Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Αυτό που θα σας διηγηθώ συνέβη δύο μήνες πριν. Ήταν τότε που η γυναίκα μου είχε φύγει για το χωριό μιας και ο πατέρας της ήταν άρρωστος και έπρεπε να μπει σε νοσοκομείο.

Έτσι θα έμενε περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Τις πρώτες τρεις μέρες της απουσίας της, άρχισα να βαριέμαι μόνος στο σπίτι μετά από την δουλειά. Μια μέρα ήρθε στο σπίτι ένας φίλος μου, ο «Θ», που από ότι ήξερα ήταν gay αλλά άμα τον ρωτούσες, απέφευγε να σου απαντήσει ευθέως.

Τέλος πάντων ήταν μεσημέρι όταν ήρθε ο «Θ», έτσι παραγγείλαμε μια πίτσα για να φάμε. Μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων. Δεν ξέρω πώς αλλά μετά από τρία μπουκάλια μπύρας άρχισα να έχω καύλες. Άρχισα να βλέπω τον «Θ» με άλλο μάτι. Δεν ήταν καθόλου όμορφος, είχε μεγάλη μύτη, ήταν τρομερά αδύνατος αλλά εμένα άρχισαν να μπαίνουν ιδέες στο μυαλό μου. Ήθελα να τον ρωτήσω στα ίσα για τις προτιμήσεις του στο gay sex. Έτσι άρχισα να τον ρωτάω (για πρώτη φορά βρισκόμουν μόνος με τον «Θ» μιας και όποτε ερχόταν ήταν εκεί και η γυναίκα μου). Τον ρώτησα διάφορα, αλλά με διάφορους τρόπους απέφευγε να μου απαντήσει στα ίσα.


-    «Ρε αλήθεια ενδιαφέρομαι να μάθω», του είπα κάπως νευριασμένος.

-    «Τι θες παιδί μου; Εσύ έτσι και αλλιώς είσαι παντρεμένος», μου είπε χαμογελώντας.

-    «Ε, και; Τι πάει να πει; Που ξέρεις μπορεί να έχω και κάποια διαφορετικά γούστα, μπορεί να θέλω να τον πάρω, που ξέρεις;», του είπα με την φωνή μου να πάλετε δυνατά.

-    «Ok, εντάξει λοιπόν. Θα σου πω. Κοίτα εμένα μου αρέσει να παίζω και τους δύο ρόλους, δεν με νοιάζει, αρκεί να περνάω καλά. Άλλωστε πρέπει να το έχεις καταλάβει ότι είμαι gay.», μου είπε.

-    «Ναι το έχω καταλάβει, αλλά μου κάνει εντύπωση που αποφεύγεις να το πεις ευθέως».

-    «Ε, δεν καταλαβαίνεις; Μπροστά στην γυναίκα σου. εξάλλου σας ξέρω χρόνια τώρα και όπως καταλαβαίνεις δεν μου είναι εύκολο.».

Ο «Θ» ήταν δέκα χρόνια μικρότερος από μένα, (42 εγώ, 32 ο «Θ»), δεν μου άρεσε και πολύ, αλλά εκείνη την ώρα είχα καύλες και θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε προκειμένου να ικανοποιηθώ. Το πιο παράξενο όμως απ' όλα ήταν ότι δεν ήθελα να τον γαμήσω, αλλά ήθελα να δοκιμάσω από πίσω καυλί. Τώρα για να λέμε και την αλήθεια, πολλές φορές είχα τραβήξει μαλακία ενώ σκεφτόμουν ότι κάποιος δυνατός άντρας με ξέσκιζε. Βέβαια ποτέ δεν είχα τολμήσει να κάνω κάτι με κάποιον άλλον. Βλέπεις με τρόμαζε η ιδέα να πάω με κάποιον εντελώς άγνωστο μου άντρα. Η ιδέα όμως ότι τον «Θ» τον ήξερα και θα μπορούσα να του κάτσω, άρχισε να μου αρέσει εκείνη την ώρα, άλλωστε θα ήταν δύσκολο να μου παρουσιαστεί μια τέτοια ευκαιρία άλλη φορά. Έτσι τον αιφνιδίασα όταν τον ρώτησα:

-    «Δηλαδή ρε «Θ», αν σου έλεγα να με ξεσκίσεις, θα το έκανες;», τον ρώτησα.

