Επικίνδυνα παιχνίδια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η πραγματικότητα είναι πως δεν μου ξανασυνέβη κάτι παρόμοιο. Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει με το τάγμα θερινή διαβίωση. Το μέρος πολύ γνωστό στην βόρεια Ελλάδα. Μέναμε σε σκηνές δυο-δυο.

Εγώ με τον κολλητό μου που είχα γνωρίσει όταν πρωτομπήκα στο στρατό πήραμε μια σκηνή. Με το φιλαράκι μου πολλές φορές βρεθήκαμε και στα ντους και στον θάλαμο γυμνοί όμως ποτέ μέχρι τότε δεν κοιμηθήκαμε σε απόσταση 10 πόντων ο ένας από τον άλλο.

Το βράδυ και αφού είχαμε περάσει μια κουραστική μέρα, κάναμε ένα ντους και πέσαμε για ύπνο. Περίπου στις 12. Πήραμε και κάτι μπύρες ήπιαμε και γίναμε γκολ. ξάπλωσα  στην σκηνή με το μποξεράκι μου και ένα σεντόνι, ξέρετε ποια λέω. Είχα τις καύλες του αιώνα! Ο κολλητός μου το κατάλαβε μόλις μπήκε στην σκηνή, έβγαλε τα ρούχα του και το σλιπ του και έπεσε για ύπνο.

Στριφογύριζα με μια πούτσα σαν παλούκι. Ο κολλητός κοιμήθηκε αμέσως. Σε κάποια φάση τούρλωσε τον κώλο του και βγήκε έξω από το σεντόνι του. Ερεθίστηκα παραπάνω… τον πλησίασα και τον χούφτωσα χωρίς να πολυσκεφτώ. Άρχισα να του κάνω μασάζ και να πλησιάζω επικίνδυνα τα δάχτυλα μου στην τρύπα του. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά… δεν αντιδρούσε και μουρμούριζε κάτι.

Τώρα του έγλυφα την κωλοτρυπίδα και του άρεσε πολύ. Με το άλλο μου χέρι του έπιασα την πούτσα που είχε γίνει σαν σαλάμι. Ήταν χοντρή και μαύρη. Δεν την είχε μεγάλη σαν την δική μου αλλά ήταν ικανοποιητική. Η ώρα είχε πάει τρεις και ο κολλητός είχε χύσει ήδη δυο φορές μόνο από την μαλακία που του τραβούσα. Έσκυψε και άρχισε να μου γλύφει την πούτσα με τέτοια μαεστρία… ούτε η γκόμενα μου τέτοιο τσιμπούκι.

Πρέπει να ακουγόμασταν γιατί σε λίγο στο άνοιγμα της σκηνής, εμφανίστηκε μια σκιά και κάναμε παύση. Μπήκε μέσα ένας δόκιμος μπουκιά και συχώριο! Ψηλός και άτριχος. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι κάτι έτρεχε με αυτόν αλλά έπειτα από εκείνη την νύχτα, όλα μου λύθηκαν.

-    «Παιδιά να σας κάνω παρέα;»

Εμείς παγώσαμε! Έβγαλε το σορτς του και έμεινε γυμνός. Ήταν ήδη μούσκεμα ο κώλος του. Άρχισε να τσιμπουκώνει τον φίλο μου και εγώ να του γλύφω τον κώλο που μοσχοβολούσε.

-    «Μην φοβάσαι…» Μου είπε. «Τον έπλυνα καλά».

Του έβαλα ένα δάχτυλο χωρίς αντίσταση και δεύτερο, και τρίτο… δεν καταλάβαινε τίποτε. Έβαλα ένα προφυλακτικό και άρχισα να του γαμάω την τρύπα, η οποία ήταν μούσκεμα και καυτή. Το ευχαριστιόταν και έκλεινε την σούφρα του κάθε τόσο για να με νιώσει πιο πολύ. Κάθισε επάνω μου και έβαλε τον κολλητό μου να μπει και αυτός μέσα του.

Πρώτη φορά μου τύχαινε να τρίβεται η πούτσα μου με κάποιου άλλου. Αυτό με τρέλανε! Άρχισα να χύνω σαν τρελός! Χωρίς να που πέφτει η πούτσα, ξανάρχισα να καυλώνω. Ο κολλητός μου το κατάλαβε και σταμάτησε για λίγο. Όταν άρχισα να τα δίνω όλα, ξαναξεκίνησε και τον ξεσκίσαμε.

Έμεινε μαζί μας ως τις 5 το πρωί. Ξημέρωνε όταν την έκανε για την διπλανή σκηνή. Το πρωί σερνόμουνα… δεν κατάλαβα την αγγαρεία που μου έβαλε ο δόκιμος. Ήθελε να με τρελάνει. Σε μια ανάπαυλα του είπα:

-    «Είσαι τρελός! Θα σε γαμήσω!». Και μου είπε:

-    «Αυτό θέλω».

Έτσι συνεχίσαμε 15 μέρες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")