Ο άγνωστος γαμούσε υπέροχα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Είμαι ο Μιχάλης και είμαι 25 ετών. Η ιστορία αυτή διαδραματίστηκε πριν έξι χρόνια. Με ένα κολλητό μου είχαμε πάει στην συναυλία της Αρβανιτάκη στην Θεσσαλονίκη.  Μετά το τέλος της συναυλίας αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα. Καθώς κατεβαίναμε την Αγγελάκη δίπλα στην έκθεση, πρόσεξα πίσω μας ένα νεαρό που μας ακολουθούσε και κοιτούσε επίμονα τα τελευταία πέντε λεπτά και έτσι είπα τον Βασίλη (ο κολλητός μου) να επιβραδύνουμε το βήμα μας έως ότου σταματήσαμε δήθεν για να ανάψουμε τσιγάρο. Ήθελα να δω αν θα μας πλησίαζε, και όντως μας πλησίασε και μας έπιασε κουβέντα.

-    «Καλησπέρα!»

-    «Καλησπέρα!»

-    «Απλά αναρωτιόμουν μήπως θέλετε λίγο παρέα…»

Εγώ μην αντέχοντας άρπαξα την ευκαιρία και του απάντησα «ναι» και τον τράβηξα λίγο πιο απόμερα για να μάθω ακριβώς τι ψάχνει. Μου είπε πως θέλει να γαμήσει κωλαράκι γιατί είχε τρελαθεί από τις καύλες. Καθώς μιλούσε τον πρόσεξα καλύτερα… ήταν πολύ ωραίο παιδί, περίπου 1.80 ύψος με γυμνασμένο σώμα (αργότερα έμαθα πως ήταν αγρότης από ένα χωριό κοντά στην Θεσσαλονίκη και ο μόνος λόγος που ήρθε Θεσσαλονίκη ήταν γιατί σε λίγες μέρες θα αρραβωνιάζονταν) ήταν 26 χρονών.

Αρχίσαμε να ξανακατεβαίνουμε την Αγγελάκη όπου φθάσαμε στην ΧΑΝΘ. Εκεί ο φίλος μου έφυγε και εγώ τράβηξα τον Κώστα (έτσι τον έλεγαν) πίσω από ένα μεγάλο θάμνο μπροστά στην Δ.Ε.Θ. Εκεί άρχισα να του πιάνω τον πούτσο ο οποίος είχε αρχίσει ήδη να μεγαλώνει μέσα στο παντελόνι του. Αμέσως γονάτισα και του άνοιξα την ζώνη και το παντελόνι και του το κατέβασα λίγο μαζί με το σλιπάκι. Μπροστά μου πετάχτηκε ένας αρκετά χοντρός πούτσος γύρω στα 18cm. Αμέσως πήρα το πουτσοκέφαλό του στο στόμα μου και σιγά - σιγά άρχισα να μετράω όλο το μήκος του πούτσου του με τα χείλια μου. Αυτός με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να κατευθύνει το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο του.

Τον άκουγα που βόγκαγε ελαφρά και γύρισα το κεφάλι μου να τον κοιτάξω. Στο πρόσωπο του είχε μια απίστευτη έκφραση καύλας που με καύλωσε αμέσως και έκανε την τρύπα μου να σπαρταράει. Ήθελα να τον πάρω… σταμάτησα το τσιμπούκι που του έκανα και τον ρώτησα αν ήθελε να πάμε σπίτι μου που θα ήμασταν πιο άνετα και οι δικοί μου έλειπαν για κάποιες μέρες στο χωριό. Μου είπε πως δεν κρατιόταν και σε λίγο θα έχυνε έτσι συνέχισα το τσιμπούκι μου… και όντως σε πολύ λίγο χρόνο, άρχισε να εκτοξεύει το καυτό του χύσι μέσα στο στόμα μου.

Αφού μαζευτήκαμε τον ρώτησα αν είχε όρεξη να πάμε να συνεχίσουμε σπίτι μου, και μου είπε «εννοείται». Μπήκαμε σε ένα ταξί και κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι μου. Στην διαδρομή λέγαμε διάφορες αερολογίες. Πως είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με και φίλους του και πως τους είπε ότι πάει να γαμήσει καμιά πουτάνα και αλλά τέτοια.

Όταν φτάσαμε σπίτι καθίσαμε λίγο στον καναπέ. Εκεί του έπιασα τον πούτσο και είδα ότι είχε και πάλι σκληρύνει. Χωρίς δεύτερη κουβέντα του έβγαλα τα ρούχα και μπροστά μου εμφανίστηκε ένα σώμα που μόνο κάποιος αρχαίος γλύπτης θα μπορούσες να πεις πως το είχε σμιλέψει.

Αμέσως άρχισα να του γλείφω τον πούτσο καθώς αυτός μου έβαζε δαχτυλάκι στο καυτό μου κωλαράκι. Μετά με έστησε στα τέσσερα στο πάτωμα και ήρθε από πίσω μου. Ένιωσα το πουτσοκέφαλό του να ακουμπάει στην τρυπούλα μου και τρελάθηκα! Άρχισε να χώνει τον πούτσο όλο και πιο βαθιά μέσα μου μπήκε με λίγη δυσκολία γιατί μέχρι τότε δεν είχα και αρκετές εμπειρίες ακόμα (τις απέκτησα αργότερα). Άρχισε να με γαμάει απαλά με τρόπο που με ξετρέλανε και σιγά - σιγά επιτάχυνε τον ρυθμό του ώσπου τα αρχίδια του βαρούσανε πάνω στον κώλο μου. Με είχε ανοίξει αλλά δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτό. Με γαμούσε αρκετή ώρα… όταν ήρθε η στιγμή να χύσει, έβγαλε τον πούτσο του πέταξε την καπότα και μου τον έφερε μπροστά στο πρόσωπο μου και όρχησε να τον παίζει ώσπου μου γέμισε το πρόσωπο με τα χύσια του. Καθίσαμε να ηρεμίσουμε λίγο.

Έπειτα από λίγα λεπτά εγώ σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ. Όταν βγήκα έξω τον βρήκα στον καναπέ ακόμα γυμνό να παίζει σιγά - σιγά με τον πούτσο του. Τον πλησίασα και αμέσως τον πήρα στο στόμα μου. Με γάμησε ακόμα μια φορά… αυτή τη φαρά με περισσότερη ένταση και χρόνο. Όταν πλέον τελειώσαμε σηκώθηκε και ντύθηκε. Μου είπε πως έπρεπε να φύγει γιατί τον περίμεναν οι φίλοι του στο ξενοδοχείο. Του κάλεσα ένα ταξί και έφυγε.

Εκείνη την βραδιά δεν ξέρω πόσες μαλακίες βάρεσα για πάρτη του… ακόμα δεν τον ξέχασα, ήταν υπέροχος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")