Μετά από χρόνια φιλίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Διαβάζω πάρα πολύ καιρό το σάιτ αυτό και κατά καιρούς έχω διαβάσει κάποιες ιστορίες καλές. Θα ήθελα να αναφέρω και εγώ μια δική μου.

Είμαι bisexual normal άτομο εμφανίσιμος. Μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά μου αρέσουν και οι ωραίοι άντρες. Δεν έχω πολλές εμπειρίες αλλά ήτανε λίγες και καλές.

Μια από αυτές συνέβη πριν από δυο χρόνια. Τοποθεσίες και ονόματα είναι περιττά να αναφερθούν.

Την πρώτη φορά που τον είδα, είδα ένα πολύ ωραίο άντρα που μου έκανε εντύπωση. Νορμάλ στο ύψος με ωραίο κορμί (όχι τίποτα υπερβολικό) με πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο. Αυτός σίγουρα θα είχε πολλές κατακτήσεις. Ποιος να μου το έλεγε όμως ότι με αυτό το άτομο τα πράγματα θα εξελισσότανε διαφορετικά.

Λόγω κάποιον συνθηκών γνωριστήκαμε και αρχίσαμε σιγά σιγά να κάνουμε παρέα. Ήτανε ο τύπος του άντρα που αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα.
Όταν κάναμε παρέα αρχίζαμε και ανοιγόμασταν στα προσωπικά μας και λέγαμε τις εμπειρίες μας με διάφορες γυναίκες. Εμένα με έλκυε όμως σεξουαλικά αλλά ως εκεί γιατί ήξερα ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μιας και είχα καταλάβει από τα λεγόμενα του ότι ούτε καν του έχει περάσει από το μυαλό να κάνει κάτι με άτομο του ιδίου φύλου και από την άλλη εγώ δεν υπήρχε ουδεμία περίπτωση να επιδιώξω κάτι. Εκείνη την περίοδο να σημειώσω είχαμε και οι δυο σχέσεις.

Η παρέα που είχαμε αρχίσει και κάναμε, άρχισε να γίνεται πολύ καλή και να ερχόμασταν όλο και πιο κοντά μέχρι που γίναμε κολλητοί. Συνέχεια ήμασταν μαζί. Για να μην πολυλογώ σε κάποια φάση αρχίσαμε έτσι στα ξαφνικά πάνω στον χαβαλέ υπονοούμενα ο ένας για τον άλλο του τύπου αν ήμουνα γκόμενα θα τα έφτιαχνα μαζί σου και κάτι τέτοια αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γινότανε κάτι. Μετά αρχίσαμε να λέμε τι θα έκανε ο ένας στον άλλο (μεταξύ σοβαρού και αστείου) αν ποτέ θα το κάναμε μεταξύ μας, αλλά μετά λέγαμε να το κόψουμε γιατί ξεφεύγαμε από τα όρια. Αυτό γινότανε για κάνα μήνα.

Η κατάληξη ήτανε μια μέρα να βρεθούμε σε ένα χώρο, βράδυ, μετά από κάποια ποτάκια που είχαμε πιει (όχι πολύ απλά κεφάλι). Εκεί που καθόμασταν μου είπε ότι είχε ένα πόνο στην πλάτη και προσφέρθηκα να του βάλω λίγη αλοιφή για να απαλύνει τον πόνο. Όταν έβγαλε την μπλούζα και είδα για άλλη μια φορά το κορμί του με αναστάτωσε αλλά ως εκεί. Έβαλα την αλοιφή και τον έτριβα, η αίσθηση ήτανε απίθανη και βέβαια το απολάμβανε και αυτός (για τον πόνο νόμιζα εγώ αλλά τελικά αποδείχτηκε για άλλο λόγο).

Όπως τον έτριβα μου είπε να βγάλει το παντελόνι για να είναι πιο άνετα και είπα κανένα πρόβλημα εγώ (μιας και πολλές φορές είχαμε αλλάξει μπροστά ο ένας στον άλλο). Έτσι όπως τον έτριβα και ήτανε ξαπλωμένος με το μποξεράκι μόνο μπρούμυτα, έβλεπα τα πόδια του γυμνά και με το ζόρι κρατιόμουν να μην ερεθιστώ. Σε κάποια φάση μου λέει:

-    Αν δεν έχεις πρόβλημα θες να μου κάνεις και λίγο στα πόδια;

Βέβαια είπα οκ, και άρχιζα και έτριβα τα πόδια του τα μπούτια του και άρχιζα και ανέβαινα προς τα πάνω σιγά σιγά. Όταν έβλεπα ότι χαλάρωνε όσο ανέβαινα άρχιζα και έτριβα τα σκέλια του.

Από εκεί και πέρα ήξερα ότι παίρναμε τον δρόμο χωρίς επιστροφή...

Τα χέρια μου καταλήξανε κάτω από το μποξεράκι του στον υπέροχο κώλο του να τον χαϊδεύω. Έτσι όπως ήτανε μπρούμυτα και τον χάιδευα περνάω τα χέρια μου από την μέση του και πήγαινα προς την κοιλιά του. Αυτός ανασηκώθηκε λίγο και κατέβασα τα χέρια μου στο καυλί του. Τότε ήτανε που κατάλαβα το πάθος του για μένα. Με μιας γυρνάει και πιάνει και αρχίζει να με φιλάει παθιασμένα. Από το πάθος μας κατάλαβα πόσο το θέλαμε και οι δυο. Πρέπει να φιλιόμασταν για πάρα πολύ ώρα είχαμε πιει ο ένας τον άλλο. Είχαμε καταλήξει στο κρεβάτι γυμνοί και απολαμβάναμε την έκσταση μας με διάφορα παιχνίδια. Όπως χάδια φιλιά, τριψίματα κτλ. Δεν ολοκληρώσαμε.

Όπως μου είπε, από καιρό με ήθελε και ήτανε η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο. Εμένα ήτανε η δεύτερη φορά που έκανα φάση με άτομο του ιδίου φύλου. Αυτός ήτανε και ένας λόγος που δεν ολοκληρώσαμε αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί είχαμε περάσει πολύ καλά. Είχαμε συνεχίσει την κολλητή παρέα και είχαμε ξαναβρεθεί για φάσεις άλλες δυο φορές. Δυστυχώς μετά μας χώρισε η απόσταση, αλλά έμεινε η καλή ανάμνηση.

Την ιστορία την έγραψα για να αναφερθώ στις ωραίες φάσεις που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ δυο αντρών.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")