-    «Και βέβαια, άκου λέει, άλλωστε ξέρες πόσες φορές τον έχω παίξει για πάρτι σου, όταν σε έβλεπα με το σορτς; Μπορεί να έχεις λίγες τρίχες στα πόδια, αλλά έχεις πολύ ωραία μπούτια και γάμπες», μου είπε και αυτό με ερέθισε πολύ.

Αφήνοντας κατά μέρος το άσχημο πρόσωπο του «Θ», έβαλα, χωρίς καμιά περιστροφή, το χέρι μου πάνω στο παντελόνι του. Για πρώτη φορά στην ζωή μου έπιανα ένα ξένο αντρικό όργανο. Λένε πως όποιος έχει μεγάλη μύτη (και ο «Θ» είχε μεγάλη και γαμψή μύτη), έχει και πολύ μεγάλη ψωλή. Εκείνο που ήξερα εκείνη την στιγμή ήταν ότι έπιανα ένα χοντρό πράγμα πάνω από το παντελόνι και δεν έμενε παρά να διαπιστώσω αν είχαν δίκιο (περί μύτης) αυτή που έλεγαν αυτά τα πράγματα.

Πραγματικά, άνοιξα το φερμουάρ. Ο «Θ» δεν φορούσε τίποτα κάτω από το παντελόνι, έτσι έκανε την εμφάνιση του ένα καυλί που αν και ήταν πεσμένο ακόμη ήταν χοντρό και αρκετά μεγάλο. Το έπιασα και το έβγαλα έξω. Με την μια το έχωσα στο ζεστό μου στόμα. Ο «Θ», έγειρε το κεφάλι πίσω στην πολυθρόνα και με άφησε να του περιποιηθώ το ξυρισμένο καυλί του.

Απίθανη αίσθηση, άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου, λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του ένα χοντρό πουτσοκέφαλο με μεγάλο σκαλοπάτι. Του το έγλυφα με μανία, ο «Θ» άρπαξε το κεφάλι μου και άρχισε να μου το τραβάει πάνω στο τεράστιο πλέον καυλί του. Μερικές στιγμές νόμιζα ότι θα πνιγόμουν, αλλά δεν έλεγα τίποτα, δεν ήθελα να του διακόψω την καύλα του, είχε αρχίσει μάλιστα να με τρελαίνει η ιδέα ότι ξεφτιλιζόμουν σαν γκόμενα με το καυλί του φίλου μου στο στόμα μου.

-    «Έτσι μωρό μου, θα γίνεις καλή πουτανάρα, έτσι, θα σε πάω εγώ ύστερα σε ένα μέρος που θα σου αρέσει πολύ, έτσι, πρώτα όμως θα τελειώσω στο γαμημένο, στο ξεσκισμένο στόμα σου, αχ, έτσι να πάρτα μωράκι μου.», είπε και έβγαλε μια κραυγή, ενώ το μεγάλο και χοντρό καυλί του άδειαζε τα καυτά υγρά του μέσα στο στόμα μου.


Η γεύση τους ήταν το κάτι άλλο, όσο ο «Θ» μούγκριζε και με έχυνε, τόσο εγώ κατάπινα τα καυτά χύσια του. Με έβαλε να του τα καθαρίσω όλα και μετά καθίσαμε για λίγη ώρα. Ξαφνικά τον άκουσα να μου λέει:

-    «Άκου, αν σου άρεσε, λέω να πάμε το βράδυ μαζί σε ένα gay πάρτι που γίνεται κάπου εδώ κοντά, εκεί θα μπορέσεις να χορτάσεις από καυλιά, και επειδή και εμένα η τρύπα μου πεινάει λέω να πάμε».

