Απόκριες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω στην Ξάνθη στο καρναβάλι με μια παρέα και πολύ κέφι. Απόγευμα παρασκευής πριν την τελευταία Κυριακή και πίναμε κάτι σφηνάκια σε ένα μπαράκι στην παλιά πόλη, μέχρι τις 10 γίναμε νούμερα. Θα ντυνόμασταν κατά τις 12 βραζιλιάνες περίπου 10 άτομα.

Πήγαμε στο σπίτι ενός φίλου και ξεκίνησε το γλέντι. Άλλος έκανε ντους άλλος σκουπιζόταν άλλος βαφόταν και άλλος ήδη χόρευε. Ο κολλητός μου μου είπε:

-    Μαλάκα μου, θα γίνει χαμός σήμερα!

Ήδη είχα καυλώσει βλέποντας τον Τάσο, έναν φαντάρο να κάνει ντους. Είχε μια τέλεια φλεβάτη πούτσα και δυο αρχίδια σαν μπάλες του πινγκ πογκ. Μπήκα στο μπάνιο να πλυθώ.

-    Μην κομπλάρεις ρε! Μου λέει. Έλα, κάνε δουλειά σου τελειώνω.

Ενώ πλενόμουνα με το σλιπάκι μου έβλεπα ότι με κοιτούσε και γούσταρα πολύ.

-    Ρε συ, έχεις ωραίο κώλο! Μου λέει. Για ξεκάρφωμα του λέω: 

-    Που να δεις τι πούτσο έχω!

-    Άντε ρε μαλάκα, μου λέει, για να δω... 

Εκεί κόλλησα...  Βγήκα από το μπάνιο και άρχισα να ντύνομαι.
Ήρθε στο δωμάτιο που ήμουνα και άρχισε να σκουπίζει το σώμα του. Ήταν θεός 1.88 και άτριχος. Ο πούτσος μου έγινε τούβλο. Δεν μπορούσα να κρύψω την τρέλα μου γιατί φορούσα ένα κολλητό μποξεράκι. 

-    Ρε παπάρα σου σηκώθηκε! Γιατί ρε; Με ρώτησε.

-    Γουστάρω να σε γαμήσω. Του λέω.

-    Έλα ρε;

Δεν άντεξα, τον πλησίασα, τον πέταξα στο κρεβάτι χωρίς να καταλαβαίνω τίποτε, και άρχισα να του χουφτώνω την ψωλή και την τρύπα του.

-    Στάσου μεγάλε! Μου λέει. Πρώτα θα μου γλύψεις τ’ αρχίδια να γουστάρω και εγώ όχι μόνο εσύ.

Έτσι χωρίς να καταλάβω, άρχισα να του γλύφω τ’ αρχίδια και την πούτσα.  Ο Τάσος άρχισε να μου τρυπάει σιγά σιγά τον κώλο με ένα του δάχτυλο. Ήταν τέλεια, η τρύπα μου άνοιγε και έκλεινε γρήγορα και ηδονικά. Ο πούτσος του έγινε σαν αγγούρι μεγάλος και γλιστερός σαν χέλι. 

-    Τώρα ρε που καύλωσα να σε γαμήσω πρώτα εγώ και μετά εσύ. Τι λες;

Είχα φτάσει ήδη στο πουθενά οπότε ότι ήταν να γίνει θα γινόταν. Γύρισα μπρούμυτα σήκωσα την λεκάνη μου και άνοιξα τα κωλομέρια μου όσο μπορούσα για να μην πονέσω. Είχε τέτοια τεχνική που το μόνο που ένιωσα ήταν ηδονή. Με άλειψε με τζελ και μπήκε μέσα μου γλυκά και στοργικά.

Ώσπου άρχισε να μπαινοβγαίνει τόσο γρήγορα που η τρύπα μου πήρε φωτιά! Δεν κατάλαβα πως, αλλά βογκούσα χωρίς φωνή… δεν μου είχαν μείνει αποθέματα αντοχής. Στο τέλος έχυσε και βγήκε από μέσα μου σαν καλός παίκτης, με πήρε αγκαλιά του χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτε και μπήκαμε στο μπάνιο να πλυθούμε. 

Εκεί άρχισε να μου παίρνει μια πίπα που δεν μου είχε ξανατύχει άλλη φορά. Είχε βάλει τα δυο του δάχτυλα μέσα στον κώλο μου και έπιανε την βάση της πούτσας μου… από μέσα είχα γίνει τούρμπο! Με έλεγχε από παντού. 

Στο τέλος έχυσα στο στόμα του και τα ρούφηξε όλα.. 

-    Θα κρατήσω την υπόσχεση μου… Μου είπε. Θα με γαμήσεις το βράδυ όταν γυρίσουμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")