Ξημέρωμα στο ίντερνετ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συνέβη χθες. Είχα πάει στο ίντερνετ καφέ, να δω καμία τσόντα σε κανένα σάιτ, γιατί στο σπίτι, λόγω της σχέσης δεν μπορώ. Διάλεξα έναν υπολογιστή κάπως απομονωμένο για να μπορώ να είμαι ελεύθερος.

Η ώρα περνούσε και εγώ είχα δει πάνω από 50 βιντεάκια με τσόντες και γαμήσια. Η πούτσα μου είχε γίνει πύραυλος! Ευτυχώς φορούσα φόρμα και μπορούσα να την παίζω άνετα.. το βρακί μου είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά. Δεν άντεχα άλλο. Ξαφνικά, και ενώ πρόσεχα μην έρθει και κάτσει κάποιος δίπλα μου, γυρνάω και βλέπω στον πίσω υπολογιστή να κάθεται ένα καυλάκι, σούπερ.

Από ότι κατάλαβα καθόταν εκεί ώρα και έριχνε κλεφτές ματιές. Μόλις γύρισα και τον είδα, κατάλαβα ότι ήταν καυλωμένος και αυτός, μιας και είχε έρθει για τον ίδιο λόγο. Αμέσως με ρώτησε αν έχω τσιγάρο.. του έδωσα και με το που το άναψε γυρνάει και μου λέει:

-    Τι γαμήσια και αυτά; Τι πούτσες; Κοντεύω να χύσω. Συγνώμη κιόλας φιλαράκι, αλλά από ότι είδα, βλέπαμε τα ιδία βίντεο. Του απαντάω.

-    Δεν πειράζει, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πάρε και άλλο τσιγάρο αν θες!!  Μου απαντάει.

-    Βασικά άλλο θέλω να πάρω. Τι λες να κάτσω δίπλα σου να γουστάρουμε παρέα;

-    Κάτσε, του λέω.

Και αφού κοντεύαμε να σκάσουμε από την καύλα, μου λέει:

-    Πάμε καμιά βόλτα;

-    Πάμε! Του λέω.

Πληρώνουμε και φεύγουμε. Στο δρόμο μου λέει πως μένει κοντά και μόνος και αν θέλω να πάω για κάνα ποτάκι. Φυσικά και δέχτηκα, αφού ήθελα τόσο πολύ να γαμήσω και να σκίσω το σφιχτό κωλαράκι που τόση ώρα έβλεπα. Φτάνουμε σπίτι του, και με το που μπαίνουμε μου ρίχνει ένα καυτό γλωσσόφιλο που τρελάθηκα!

Μου πιάνει τον πούτσο και καταλαβαίνει ότι θα τον γαμήσει ένα πολύ καλό εργαλείο, μεγάλο και σκληρό. Μου ανοίγει το φερμουάρ και αρχίζει να το γλύφει σαν τρελός. Είχαμε γδυθεί τελείως και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ξαφνικά, σηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα. Η καλύτερη μου στάση! Μου ανοίγει τον κώλο του και μου λέει:

-    Έλα γαμιά μου, ξέσκισε με! έλα…

Δεν άντεχα, η καύλα μου ήταν απίστευτη! Αφού μπήκα με τη μια μέσα του και το κατάλαβα από τα ουρλιαχτά που έβγαζε, τον είχα πονέσει πολύ, αλλά αυτό τον καύλωσε ακόμη πιο πολύ.

Τον γαμούσα σε αυτή τη στάση ένα δεκάλεπτο. Κάτσε πάνω μου και άρχισε να κουνιέται σαν ελατήριο. Του είχα ξεσκίσει τον πάτο κανονικά. Η τρύπα του είχε ανοίξει τόσο πολύ που ήθελα να την γεμίσω με τα καυτά μου χύσια. Τον γαμούσα μισή ώρα ακριβώς. Δεν άντεχα, ήθελα να πετάξω τα χύσια μου όπου γούσταρε..

-    Που θέλεις να σε ποτίσω καυλιάρη μου;

-    Στην τρύπα μου.. μου λέει.

Και τότε αφού μπήκα και βγήκα με δύναμη μέσα του καμιά δεκαριά φορές, του άδειασα όλα τα χύσια μου και ούρλιαζε από την καύλα. Αφού έχυνε και αυτός, έχυνα πάνω από ενώ λεπτό..

Έτσι με τα χύσια και αφού κάναμε ένα τσιγάρο, του λέω πως γουστάρω να τον ξαναγαμήσω έτσι όπως είναι, γεμάτος χύσια..

-    Ότι πεις καυλιάρη άντρα μου. Λέει.

Τον είχα γυρίσει ανάσκελα, έφερα τα πόδια του στη κοιλιά του και αφού πήγα μπροστά του, του ξέσκισα την τρύπα του για άλλη μια φορά.. δεν το πίστευε ότι γαμιέται σε όλες τις στάσεις που είχε δει μέχρι τώρα στη ζωή του. Χύσαμε ξανά..

-    Ήταν το πιο ωραίο γαμήσι! Μου λέει. Να το επαναλάβουμε σύντομα.. τι λες για αύριο; (σήμερα δηλαδή). Τον ρωτάω και μου γνέφει με χαρά και λαχτάρα «ναι».

Ντύθηκα και έφυγα γεμάτος καύλες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")