Γαμήσι στο γραφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Υπήρχε μια αγγελία για θέση γραμματειακής υποστήριξης από κάποια εταιρεία και έτσι αποφάσισα να πάω για συνέντευξη, αφού ζητούσαν και άντρες. Όταν πήγα λοιπόν με περίμενε ο διευθυντής, ο οποίος είναι 31 χρονών, ψηλός και γενικά πολύ ωραίος. Κατάλαβα κατ' ευθείαν ότι είναι γκέι. Αφού μόλις με είδε, χαμογέλασε και είπε στη κοπέλα που κανόνιζε τα ραντεβού του να μου πει να περιμένω λίγο παραπάνω να τελειώσει, για να μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο, για να μιλήσουμε. Τι να κάνω, της είπα εντάξει.

Μετά από ένα τέταρτο και αφού είχα πιεί το καφεδάκι μου, πηγαίνω μέσα. Συστηνόμαστε κανονικά, μιλάμε για το βιογραφικό μου, και μάλιστα αρκετή ώρα. Την επόμενη μέρα μου τηλεφωνεί ο ίδιος και μου λέει ότι προσλαμβάνομαι. Ξεκίνησα κανονικά και ενώ περνούσε ευχάριστα ο καιρός, ένα μήνα μετά, γνωρίζοντας ότι μένουμε αρκετά κοντά, μου στέλνει ένα πρωί μήνυμα και μου λέει να ανεβούμε μαζί στο γραφείο, γιατί θα λείπει η κοπέλα και δεν θα μπορούσα να μπω, αφού θα αργούσε κάνα δίωρο. Τι να κάνω κι εγώ, του λέω οκ.

Στην διαδρομή μου πετούσε όλο υπονοούμενα, ότι μάλλον έχουμε γνωριστεί στο παρελθόν, γιατί δεν μιλάω πολύ και διάφορα τέτοια. Με το που φτάνουμε στο γραφείο μπαίνω στη κουζίνα να φτιάξω καφέ. Ακούω ξαφνικά:

Καυλιάρη βάλε μου και μένα ένα.

Σοκαρίστηκα, αλλά από την άλλη κατάλαβα ότι έφτασε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Έρχεται μέσα στη κουζίνα, και καλά να πάρει από το ντουλάπι μια σακούλα, και σκύβει μπροστά μου και κατά λάθος ακουμπάει στο καβάλο μου. Εγώ ήμουν ήδη καυλωμένος…

Αφού ακουμπάει και καταλαβαίνει ότι μου έχει σηκωθεί, γυρνάει και μου λέει:

-    Όπα! Τι έχουμε εδώ; Καύλες; Και γιατί δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτό;

Η πούτσα μου κόντευε να τρυπήσει το παντελόνι για να πεταχτεί...

-    Έλα εδώ. Μου λέει.

Με πάει στο γραφείο του, στον καναπέ, με καθίζει, μου βγάζει τον καυλωμένο πούτσο και αρχίζει να μου τον γλύφει τόσο απαλά και ωραία, που με τρέλαινε ο πούστης. Δεν άντεχε να βλέπει ένα τόσο ωραίο καυλί και να μην το πάρει και από πίσω. Σηκώνεται, γδύνεται τελείως και έρχεται και κάθεται πάνω μου. Μου σαλιώνει το κεφάλι και προσπαθεί να ανοίξει την τρύπα του για μπει όλη μέσα του.

Σε λίγο και αφού πονούσε, κατάφερε να έχει μπει όλη η πούτσα μου μέσα και αυτός να μπαινοβγαίνει με μανία. Εγώ είχα ιδρώσει στο δερμάτινο καναπέ, οπότε τον σηκώνω ενώ τον έχω πάνω στην πούτσα μου και τον πηγαίνω στο γραφείο του. Εκεί τον γάμησα με πολύ δύναμη, τον ξέσκισα για τα καλά! Το ευχαριστιόταν τόσο πολύ, που δεν ήθελα να σταματήσω.

Βγάζω το καυλί μου από μέσα και του λέω:

-    Στήσου στα τέσσερα μωρή γαμιόλα να σου ξεσκίσω τον πάτο.

-    Ναι καυλιάρη. Μου λέει και στήνεται στο πάτωμα, στη μοκέτα.

Η τρύπα του είχε ανοίξει πολύ.. τότε πηγαίνω και γω από πάνω του και ενώ του χαδεύω το χοντρό πουτσοκέφαλο μου στην τρύπα του, αυτός μου λέει:

-    Σιγά σιγά γιατί θα πονέσω έτσι...

Τι ήθελε και μου το είπε; Εγώ καύλωσα ακόμη πιο πολύ. Και αφού του φτύνω την τρύπα δυο φορές του την χώνω με τόση δύναμη, που βογκούσε, όχι από πόνο αλλά από την καύλα. Τον γαμούσα αρκετή ώρα, τον είχα λιώσει. Ο πούτσος μου ήθελε να χύσει, δεν άντεχα άλλο…

Αφού τον ξέσκισα για τα καλά, βγαίνω από μέσα του και του την δίνω στο στόμα για να τα πιει όλα η πούστρα. Δεν άργησα, άρχισα να χύνω σαν βρύση, πηχτά και πολλά. Είχε πάθει πλάκα, τα ήπιε όλα όμως, ούτε σταγόνα δεν πήγε χαμένη..

-    Καλά, πόση ώρα έχυνες; Από πότε έχεις να χύσεις καυλιάρη μου;

Ντυθήκαμε και ήπιαμε το καφεδάκι μας... το απόγευμα που φεύγαμε μου λέει:

-    Αν δεν έχεις να κάνεις κάτι, έλα να κατεβούμε μαζί και πάμε από το σπίτι να παραγγείλουμε...

-    Πάμε. Του λέω.

Αυτός ήθελε να πάμε σπίτι του για να τον ξαναγαμήσω, και όντως έτσι έγινε. Φτάσαμε, φάγαμε και κατευθείαν άρχισα να τον γαμάω τόσο άγρια που έχυσα αμέσως μέσα του και συνέχισα να τον ξεσκίζω, ενώ έσταζαν τα χύσια μου από τον κώλο του και αυτό με άναβε τρελά.

Τον γαμούσα μια ώρα ώσπου έχυσε κι αυτός για τρίτη φορά και με παρακάλεσε να βγω από μέσα του γιατί δεν άντεχε άλλο... σηκώθηκα, πλύθηκα και έφυγα....

Ακόμη και σήμερα που δεν δουλεύω εκεί, βρισκόμαστε για γαμήσι σχεδόν κάθε 3 μέρες...
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")