Πραγματικά ετοιμαστήκαμε και κατά τις εννιά ξεκινήσαμε. Το gay πάρτι γίνονταν σε αρκετά μικρή απόσταση από το σπίτι μου (δέκα λεπτά με τα πόδια). Δεν πήραμε αυτοκίνητο, το πάρτι ήταν σε ένα μεγάλο σπίτι με πολύ μεγάλο κήπο, που όμως τον έκρυβαν υψηλοί μαντρότοιχοι. Τον «Θ» τον ήξερε αυτός μου μας άνοιξε, σύστησε και εμένα και περάσαμε μέσα. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά ο «Θ» μου είπε:

-    «Ρε γαμώτο ξέχασα να σου πω να κάνεις ένα κλύσμα, αλλά τέλος πάντων θα σου συστήσω κάποιους που έχουν κάπως περίεργα γούστα και θα δούμε».

Το σπίτι ήταν τεράστιο και ο χώρος που ήταν μαζεμένοι οι gay δεν είχε έπιπλα, παρά μόνο γύρω-γύρω στον τοίχο υπήρχε ένα πάγκος όπου στην μια μεριά καθόταν κάτι τύποι που είχαν έξω τα καυλιά τους (μικρά, μεγάλα σε κοινή θέα) και τα χάιδευαν βγάζοντας και βάζοντας το πουτσοκέφαλο μέσα έξω στο πετσάκι τους. Ο «Θ» μου εξήγησε ότι αυτοί που παίζουν με τα καυλιά τους είναι η γαμιάδες, ενώ από την άλλη καθόταν κάποιοι άλλοι με ανοιχτά τα πόδια δείχνοντας τις τρύπες τους. «Κοίτα άμα γουστάρεις κάποιον, πας και τον τσιμπουκώνεις, άμα σε θέλει θα σε αφήσει, αν δεν σε θέλει θα σε σπρώξει να φύγεις.

Αφήσαμε τα ρούχα μας σε μια ντουλάπα (εγώ τα έβαλα μαζί με του «Θ» αυτός είχε δικό του ντουλάπι εκεί) και έτσι ολόγυμνοι αρχίσαμε να ψαχνόμαστε. Ο «Θ» μου έδειξε δύο τύπους με κάτι μεγάλα και χοντρά καυλιά που κάθε τόσο τα σάλιωναν με τα χέρια τους. Ήταν δύο μελαχρινά αγόρια (γύρω στα 25 χρονών) που ήταν σαν δύο σταγόνες νερό. Ο «Θ» μου εξήγησε ότι ήταν δίδυμοι και ότι τους άρεσε να γαμάνε παρθένους κώλους. Με πήγε κοντά τους και τους είπε:

-    «Το παιδί από εδώ δεν έχει κάνει κλύσμα και είναι η πρώτη φορά που θα τον πάρει, αν γουστάρετε ξεσκίστε τον».

Με έβαλαν να κάτσω ανάμεσα τους. Ύστερα άρχισαν να με γλύφουν στα βυζιά μου, ο πούτσος μου άρχισε να καυλώνει τρελά. Τα καυλιά των δύο διδύμων ήταν ήδη καυλωμένα και έτοιμα, τα έπιασα και άρχισα να παίζω με το πετσάκι τραβώντας τους μαλακία. Ξαφνικά με έβαλαν να γονατίσω μπροστά στον έναν, εκείνος με μπούκωσε με το τεράστιο καυλί του, ενώ ο άλλος συνέχισε να παίζει με το δικό του ενώ έπαιρνε θέση πίσω μου. Εγώ με το καυλί στο στόμα αισθάνθηκα δύο χέρια να μου ανοίγουν τα κωλομέρια και ύστερα αισθάνθηκα ένα χοντρό δάκτυλο να μου πασαλείβει την τρύπα με βαζελίνη.

-    «Θα σου έβαζα λιπαντικό υγρό, αλλά επειδή είσαι παρθένα ξεκωλιάρα, η βαζελίνη κρατάει πιο πολύ», μου είπε.

Το δάκτυλο γλίστρησε μέσα στην τρύπα μου, πόνεσα, ύστερα ένιωσα και δεύτερο δάκτυλο να χώνεται μέσα, και ξαφνικά αισθάνθηκα να μου κάνει την τρύπα σαν να είχε μανταλάκι μέσα, ανοίγοντας την με τα δάκτυλα του, ενώ εγώ ρουφούσα το καυλί του άλλου.

