Επίστρατος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πέρυσι το φθινόπωρο μου στείλανε ειδοποίηση ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο Τυχερό του Έβρου, για κάποια άσκηση, για μια εβδομάδα. Ετοιμάστηκα και ξεκίνησα. Στο τραίνο, αν μη τι άλλο, ήταν και άλλα παιδιά για την ίδια μονάδα. Έτσι γνωριστήκαμε και κάναμε παρέα σε όλη την διαδρομή, η οποία από Αθήνα είναι πολλές ώρες...

Ήμουν σε κλινάμαξα και σε τετράκλινη καμπίνα με άλλα δυο άτομα. Είχαμε φέρει όλοι από ένα μπουκάλι ουίσκι με αποτέλεσμα να πίνουμε όλο το βράδυ. Είχαμε γνωριστεί αρκετά και μετά από 4 ώρες αρχίσαμε να λέμε για γκόμενες και γαμήσια, και γενικότερα για φάσεις που έχουμε κάνει. Εγώ είχα καυλώσει για τα καλά, αλλά και οι άλλοι αφού έτριβαν κάθε λεπτό της πούτσες του, μαζί και εγώ...

Έκανε πολύ ζέστη στην καμπίνα και με το ποτό είχαμε φουντώσει, οπότε και άρχισε ένας-ένας να βγάζει και από ένα ρούχο, ώσπου μείναμε με τα μποξεράκια μας. Ήταν εμφανές σε όλους ότι οι πούτσες μας ήταν καυλωμένες, αφού διαγράφονταν από τα στενά μας μποξεράκια. Συνεχίζαμε και πίναμε και λέγαμε για γαμήσια. Τότε ο Κώστας, ψηλός και ωραίος, και πουτσαράς, άρχισε να τρίβει την πούτσα του για τα καλά και να μας λέει ότι δεν αντέχει άλλο από την καύλα.

Και όπως καθόμασταν και οι τρεις στο κάτω κρεβάτι στη σειρά, εγώ δίπλα στον Κώστα και δίπλα του ο Γιάννης, τον είχαμε στη μέση δηλαδή, μας ρωτάει:

-    «Εσείς ρε μαλάκες δεν έχετε καυλώσει; Αφού σας βλέπω, τα βρακιά σας είναι μούσκεμα από τα υγρά!!»

-    «Και τι να κάνουμε ρε φίλε;» Του απαντάει ο Γιάννης τρίβοντας και αυτός την καυλωμένη πουτσάρα του.

-    «Να γουστάρουμε και να ξεκαυλώσουμε, ρε μάγκες!!!». Απαντάει ο Κώστας.. και αρχίζει να μας πιάνει της πούτσες και να μας τις παίζει..

Αυτό ήταν! Είχαμε βγάλει τα βρακιά μας και σε δύο λεπτά βρεθήκαμε σε στάση να πιπώνουμε ο ένας τον άλλον και να βάζουμε δάχτυλο στους κώλους… η νύχτα ήταν μεγάλη και το ταξίδι μεγαλύτερο. Σηκώνεται ο Κώστας κλειδώνει την πόρτα και μας λέει:

-    «Είστε καύλα και οι δυο! Θα γαμιόμαστε μέχρι να φτάσουμε…»

Σηκώνεται ο Γιάννης και πηγαίνει από πίσω του και αρχίζει να τρίβει το καυλί του ανάμεσα στα σκέλια του Κώστα που έλιωνε από καύλα. Δεν άντεξα, σηκώθηκα κι εγώ και πήγα από μπροστά του και του έβαλα την πούτσα μου κι εγώ στα σκέλια του... το γεγονός ότι η πούτσα μου τριβόταν μαζί με του Γιάννη με καύλωνε απίστευτα.

Ο Κώστας δεν άντεξε άλλο και έπεσε στα τέσσερα παίρνοντας την πούτσα μου στο στόμα του και χαρίζοντας την στενή τρύπα του στον Γιάννη. Αφού του την σάλιωσε καλά άρχισε να του μπήγει το καυλί του σιγά-σιγά, ώσπου είχε μπει για τα καλά μέσα και τον γαμούσε πιο γρήγορα...

