Σεξ στη φύση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η σεξουαλική μου ζωή είχε για τα καλά περάσει από την ανυπαρξία στην ύπαρξη και πολύ μου άρεσε. Φαίνεται πως περνούσα τη φάση της επιβεβαίωσης, που άλλοι την είχαν περάσει αρκετά χρόνια νωρίτερα, οπότε είπα να το διασκεδάσω και να μην το φιλοσοφήσω πολύ, γιατί γενικά, όσο και να μη μου φαίνεται, είμαι τέτοιος τύπος.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να μετακομίσω στην επαρχία για ένα χρονικό διάστημα και τότε τα έβαψα μαύρα. Όχι ότι δεν μου αρέσει η επαρχία, κάθε άλλο, αλλά θα στερούμουν το σεξ που εκείνη την περίοδο ήταν ότι πιο σημαντικό για μένα. Ήξερα καλά τις δυσκολίες που έχουν οι ομοϊδεάτες μου στις επαρχιακές κοινωνίες και χρειάστηκε να το πάρω απόφαση ότι σεξ θα έκανα μόνο τα σαββατοκύριακα που θα γύριζα στην πρωτεύουσα. Ευτυχώς, όμως, τα πράγματα πήγαν πιο διαφορετικά από όσο είχα φανταστεί.

Τα απογεύματα μετά τη δουλειά τα περνούσα στον υπολογιστή, σε μια απέλπιδα προσπάθεια μπας και βρω κανέναν σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων, που να μη φοβάται να συναντηθεί. Την τρίτη ημέρα τελικά, βρήκα ένα παιδί που μου είπε ότι καταγόταν από ένα γειτονικό χωριό. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν από άλλο χωριό από εκείνο που μου είχε πει αλλά σιγά, δεν είμαι και ληξίαρχος. Φτάνει που δέχτηκε να συναντηθούμε στην πρωτεύουσα του νομού με προοπτική να κάνουμε σεξ έτσι και αρέσουμε τόσο όσο αρέσαμε από τις φωτογραφίες.

Τον συνάντησα στις 11 σε ένα κεντρικό σημείο και προς ευχαρίστησή μου αρέσαμε και οι δύο και μάλιστα αρκετά περισσότερο. Μπήκαμε στο αμάξι μου και διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε χώρος που θα μπορούσαμε να βγάλουμε τα μάτια μας: εγώ έμενα μαζί με μια συνάδελφο στο δωμάτιο κι εκείνος με οικογένεια. Πάνω που είπα ότι θα έληγε άδοξα η βραδιά, μου πρότεινε να κάνουμε την αγαπημένη συνήθεια της επαρχίας: σεξ στη φύση.
Ως τότε δεν είχα ξανακάνει και η αλήθεια είναι πως δεν με ενθουσίαζε και πολύ ως ιδέα. Όμως ήταν πολύ ωραίο το παλικάρι και δεν θα ήθελα να το άφηνα αδοκίμαστο.

Δέχτηκα λοιπόν, με την προϋπόθεση ότι θα πηγαίναμε σε κάποιο ασφαλές σημείο. Μου είπε να μη φοβάμαι και να ακολουθήσω τις οδηγίες του. Πρέπει να οδηγούσα περίπου μισή ώρα σε έναν επαρχιακό δρόμο με αρκετή κίνηση, όταν μου είπε να στρίψω αριστερά και να πάρω τον επαρχιακότερο, δηλαδή χωμάτινο δρόμο. Έκανα ότι μου είπε, στρίβοντας πότε δεξιά και πότε αριστερά, μέσα από μια ερημιά που δεν είχα ξαναδεί. Η μεγάλη σκάλα των φώτων μου δεν σταμάτησε διότι δεν φωτιζόταν τίποτα, μέχρι που φτάσαμε σε ένα ξέφωτο που αν μου ζητήσετε να πάω μόνος μου, με τίποτα δεν θυμάμαι.

Βγήκαμε έξω, έκανε αρκετή ψύχρα γιατί ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Μάλιστα είχε βρέξει το απόγευμα και το έδαφος εκεί ήταν νωπό. Κοίταξε λίγο γύρω του, κατέβασε το παντελόνι του, τον έβγαλε έξω και έσπρωξε το κεφάλι μου κάτω. Είχε από εκείνα τα καυλιά που είναι εντελώς ίσια, στενότερα στο κεφάλι και με χοντρή ρίζα, μια χαρά για πίπα δηλαδή. Κι εγώ, ενώ στην αρχή ήμουν διστακτικός μην και ξεπροβάλει κανένας από τα σκοτάδια, στη συνέχεια αφέθηκα στο γρήγορο γλύψιμο που του άρεσε, γιατί κουνούσε κι εκείνος ρυθμικά τη λεκάνη του.

Ένα δεκάλεπτο αργότερα έδειξε τις προθέσεις του καθώς, χωρίς να με ρωτήσει, φόρεσε ένα προφυλακτικό. Δεν με ενόχλησε φυσικά η πρωτοβουλία του. Κατέβασα κι εγώ το παντελόνι μου, άνοιξα το πορτ μπαγκάζ και έβαλα το ένα μου πόδι μέσα, στηριζόμενος πάνω στο αμάξι. Ήρθε από πίσω μου, οδήγησε τον πούτσο του μέσα μου και με αγκάλιασε σφικτά από τη μέση. Πολύ σύντομα μου τον έδινε γρήγορα, σφίγγοντάς με επάνω του δυνατά, ενώ μου έγλυφε το αυτί.

Τον ήθελα τόσο πολύ που πέρασα κι εγώ τα χέρια μου από πίσω του κι έσπρωχνα κι εγώ να μπει μέσα πιο πολύ. Ήταν ωραίο παιδί άλλωστε, ψηλός όπως κι εγώ και με ωραία μάτια. Δεν φιληθήκαμε αλλά κατάφερα και σε αυτή τη στάση να γυρίσω και να του γλύψω το στήθος. Του άρεσε γιατί βόγκηξε τόσο που ακούστηκε σε όλη τη ρεματιά. Κάμποση ώρα αργότερα, μου πίεσε το κεφάλι προς τα κάτω, έκανε μερικά τελευταία χτυπήματα βγάζοντάς τον ολόκληρο και ξαναβάζοντάς τον με τη μία και τελείωσε μέσα μου, μέσα στο προφυλακτικό δηλαδή.

Ντυθήκαμε, μπήκαμε στο αμάξι κι επιστρέψαμε στην πόλη. Ήπιαμε ένα ποτό σε ένα τοπικό μπαρ και χωρίσαμε σαν φίλοι.
Τελικά δεν πρέπει κανείς ποτέ να υποτιμά την επαρχία. Βγάζει τα καλύτερα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")