Λίγα λεπτά αργότερα μαζεύτηκαν από πάνω μας σχεδόν όλοι όσοι βρισκόταν εκεί και άκουσα να λένε δυνατά.

-    «Εδώ, εδώ έχουμε ξεπαρθένιασμα παιδιά, ελάτε να απολαύσουμε».

Ντράπηκα λίγο που τόσοι πολλοί θα παρακολουθούσαν το ξέσκισμα μου, αλλά ήταν τέτοια η καύλα μου που δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να μπουκώνομαι με το καυλί του ενός που με κοιτούσε και χαμογελούσε.

Ξαφνικά ένιωσα τα χοντρά δάκτυλα να βγαίνουν από μέσα μου και δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα να με ακουμπάει ένα χοντρό καυλί πάνω στην τρύπα μου, ενώ άκουσα τον πίσω γαμιά μου να λέει:

-    «Χμ. θα με λερώσεις αρσενική πουτανάρα, αλλά μου αρέσει πολύ αυτό», ενώ ο «όχλος», άρχισε να φωνάζει ρυθμικά:

-    «Ει ωπ, ει ωπ, αυτό είναι ναι ξεσκίστε την πουτάνα».

Ένιωσα ένα τσούξιμο, και ύστερα αισθάνθηκα ένα τρομερό πόνο σαν να μου έσκιζαν τα άντερα. Αυτό δεν κράτησε παρά μόνο πέντε λεπτά και ο πόνος παραχώρησε την θέση του σε μια απέραντη καύλα.

Ο τύπος πίσω μου με είχε πιάσει από τα καπούλια και με τραβούσε με βία να καρφώνομαι πάνω στο χοντρό και μεγάλο παλούκι του. Τέτοια καύλα δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά στην ζωή μου, έβλεπα μερικούς από πάνω μου να τραβάνε μαλακία, δύο τρεις από αυτούς άδειασαν τα ζουμιά τους πάνω στην πλάτη μου, άλλοι πάνω στα μούτρα μου, ενώ εγώ συνέχιζα να πιπώνω τον άλλον και εκείνος με το δάκτυλο μάζευε τα φλόκια που υπήρχαν, ζεστά στα μούτρα μου και τα έχωνε στο στόμα μου. Ο πούτσος μου έσταζε χύσια από την καύλα χωρίς καν να τον αγγίζω, με ξεφτίλιζαν όλοι μαζί και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ, εντωμεταξύ ο γαμιάς μου με ξέσκιζε όλο και πιο δυνατά, έως ότου τον άκουσα να φωνάζει:

-    «Χύνω, χύνω ξεκωλιάρη, σε γεμίζω, έτσι, να έτσι».

Αισθάνθηκα τα καυτά χύσια να μου λιπαίνουν το ερεθισμένο άντερο μου, όταν πλέον τελείωσε, βγήκε, αμέσως μετά ένιωσα άλλο καυλί να βυθίζεται δυνατά μέσα μου, άλλο ένα κύμα πόνου και καύλας με διαπέρασε. Δέχτηκα με ανακούφιση το βούλωμα της τρύπας μου, ύστερα ακολούθησε άλλος και άλλος και άλλος. Με είχαν ξεσκίσει με είχαν γεμίσει με χύσια και εγώ εξακολουθούσα να χύνω χωρίς να αγγίζω τον πούτσο μου. Στο τέλος με ξέσκισε και ο «Θ», ενώ εκείνη την στιγμή έπαιξα με τον πούτσο μου που έχυσε σαν παλαβός, ενώ το στόμα μου γέμιζε με καυτό χύσι κάποιου άγνωστου.

Όταν πλέον γύρισα στο σπίτι με τον «Θ», κάναμε ένα μπάνιο μαζί, με ξέσκισε για άλλη μια φορά εκεί.

-    «Έτσι για να μη κλείσει η τρύπα σου», μου είπε.

Ενώ αργότερα μου έλεγε ότι για να μη κλείσει η τρύπα πρέπει να το κάνεις κάθε δεύτερη μέρα καλέ μου.

Από εκείνη την ημέρα και μετά, ψάχνομαι συνέχεια. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα, να γαμιέμαι σαν παλαβός.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")