Πολύ σπέρμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαστε γυμνοί στο κρεβάτι, κοιτάμε ο ένας τον άλλο. Όπως πάντα, η ομορφιά, ο αισθησιασμός, η σεξουαλικότητά σου, κάνουν τον πούτσο μου σκληρό και δυνατό, μόνο για σένα.

Οι μπούκλες των μαλλιών σου, τα γοητευτικά μάτια σου, το καλογυμνασμένο στήθος σου, οι θηλές σου, τα ξυρισμένα αρχίδια σου, ο πούτσος σου, με κάνουν ευτυχισμένο που σ’ έχω δίπλα μου. Γυρνώ ανάσκελα, μαζεύω τα πόδια μου, χαϊδεύω τον πούτσο μου, αγγίζω απαλά τα αρχίδια, το ευαίσθητο κεφάλι.

Ξεκινώ να τραβώ μαλακία με τα ένα χέρι, με το άλλο πιέζω τα αρχίδια μου. Το χέρι περικυκλώνει το πρησμένο κεφάλι του πούτσου μου, ένα δαχτυλίδι, ένα «Ο» σχηματίζεται από τον δείκτη και τον αντίχειρά μου. Οι κινήσεις μου γίνονται πιο γρήγορες, γρυλίζω από ευχαρίστηση, αισθάνομαι να παίρνει φωτιά ο πούτσος μου, ιδρώνω.

Κοιτάζω τα μάτια σου, αναπνέεις αργά, σου αρέσει που τραβάω μαλακία μπροστά σου, σου αρέσει που βλέπεις στο βλέμμα μου την σφοδρή επιθυμία μου να χύσω μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος.

Η αναπνοή μου γίνεται πιο γρήγορη, ο πούτσος μου γίνεται πιο μεγάλος, πιο σκληρός. Αναστενάζω, λαχανιάζω από ευχαρίστηση, αφήνω τον πούτσο μου, ξαπλώνω πιο αναπαυτικά, ο πούτσος μου τρέμει από την καύλα, φέρνω τα γόνατα στο στήθος μου, εξετάζω το πρόσωπό σου, το βλέμμα σου καρφωμένο στον πούτσο μου, στα αρχίδια μου.

Σε κοιτάζω, κοιτάζεις την κωλοτρυπίδα μου, γνωρίζω όλες τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου, ξέρω πως θέλεις να με γαμήσεις, βάζω το δάχτυλό στο στόμα, το πιπιλίζω, το ρουφώ, σαν να είναι ο πούτσος σου.

Το ίδιο δάχτυλο το χώνω στην τρύπα μου, χάνεται μέσα της. Έχεις καυλώσει, το βλέπω, το βλέπω στο βλέμμα σου, στο κόκκινο χρώμα των μάγουλών σου, στη στύση του πούτσου σου, χώνω, βγάζω, χώνω ξανά, βγάζω αργά το δάχτυλό μου στον κώλο μου, αναστενάζω, με το άλλο χέρι παίζω αδιάφορα τον πούτσο μου.

Κοιτώ τα μάτια σου, τα βλέμματά μας συναντιούνται, σηκώνεσαι, τραβάς το εσώρουχό σου, ο πούτσος σου στητός, περήφανος διψά να με γαμήσει, βγάζω το δάχτυλό μου, χώνεις τον πούτσο σου, αργά, βασανιστικά, τον βγάζεις, μπορώ να δω το πορφυρό κεφάλι του, τον χώνεις ξανά, πιέζεις το σώμα σου στο σώμα μου...

...βογκώ από ευχαρίστηση, τραβώ μαλακία στον πούτσο μου, έχουμε τον ίδιο ρυθμό, το χέρι μου κινείται γρήγορα σ’ όλο το μήκος του, χύνω στο στήθος και στο στομάχι μου, σκουπίζω με τα δάχτυλά μου όλα τα χύσια, βάζω τα δάχτυλα στο στόμα, μου αρέσει η γεύση τους.

Βγάζεις τον πούτσο σου από τον κώλο μου, το σπέρμα σου καυτό, άσπρο, χύνεται στο τριχωτό μου στήθος. Αναπνέω βαθιά, το σπέρμα σου κυλάει στο στομάχι, στον αφαλό μου, τα βλέμματά μας συναντιούνται ξανά, χαμογελάμε, το απόλαυσα, το απόλαυσες, θα καθαρίσεις με την γλώσσα τον αφαλό μου από το σπέρμα σου;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")