Με τους καθηγητές στο πολυκατάστημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομά μου είναι Γιάννης. Είμαι φοιτητής τώρα. Η ιστορία μου συνέβη πριν κάποιον καιρό στην Σχολή.

Ήμουν τσαμπουκάς και πολύ γυμνασμένος μιας και πήγαινα μπάσκετ και ποδόσφαιρο και είχα αποκτήσει ένα μυώδες και γεροδεμένο κορμί.
Στη σχολή είχαμε έναν φυσικό έναν φιλόλογο και έναν γυμναστή που ήταν κούκλοι.
Όλοι πατημένα 38.
Ο φυσικός ήταν 1.80, 80 κιλά περίπου, με φαρδύ και μεγάλο κώλο και πάντα μια γραμμή να προεξέχει στο τζην του. Ήταν πολύ ήρεμος στο μάθημα και δεν μιλούσε πολύ, υπέθεσα ότι ήταν σνομπ.

Ο φιλόλογος ήταν 1.85, 70 κιλά περίπου, με μικρό και γυμνασμένο κώλο και ένα φούσκωμα στο παντελόνι. Αυτός είχε και μπράτσα και πρέπει να ήταν και γυμνασμένος γιατί ήθελε να δώσει την εικόνα του γκόμενου (παρότι παντρεμένος), γιατί κάθε μέρα έβαζε ζελέ, φόραγε κολλητά τζην και τέτοια. Ήταν όμως πολύ καλός με τα παιδιά της σχολής.
Ο γυμναστής ήταν 1.80, 85 κιλά περίπου, με λίγο κοιλίτσα (ίσα ίσα, δηλαδή δεν ήταν φέτες), καραφλός, μόνο με μαλλιά στις άκρες, μουστάκι και τέλειο κώλο (πολύ γυμνασμένο). Αυτός έκανε το μάγκα.

Μια μέρα, εκεί που περπατούσα σε ένα πολυκατάστημα είδα έναν κούκλο να προχωράει. (εδώ να πω πως είμαι by). Τον ακολούθησα και έκατσε σε ένα καφέ. Έκατσα στο τραπέζι δίπλα του και έριχνα κλεφτές ματιές. Το κατάλαβε και έφυγε γρήγορα. Εγώ τον ακολούθησα μέχρι που μπήκε στις τουαλέτες και μπήκα και εγώ μαζί του στην μία.

-    Τι θες εδώ; Μου είπε. Θέλω να κατουρήσω!

-    Γι' αυτό είμαι εδώ, για να σε ξαλαφρώσω. Του είπα και πήγα να τον χουφτώσω.

Μου άρπαξε το χέρι και μου είπε:

-    Αν δεν φύγεις από δω τώρα παλιοπούστη θα φωνάξω την αστυνομία να σε μαζέψει.

Επειδή κατάλαβα ότι το εννοούσε σηκώθηκα κι έφυγα. Πήγα και κάθισα στην καφετέρια πάλι. Αυτή τη φορά δίπλα μου ήτανε ο φυσικός. Μου έκλεινε το μάτι κάνα δυο τρεις φορές. Μετά έκατσε και ο γυμναστής που μου χαμογελούσε συνέχεια. Στο τέλος ήρθε και ο φιλόλογος, ο οποίος μόλις έκατσε τους ψιθύρισε κάτι στ' αυτί και γελάσανε πονηρά προς το μέρος μου. Σηκώθηκαν και ήρθαν και έκατσαν ακριβώς δίπλα μου. Ο φιλόλογος μου είπε:

-    Εμείς πάμε τουαλέτα! Μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

Έμεινε να πληρώσει. Οι άλλοι δύο έφυγαν για την τουαλέτα. Προχώρησα από πίσω τους. Μπήκαν σε μια τουαλέτα. Μπήκα και εγώ. Ο γυμναστής έκατσε πίσω μου και ο φυσικός μπροστά και άρχιζαν να τρίβονται επάνω μου. Η τρύπα μου αισθανόταν δύο πούτσους. Εκείνη τη στιγμή που άρχιζα να κουνιέμαι πάνω κάτω και να βγάζω αισθησιακά βογκητά, μπήκε μέσα ο φιλόλογος. Κλείδωσε και άνοιξε το φερμουάρ του. Ένας πούτσος μέσα από ένα μαύρο κολλητό μποξεράκι πεταγόταν. Γύρω στους 22 πόντους.

Τον έπιασα και άρχιζα να τον μαλακίζω. Ο φυσικός κατέβασε και αυτός το φερμουάρ του και ένας πούτσος από ένα άσπρο κολλητό μποξεράκι ξεπετάχτηκε. Ο γυμναστής κατέβασε τη φόρμα του και έμεινε με ένα άσπρο σλιπ όπου ένας καυλωμένος πούτσος φαινόταν καθαρά. Άρχισα να τους μαλακίζω εναλλάξ. Έβγαλα όλα μου τα ρούχα. Έπαιρνα πίπα από τον φιλόλογο και ο φυσικός και ο γυμναστής ασχολιόντουσαν με την τρύπα μου.

Άρχισαν σιγά-σιγά να μου τον βάζουν μέσα. Εγώ έγλυφα με ευχαρίστηση τον πούτσο του φιλόλογου. Άλλαξαν θέσεις και ήρθε μπροστά ο φυσικός με το 20ποντο καυλί του. Τον έγλυφα και μου έλεγε πως ήταν η καλύτερη πίπα που του έχουν κάνει. Ο γυμναστής (κι αυτός με μεγάλο πούτσο)  και ο φιλόλογος μου έφτιαχναν την τρυπούλα και μου τον χώσανε βαθιά και έσκουζα από ηδονή που τρεις πούτσες με ικανοποιούσαν σωματικά. Μετά μου είπαν:

-    Ήθελες να πηδήξεις τον παίδαρο; Σε άκουσα στις τουαλέτες. Δίπλα ήμουν, είπε ο φιλόλογος.

Με έχυσαν και οι τρεις στο στόμα και μετά έφυγαν.
Την επόμενη στη σχολή δεν τους είδα. Πήραν μετάθεση και οι τρεις για μια σχολή στο Μαρούσι, τη Γερμανικά Σχολή αν δεν κάνω λάθος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")