε προς την μπαλκονόπορτα, με μια γρήγορη κίνηση κατεβάζει το εσώρουχό του και το πετάει με πάνω στο κρεβάτι. Ήμουν τόσο καυλωμένος που κόντευα να χύσω αλλά, μετά βίας κρατιόμουνα. Όπως ήταν γυρισμένος προς τα πίσω, θαύμαζα τα υπέροχα, στητά. σφριγηλά και άτριχα οπίσθια. Οι ρόγες μου είχαν πετρώσει και ο ιδρώτας με είχε κυριεύσει, αισθανόμουν τον ιδρώτα να ρέει από την πλάτη και το μέτωπό μου, να στάζει πάνω στις ρόγες και το στομάχι μου. Οι παλάμες και τα πέλματα μου ήταν μούσκεμα, ενώ το καυλί μου είχε υγράνει. Ενώ τον κοιτούσα, ο τύπος γύρισε προς την μπαλκονόπορτα, και όπως στεκόταν γυμνός ήταν ένα σωστό άγαλμα. Τι να πρωτοθαύμαζε κανείς το στιλπνό, σχεδόν άτριχο κορμί με τις αλαβάστρινες ρώγες, τους υπέροχα γραμμωμένους κοιλιακούς του, το μεγάλο καυλί του που στις απολήξεις του ξεκινούσαν τα πελώρια ξυρισμένα αρχίδια του, τα στιβαρά του πόδια, τις γυμνασμένες του γάμπες. Δεν άντεξα αισθάνθηκα την τρυπούλα μου να μουσκεύει από την καύλα… έβαλα το μεσαίο δάχτυλό μου μέσα της και με το άλλο χέρι έτριβα το καυλί μου. Κόντευα να χύσω όταν ο τύπος βγήκε στο μπαλκόνι του γυμνός. Ξαφνιάστηκα έκανα μια απότομη κίνηση και ακούστηκε το σύρσιμο της καρέκλας… Αμέσως ο τύπος κοίταξε προς το μέρος μου, ήταν σκοτάδι βέβαια, όμως θα πρέπει να πρόσεξε τη γυμνή σιλουέτα μου. Ο τύπος ξαναμπήκε μέσα στο δωμάτιό του τραβώντας αυτή τη φορά τα πατζούρια. Ιδρωμένος, καυλωμένος και ελαφρώς αναστατωμένος μπήκα ξανά στο ντους. Καθώς έρεε το νερό πάνω στο σώμα μου, έκλεισα τα μάτια προσπαθώντας να ηρεμήσω από το απίστευτα ερεθιστικό θέαμα που είχα δει λίγο πριν. Αφού συνήλθα λιγάκι, έπεσα για ύπνο.
Την επόμενη μέρα, που ήταν και η τελευταία εργάσιμη πριν τον 15 Αύγουστο, φρόντισα να γυρίσω σχετικά νωρίς από τη δουλειά. Πάρκαρα το αυτοκίνητό και ανέβηκα στο διαμέρισμά μου, ανοίγω την μπαλκονόπορτα και τον βλέπω να κάθεται απλωμένος στη βεράντα του, πίνοντας φραπεδάκι φορώντας μόνο ένα εφαρμοστό μαύρο μποξεράκι και ακουμπώντας τα μυώδη πόδια του πάνω στα κάγκελα του μπαλκονιού. Με το που ακούστηκε ο θόρυβος της μπαλκονόπορτας, ο τύπος κοίταξε προς το μέρος μου, τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν…Ο τύπος ήταν εξίσου εντυπωσιακός και στο φως της ημέρας… Θεώρησα ότι ήταν η ευκαιρία να του μιλήσω, πιάσαμε την κουβέντα από το μπαλκόνι και μου είπε πως κι εκείνος λόγω δουλειάς είχε μείνει πίσω, όμως θα έφευγε την επόμενη μέρα για να συναντήσει την κοπέλα του και θα συνέχιζαν μαζί τις διακοπές τους Όσο μιλούσαμε και τον κοίταζα ερεθιζόμουν όλο και πιο πολύ, δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα αν θα ήθελε, μια που η πόλη είναι έρημη και οι περισσότεροι λείπανε, να βγαίναμε για ένα ποτάκι και να γνωριζόμασταν καλύτερα. Βέβαια μέσα μου βρισκόμουν σε φοβερή αμηχανία όταν του το πρότεινα, γιατί δεν ήξερα πως θα το πάρει. Εκείνη τη στιγμή ο τύπος με κοίταξε χωρίς να μιλήσει, με ένα διερευνητικό ύφος. Για μερικά δευτερόλεπτα η καρδιά μου χτύπησε δυνατά, μέχρι εκείνος να απαντήσει πως δεν ήταν άσχημη ιδέα. Μου πρότεινε να βρεθούμε σπίτι του κατά της 10 και θα βλέπαμε τι θα κάναμε. Με χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε γιατί θα πήγαινε στο γυμναστήριο. Ομολογώ πως τα έχασα με το θράσος μου, γιατί δεν συνηθίζω να προτείνω κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που γνωρίζω τόσο λίγο. Όμως ο τολμών νικά… πέταξα τα ρούχα της δουλειάς, μπήκα στο ντους και ξάπλωσα λιγάκι…
