Με το στρινγκάκι της αδελφής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 28 χρονών, 1.70, 60 κιλά, καστανός γλυκό και αρρενωπό παιδί. Όταν ήμουν φοιτητής (στα 21 μου) είχα την πρώτη εμπειρία με άνδρα, συγκεκριμένα έκανα πίπα στο αυτοκίνητο ενός τύπου που γνώρισα στο τσατ.  

Τότε δεν το είχα πάρει απόφαση ότι θέλω να πηδηχτώ και σχεδόν με φόβιζε η σκέψη... όχι άδικα, αφού η τρύπα μου παραμένει ακόμα και τώρα στενή. Αυτό που με ερέθιζε και με ερεθίζει ακόμα είναι να φοράω γυναικεία εσώρουχα και να είμαι στη διάθεση κάποιου αρρενωπού κωλομπαρά. Πολύ ταπεινωτικό αλλά το ζητάει ο οργανισμός μου.

Από τότε έχω πάει με αρκετούς άνδρες που σχεδόν όλους γνώρισα από το "τσατ" και που η σχέση μας περιορίστηκε σε ένα γρήγορο πήδημα.

Το γαμήσι που θα σας περιγράψω έγινε πριν τρία χρόνια και το θυμάμαι ακόμα. Τόσο γιατί ο τύπος ήταν κλασικός κωλομπαράς, γύρω στα 45 και πραγματικός αρκούντως με ένα τεράστιο πούτσο σχεδόν 20 πόντους και χοντρό, όσο και γιατί το επάγγελμα του υπό κανονικές συνθήκες μου φέρνει αντιπάθεια.. μάλιστα ο τύπος ήτανε μπάτσος!!
Αυτό το έμαθα όταν είχα ήδη πάει σπίτι. Ο τύπος με ρώτησε αν είμαι φοιτητής, και μου επισήμανε ότι αυτός τους φοιτητές τους κυνηγάει με το ρόπαλο! Ήμουν ψαρωμένος και κομπλαρισμένος αλλά κάτω από το τζην μου φόραγα ένα στρινγκάκι της αδελφής μου που με έκοβε και μου θύμιζε τι ζητάω!!

Ο τύπος με κοίταζε έντονα ίσως γιατί ο συνδυασμός μακρυμάλλη φοιτητή που αντιπροσώπευα του έλεγε κάτι.. σε μια φάση μίλαγε στο msn με ένα φίλο του και δεν μου έδινε σημασία, οπότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να βγάλω τα ρούχα μου και να μείνω μόνο με το στρινγκ. Όταν τελείωσε ήρθε κοντά μου. Εγώ καθισμένος πάνω στον καναπέ φορούσα μόνο ένα κόκκινο στρινγκάκι και είχα λύσει την κοτσίδα μου.

«Απόψε θα πέσεις πολύ χαμηλά αγόρι μου!!!» Σκεφτόμουν…

Δεν είχα άδικο καθώς μου έκανε νόημα να πλησιάσω... γονατίζω μπροστά στο μπάτσο και άρχισα να κάνω πίπα ενώ αυτός μου κράταγε το κεφάλι και ο πούτσος του σκλήρυνε μέσα στο στόμα μου. Τρόμαξα με το μέγεθος και αρχικά ήλπισα να τον κάνω να τελειώσει στο στόμα μου. «Χαλάλι η ξεφτίλα αλλά τουλάχιστον θα μπορώ να κάθομαι σε καρέκλα…» σκέφτηκα.

Λάθος μου καθώς δεν είχα σκοπό να χύσει έτσι.

«Θέλω να σε γαμήσω» μου είπε και από το τρόπο του μου κόπηκε κάθε διάθεση να τον αντικρούσω.

Με ξάπλωσε ανάσκελα και με δίπλωσε στα δυο. Έπεσε από πάνω μου ενώ εγώ του ζήτησα να μην με πονέσει…. πάλευε κάνα 20λεπτο να ανοίξει την τρυπούλα μου ενώ εγώ έβγαζα συνεχώς φωνούλες. Όταν μπήκε μέσα και άρχισε να γαμάει είχα όλο το χρόνο να σκεφτώ πόσο πουτάνα είχα γίνει...

Μου άρεσε που με γαμούσε έτσι στα κρυφά σαν να είμαι καμιά γκομενίτσα. Του ζήταγα κι άλλο και δεχόμουν τα μπινελίκια του υποταγμένα.. όταν ήταν να χύσει, βγήκε από τον κώλο μου και μου τον έδωσε στο στόμα. Μούγκριζε και με κρατούσε από το κεφάλι...

Τα έχυσε όλα μέσα στο στόμα μου και εγώ τα ήπια ολοκληρώνοντας την πριβέ μου μεταμόρφωση!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")