Απόκριες (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τέτοιο γλέντι δεν ξανά έγινε, μπήκαμε σε δέκα η δεκαπέντε μπαρ εκείνο το βράδυ στην Ξάνθη. Στο κάθε μπαρ πίναμε μέχρι σκασμού. Στο τέλος περίπου στις πέντε ξεμείναμε σε ένα κωλάδικο περίπου τρία χλμ. από την πόλη, ντυμένες βραζιλιάνες.

Βγήκα να πάρω λίγο αέρα αλλά βρήκα τον μπελά μου. Έξω είχε μια παρέα μελαχρινών όμορφων νεαρών που από την ομιλία κατάλαβα ότι ήταν τούρκοι στην καταγωγή. Τους χαμογέλασα και έβγαλα την ψωλή μου να κατουρήσω. Με πλησίασε ένας και μου ζήτησε φωτιά. Του έδωσα και με ευχαρίστησε με ένα χούφτωμα.

-    Επ! Του είπα. Καρναβάλια είμαστε, όχι τραβεστί.

-    Θέλεις να πάμε μια βόλτα με το αμάξι να πάρεις αέρα; Μου είπε.

-    Έχω παρέα μέσα. Του είπα. Δεν γίνεται.

-    Πάρε και την παρέα σου και γυρίζετε μετά στο σπίτι σας.

Φώναξα τον Τάσο που ήταν και ο κολλητός μου φύγαμε μαζί, μπήκαμε στο αυτοκίνητο του Αλή (έτσι λεγόταν ο θεός κούκλος). Στην διαδρομή ψιλοχαμουρευόμουν με τον Τάσο… κούκλα μου και τα λοιπά...

Ο Αλή μας πήγε σε ένα σπίτι περίπου μισή ώρα από την Ξάνθη. Εκεί κατεβήκαμε και μπήκαμε μέσα. Αρχίσαμε τις μαλακίες με τον Τάσο να χουφτωνόμαστε και να φιλιόμαστε, ώσπου ο Αλή μπήκε στο παιχνίδι. Άντρας δυο μέτρα με πλάτες τρελές και κάτι πόδια τόσο γυμνασμένα που ήταν σαν πέτρα. Του έπιασα την πούτσα πάνω από το παντελόνι ήταν πάνω από 24 πόντους και χοντρή θηρίο! «Κατάλαβα! Πάλι θα φάμε καλά», είπα από μέσα μου.

Ο Τάσος πέταξε τα ρούχα του και πρώτη φορά τον είδα να βλεφαριάζει πούτσα αλλουνού έτσι! Την έπιασε και άρχισε να την γλύφει με μανία.
Εγώ γδύθηκα και ο Αλή έβαλε ένα δάχτυλο του στον κώλο μου… ήταν σαν πούτσα χοντρό και μεγάλο. Φαντάσου να με γαμούσε με το παλαμάρι του!
Του έγλυψα τα αρχίδια ενώ ο Τάσος του περιποιόταν την ψωλή.
Είχε ναι ένα παλούκι 24 πόντους και χοντρό σαν χέρι, το έκανα μούσκεμα με την γλώσσα μου που κατέβασε χιλιάδες υγρά.
Ο Αλή ξάπλωσε και άφησε την πρωτοβουλία σε μας ποιος θα τον γαμήσει.

Ανέβηκε επάνω του ο Τάσος, του άνοιξα τα βάρδουλα και σιγά σιγά ο Αλή μπήκε μέσα του. Σε μια στιγμή ο Αλή τον έπιασε από τους ώμους και τον κατέβασε με φόρα πάνω στον πούτσο του! Ο Τάσος βόγκηξε δυνατά και άρχισε να κλαίει.

Τον φιλούσα και τον ηρεμούσα όσο μπορούσα αφού μέσα του είχε ένα φίδι που τον τρυπούσε βίαια.
Στο τέλος ο Αλή έχυσε μέσα του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βγήκε και άρχισα να του καθαρίζω την ψωλή… ώσπου να την γλύψω όλη του ξανασηκώθηκε… με μεγάλη ευκολία άρχισε να με γαμάει και να φωνάζει κάτι ακαταλαβίστικα τούρκικα. Αυτό που ένιωθα ήταν ένα κάψιμο στην κοιλιά μέχρι εκεί έφτανε το τέρας.

Χύσαμε και οι δυο μαζί. Ο Τάσος έκλαιγε μάλλον από πόνο γιατί του ξέσκισε την σούφρα, αλλά τον έβλεπα ότι το είχε χαρεί.
Με τον Αλή δεν ξαναβρεθήκαμε αλλά με τον Τάσο γαμιόμασταν συχνά στην Ξάνθη.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")