Κατά της 10 του χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει την πόρτα φορώντας ένα άσπρο εφαρμοστό αμάνικο μπλουζάκι, με άσπρο παντελόνι κάπρι και μαύρα σανδάλια. Με υποδέχτηκε χαμογελαστός, καθίσαμε στον καναπέ και με ρώτησε αν θα πιω κάτι. Σηκώθηκε και μου έβαλε ποτό. Αρχίσαμε να μιλάμε λες και γνωριζόμασταν από χρόνια. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις διακοπές. Του είπα πως λόγω υποχρεώσεων έμεινα πίσω, ενώ η σύζυγος και το παιδί είχαν ήδη φύγει. Συζητώντας ανακαλύψαμε πως είχαμε πάει και σε κοινά μέρη για διακοπές. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από παραλίες, τότε του είπα ότι μου άρεσε πολύ ο γυμνισμός, όποτε μπορούσα να το απολαύσω μόνος μου σε μια ερημική παραλία. Εκείνος συμφώνησε και επισήμανε πως πρέπει να μου αρέσει να γυρνώ και στο σπίτι μου γυμνός, όταν είμαι μόνος. Εκείνη τι στιγμή τα έχασα, ένιωσα πολύ αμήχανα, όμως εκείνος μου έπιασε το χέρι, και μου είπε να μην ανησυχώ. Με είχε ήδη εντοπίσει καθώς κυκλοφορούσα γυμνός στο σπίτι, χωρίς καν να το αντιληφθώ, και τον είχε καυλώσει το όλο θέαμα, οπότε σκέφτηκε να δώσει μια μικρή παράσταση για μένα εκείνο το βράδυ, ξέροντας ότι θα τον έβλεπα. Τον ερέθιζε πολύ η ιδέα να γδύνεται και να αποτελεί το αντικείμενο θαυμασμού, μια που είχε ένα πραγματικά φροντισμένο σώμα, που το γύμναζε καθημερινά. Μου είπε να μη νιώθω σφιγμένος, ότι του άρεσα πολύ και σκεφτόταν πολύ καιρό να κάνει κάτι με άντρα. Η αλήθεια ήταν ότι κι εγώ λαχταρούσα πολύ να βρεθώ μαζί του και παρόλο που κατά καιρούς στο παρελθόν είχα κάνει κάποια πράγματα με άντρες, από τότε που παντρεύτηκα είχα σταματήσει τελείως.
Με αγκάλιασε με το αριστερό του χέρι, και άρχισε να μου χαϊδεύει τους ώμους, τα χέρια, να μου φιλάει και να μου γλύφει τους λοβούς των αυτιών, ενώ με το δεξί του χέρι άρχισε να ξεκουμπώνει ένα- ένα τα κουμπιά από το λευκό μου πουκάμισο, να μου αγγίζει το στήθος και να μου τρίβει τις ρόγες. Άρχισε να τρίβει το κάτω μέρος του τζιν, με τα πόδια του ενώ παράλληλα τα χείλη μας ενώθηκαν και οι γλώσσες μας έγιναν ένα με ένα καυτό μακρόσυρτο φιλί. Φιλιόμασταν με πάθος, ενώ ξεκούμπωνε και τα υπόλοιπα κουμπιά από το πουκάμισο και συνέχισε να γλύφει τις ρόγες μου και να κατεβαίνει προς τα κάτω, φιλώντας το στέρνο μου και αγγίζοντας με αργές κυκλικές κινήσεις τον αφαλό μου. Παράλληλα έλυσε την ζώνη μου, σιγά - σιγά την ξετύλιξε από το τζιν και την έριξε στο πάτωμα. Πέταξα τα παπούτσια μου και άρχισα με τα γυμνά μου πέλματα να χαϊδεύω τις γάμπες του, πράγμα που τον ερέθισε πολύ. Κοιταχτήκαμε, νιώθαμε τους παλμούς τις καρδίας μας καθώς τα σώματά μας ήταν κολλημένα κι εμείς αγκαλιασμένοι. Χάιδευα τα χέρια του, τα γυμνασμένα του μπράτσα και σιγά - σιγά του έβγαλα τη μπλούζα αποκαλύπτοντας το υπέροχο στήθος με τις πεταχτές ρόγες, που πλέον ήταν δικά μου. Άρχισα να του φιλώ το στέρνο και να του τσιμπώ ελαφρά τις ρόγες, πράγμα που τον καύλωσε. Η γλώσσα μου ρουφούσε με πάθος κάθε εκατοστό του κορμιού του, κι αυτός έλιωνε από ηδονή. Ξεκούμπωσα την βερμούδα του, του κατέβασα το φερμουάρ, είδα ότι από μέσα δεν φόραγε εσώρουχο. Έβαλα το χέρι μέσα κι έπιασα το ζεστό του καυλί, που είχε ήδη σκληρύνει και ασφυκτιούσε μέσα στο στενή βερμούδα. Τότε εκείνος σηκώθηκε κι εγώ έμεινα καθιστός στον καναπέ, είχα τον παίδαρο αυτό όλο δικό μου και σε λίγο θα εκπλήρωνα τη φαντασίωσή μου.
