Καυλιάρικη αρχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ψάχνοντας στο site κατά καιρούς,  έχω πάρει κάποια μηνύματα, τα περισσότερα απλά για να περνάει η ώρα, άλλα που θέλουν να βρεθούμε -αλλά χωρίς φωτογραφία! Έλεος!-  και άλλα πολύ ενδιαφέροντα, με φωτογραφίες και με όλα!

Ένα από αυτά το πήρα πριν από δύο εβδομάδες, με μια φωτογραφία μιας απίστευτης πουτσάρας, που στα στοιχεία του έλεγε ότι ήταν γύρω στα 22cμ, και ενός καλού σώματος, όχι πολύ γυμνασμένου, αλλά λεπτού.

Στα στοιχεία έλεγε επίσης ότι ήταν τριάντα, και ότι οι φωτογραφία μου τον έφτιαξε, και ότι το μόνο που σκεφτόταν είναι να μου ξεσκίσει την τρυπούλα μου και το στοματάκι μου.

Εννοείται ότι με το που το είδα το μήνυμα καύλωσα απίστευτα, και αμέσως του έστειλα ένα μήνυμα με περισσότερες φωτογραφίες του κώλου μου, για να τον φτιάξω περισσότερο, και να δει τι μπορεί να ξεπατώσει...

Μετά από αρκετά μηνύματα, κανονίσαμε να βρεθούμε... Μου είπε για ένα μαγαζί στο κέντρο, και αφού κανονίσαμε μέρα και ώρα, επιτέλους βρεθήκαμε. Με το που τον είδα ήταν καλύτερος από ότι τον φανταζόμουνα. Φαινόταν πιο μυώδης, και σίγουρα θα ήταν ο τύπος του άντρα που θα τον κοίταζα στον δρόμο, και θα μου άρεσε.

Εκείνου φάνηκε να του αρέσω πολύ, αφού με κοίταζε με έναν απίστευτο τρόπο, όλο υπονοούμενο για το τι θα μου κάνει μετά. Στην αρχή μιλάγαμε για μαλακίες, ώσπου γυρνάει και μου λέει στην ψύχρα:

-    «Τόση ώρα μιλάμε για πίπες... Δεν πάμε σπίτι να μου κάνεις μια ξηγημένη;»

Αν και σοκαρίστηκα από την απότομη αλλαγή, το έπαιξα ψύχραιμος. Συνέχισε:

-    «Τόση ώρα βλέπω το στοματάκι σου να μιλάει και το μόνο που θέλω είναι να στο μπουκώσω με την πουτσάρα μου, και να στο χύσω όπως δεν στο έχουν ξαναχύσει...  Στο site έγραφες ότι βαθυλαρυγκιάζεις... Εγώ θα σου μάθω τι πάει να πει να στον χώνουν μέχρι κάτω. Κοίτα εδώ...»

Και κοιτάζοντας κάτω είδα το φούσκωμα στο παντελόνι του να έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις, και αφού το κοίταξα, και τον κοίταξα στα μάτια, του είπα με νόημα:

-    «Μένεις μακριά…;»

-    «Όχι, λίγο πιο κάτω…», μου είπε, και πληρώνοντας, φύγαμε βιαστικά...

Πήραμε ταξί μέχρι το σπίτι του, που αν και δεν μιλήσαμε καθόλου, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ηλεκτρισμένη, τόσο μέσα στην καύλα, που αν μου το ζήταγε θα τον πίπωνα εκείνη την στιγμή.

Με το που φτάσαμε και μπήκαμε σπίτι του, έβγαλε αμέσως την ζώνη του και το παντελόνι του, και έβγαλε ένα ημίσκληρο καυλί έξω, όχι τόσο χοντρό, αλλά αρκετά μακρύ, και σκέφτηκα αμέσως ότι αυτό θα με εμποδίσει στο να το πάρω όλο μέσα μου. Με μιας γονάτισα, και άρχισα να τον βάζω στο στόμα μου, να γλείφω το πρησμένο του πουτσοκέφαλο, και μετά κατά μήκος, και τέλος τα αρχίδια του.

Ξαφνικά νιώθω το χέρι του να πιάνει τα μαλλιά μου, και αφού με απομάκρυνε λίγο, με άρχισε στα πουτσοσκάμπιλα και με κράταγε μακριά ενώ εγώ προσπαθούσα να το ξαναβάλω στο στόμα μου. Το καυλί του πλέον είχε σκληρύνει απίστευτα, και έτσι όπως με είχε πιάσει από τα μαλλιά, άρχισε να μου γαμάει το στόμα με απίστευτη δύναμη. Τον έχωνε βαθιά μέσα, το γάμαγε λίγο, τον ξανάβγαζε, το ξανάβαζε και εναλλάξ.

Αν και στην αρχή είχα λίγη δυσκολία, εκείνος συνέχισε ακάθεκτος, ξεσκίζοντας μου το στόμα μου με απίστευτη δύναμη. Συνεχίζοντας να το γαμάει, με ρώτησε ενώ μου έσφιγγε τα μαλλιά ακόμα περισσότερο…

-    «Που θες χύσιμο μωρή πουτάνα, πούστρα, ε; Θες στο λαρύγγι ή στο πρόσωπο;»

Έδειξα το πρόσωπο μου όσο μπαινόβγαινε και εκείνος μου λέει:

-    «Αααα, παλιοπουστράκι! Γουστάρεις χύσιμο στη μάπα εεεε; Τώρα θα δεις... Χύνωωωωωωω!!!»

Και βγάζοντας τον από το -ξεσκισμένο- στόμα μου, άρχισε να χύνει δυνατά το πρόσωπο μου. Όση ώρα έχυνε, εγώ συνέχισα να του ρίχνω γλειψιές, κάνοντας το ακόμα πιο έντονο...

Όταν ηρέμησε, πήγα να πλύνω το πρόσωπο μου, και όταν γύρισα, είχε ήδη ντυθεί. Με πήγε μέχρι κάτω, και κανονίσαμε για την επόμενη φορά. Μάλιστα, μου ζήτησε να γράψω την ιστορία εδώ, και να τον φτιάξω περισσότερο, για να μου κάνει περισσότερα στην άλλη τρύπα μου την επόμενη φορά.

Από ότι βλέπεις το έκανα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")