Στη θέα και μόνο ότι είχε ανοίξει η τρύπα του τόσο πολύ, δεν κρατιόμουν και κάνω νόημα στον Γιάννη να αλλάξουμε θέσεις. Δέχτηκε αμέσως, λέγοντας:

-    «Μην ανησυχείς μεγάλε, όλοι θα γαμήσουμε απόψε!»

Και μου παραχωρεί το κώλο του Κώστα ο οποίος βογκούσε από την καύλα αλλά βόγκηξε πιο πολύ όταν πήγα και καρφώθηκα μέσα του με τόση δύναμη που ούτε εγώ το κατάλαβα. Τον ξέσκιζα αρκετή ώρα και βογκούσαμε τόσο πολύ, που σίγουρα ακουγόμασταν… έτσι όπως τον γαμάω και ενώ έχω το καυλί μου μέσα του τον τραβάω σιγά-σιγά και ενώ κάθομαι κάτω τον φέρνω πάνω μου, ούτως ώστε αν θέλει να μπει και ο Γιάννης και να τον πάρουμε παρτούζα. Ο Κώστας το κατάλαβε και καύλωσε ακόμη πιο πολύ, δεν άργησε κι ο Γιάννης...

Ήρθε μπροστά του και αφού βολεύτηκε σε ένα λεπτό, άρχισε να προσπαθεί να χώσει το καυλί του μέσα του. Εμένα μου πίεζε τόσο την πούτσα που με τρέλαινε! Κατάφερε και μπήκε όλος μέσα. Είχαμε αγκαλιαστεί τόσο σφιχτά και οι τρεις και συνεχίζαμε να ξεσκίζουμε την τρύπα του Κώστα με πολύ δύναμη, είχαμε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα... δεν αντέξαμε άλλο, θέλαμε να συνεχίσουμε και φυσικά η ιδέα και μόνο ότι ο Κώστας είχε μέσα του δυο πούτσες τον άναβε τόσο πολύ που ήθελε να χύσουμε μέσα του, αλλά και μας το ίδιο, η ανάμειξη του σπέρματος μέσα στην τρύπα του Κώστα μας εξίταρε...

Ξαφνικά, ενώ νιώθω το καυτό σπέρμα του Γιάννη να πλημμυρίζει την τρύπα του Κώστα και μαζί και την δική μου πούτσα, δεν άντεξα και ουρλιάζοντας από την καύλα αδειάζω όλο μου το σπέρμα. Έχυνα πάρα πολύ και βογκούσα.. και ξαφνικά αρχίζει να χύνει και ο Κώστας. Ήταν τόσο καυλωμένος που τα χύσια του πεταγόντουσαν παντού! Είχαμε λιώσει από την καύλα και το γαμήσι.

Μείναμε ξαπλωμένοι στο πάτωμα για μισή ώρα και καπνίζαμε... αφού συνήλθαμε γυρίζει και μας λέει ο Κώστας:

-    «Ήταν φοβερό γαμήσι, αλλά θέλω να γαμήσω κι εγώ...»

«Και ποιος δεν θα ‘θελε!» Σκέφτηκα. Του είπαμε να ξεκουραστούμε λίγο για να ανακτήσουμε δυνάμεις και θα συνεχίσουμε... τρελάθηκε αυτός. Δεν πέρασε μια ώρα και αρχίσαμε να καυλώνουμε πάλι. Η συνέχεια ήταν τρέλα και πολύ καύλα. Πολύ γαμήσι, ξέσκισμα κανονικό.

Ένα θα σας πω: μια εβδομάδα στον Εύρο είχαμε ρίξει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μας μέχρι τότε... απίστευτες παρτούζες και τσιμπούκια και πολύ σπέρμα... ήταν τέλεια!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")