Κατέβασα μέχρι τα γόνατα την βερμούδα του και τότε ξεπετάχτηκε, στητό και όμορφο το υπέροχο καυλί του, που στις απολήξεις του κατέληγαν 2 μεγάλα, κρεμαστά. ξυρισμένα μπαλάκια. Για μερικά δευτερόλεπτα σάστισα, κοιτούσα εκστασιασμένος, το πρησμένο κεφαλάκι, τις δυνατές και ερεθισμένες φλέβες του καυλιού του και ένιωθα ένα χτυποκάρδι. Άρχισα με αργές, κυκλικές κινήσεις να εξερευνώ με τη γλώσσα μου το χοντρό πουτσοκέφαλο, και σιγά - σιγά το έβαζα όλο και πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου. Εξερευνούσα με την καυτή μου γλώσσα το κεφαλάκι, τις φλέβες του, έγλυφα εκστατικά το πετσάκι του, κι όλο κατέβαινα προς τα κάτω, προσπαθώντας να φτάσω στη ρίζα του καυλιού του κι εκείνος μέσα στο λαρύγγι μου. Η αλήθεια ήταν ότι αισθανόμουν κάποιες στιγμές ότι πνιγόμουν, όμως συνέχιζα ακάθεκτος. Ενώ του έγλυφα τα καυλί, του χάιδευα τα υπέροχα στητά του οπίσθια, εκείνος βογκούσε και μου έλεγε να συνεχίσω. Απελευθέρωσε τα πόδια του από τη βερμούδα του μένοντας πλέον ολόγυμνος, ενώ εγώ συνέχιζα να είμαι μπουκωμένος έχοντας το ζεστό του καυλί μέσα στο στόμα μου. Από την μία τον έγλυφα και από την άλλη όπως ήταν όρθιος, αγκάλιαζα σφικτά τη μέση και έσφιγγα δυνατά τα σφριγηλά του οπίσθια. Έβγαλά το καυλί από το στόμα μου και κατέβηκα προς τα κάτω. Άρχισα να γλύφω με προσοχή τα τεράστια ξυρισμένα αρχίδια του, ρουφούσα τα μπαλάκια ένα – ένα, η λάγνα μου γλωσσίτσα έφτανε μέχρι τη ρίζα του πούτσου του, κατέβαινε προς τα κάτω και έφτανε μέχρι τα όρια της τρυπούλας του, χωρίς να την ακουμπά. Του χάιδευα τα μπούτια και φίλαγα τους γεροδεμένους μηρούς του. Τότε εκείνος με έπιασε ξαφνικά με τα στιβαρά του χέρια και μου είπε να ξαπλώσω στον καναπέ. Εγώ ξάπλωσα ανάσκελα κι εκείνος ξάπλωσε επάνω μου. Αγκαλιαστήκαμε ξανά και φιληθήκαμε με πάθος. Ενώ, μου χάιδευε το στέρνο με το άλλο του χέρι μου άρχισε να ξεκουμπώνει ένα – ένα τα κουμπιά από το τζιν μου και μου το κατέβασε μέχρι τα γόνατα. Το καυλί μου ασφυκτιούσε μέσα στο εφαρμοστό μποξεράκι, όμως εκείνος δεν έδειχνε τα βιάζεται. Άρχισε με τη γλώσσα να μου γλύφει τις ρόγες, κατεβαίνοντας στον αφαλό, και καταλήγοντας πάνω στο φούσκωμα του εσωρούχου. Το μούσκευε με το σάλιο του κάνοντάς με να λιώνω από ηδονή.
Όσο υγραινόταν το εσώρουχο, άλλο τόσο υγραινόταν το καυλί μου περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή να βγει έξω για να έρθει σε άμεση επαφή, με το λάγνο εκείνο στόμα. Έπειτα κατέβασε το τζιν μέχρι τους αστράγαλους μου και το πέταξε στο πάτωμα. Άρπαξε τα πόδια μου και τα ακούμπησε πάνω στο φλογισμένο του καυλί. Τα πέλματά μου αισθάνονταν την καυτή θερμότητα του πούτσου του, την ώρα που εκείνος τα έτριβε πάνω του. Σε λίγο έφερε τα πέλματά μου το στο ύψος του στήθους του και άρχισε με τους αντίχειρές του να τους κάνει μασάζ. η γλώσσα του άρχισε να πιπιλάει αργά - αργά ένα προς ένα τα δάχτυλα των ποδιών μου, να κατεβαίνει σε όλό το μήκος του πέλματος και να συνεχίζει μέχρι τον αστράγαλο. Τρελάθηκα από την καύλα, είχα κλείσει τα μάτια και το απολάμβανα. Άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει πιο ψηλά να φιλά τις γάμπες, να χαϊδεύει τους μηρούς μου και να προχωρά προς τα πάνω, ενώ ταυτόχρονα αισθάνθηκα να βάζει τα χέρι του μέσα στο εσώρουχό μου και να ψηλαφά τα κωλομέρια μου. Η ώρα είχε φτάσει, με τα δυο του χέρια μου βγάζει το εσώρουχο και μένουμε πλέον ολόγυμνοι ο ένας πάνω στον άλλον. Εγώ ανάσκελα κι αυτός από πάνω μου. «Κάνε με δικό σου» του ψιθυρίζω, «δεν αντέχω άλλο».
Άνοιξε τα πόδια μου και άρχισε με τη γλώσσα του να εξερευνά τα άδυτα της τρυπούλας μου. Με αργές κυκλικές κινήσεις η γλώσσα του περιστρεφόταν γύρω από τη ροδέλα μου, προσφέροντάς μου απίστευτες στιγμές χαλάρωσης. Ακουμπούσε με το πηγούνι του την ξυρισμένη μου τρυπούλα, και τρίβοντας το γενάκι του πάνω της, την έκανε να ερεθίζεται από καύλα και ηδονή. Έβαλε λίγη κρέμα και το μεσαίο του δάχτυλο άρχιζε να κυλά στην μουσκεμένη μου χαράδρα και να προχωρά αργά και βασανιστικά μέσα στην καυλωμένη μου τρυπούλα. Ταυτόχρονα με τη γλώσσα του ύγραινε τον αφαλό μου. Σε λίγο κι ένα δεύτερο δάχτυλο είχε εισχωρήσει μέσα μου και η όμορφη εισβολή συνεχιζόταν με το τρίτο δάχτυλο. Με τα τρία του δάχτυλα διείσδυε όλο και πιο βαθιά, ενώ έβαζε τα δάχτυλά του άλλου χεριού του μέσα στο στόμα του και μου και τα πιπίλιζα με κλειστά τα μάτια. Φόρεσε το προφυλακτικό και έβαλε αρκετή ποσότητα από κρέμα πάνω στην τρυπούλα μου. Ακούμπησα να πόδια μου πάνω στους ώμους του και πήρα μια βαθιά ανάσα, εκείνος άρχισε να βυθίζει το κεφάλι του καυλιού του μέσα μου. Ο πόνος αρχικά ήταν αφόρητος, ένιωθα ότι με έσκιζε στα δύο. Όταν έβαλε μέσα μου όλο το πουτσοκέφαλο, σταμάτησε λίγο για να το συνηθίσω. Έπειτα από λίγο άρχισε να τον κουνάει αργά – αργά και σταδιακά να επιταχύνει. Βρισκόμασταν σε έκσταση κι αισθανόμουν την τρύπα μου να σπαράζει από καύλα, άκουγα τον παφλασμό των μεγάλων αρχιδιών του πάνω στην ανοιγμένη μου τρύπα και έλιωνα.
Από εκείνη ημέρα δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε, έπειτα από λίγο καιρό έμαθα ότι μετακόμισε. Όμως πάντα κρατώ μέσα μου εκείνες τις καυτές μέρες του Αυγούστου, που μου χάρισαν κάτι τόσο αναπάντεχα όμορφο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")