Γαμήσι Χανιά – Αθήνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Υπηρετούσα στο Πολεμικό Ναυτικό και ενώ είχα πάρει την άδεια μου, το πλοίο που είχα κάνει τη θητεία μου βρέθηκε στη Σούδα για επισκευές. Έτσι αναγκαστικά έπρεπε να ταξιδέψω ως εκεί για να πάρω το απολυτήριο μου. Έφτασα στα Χανιά μετά από ένα βαρετό ταξίδι στην διάρκεια του οποίου κοιμόμουν την περισσότερη ώρα σε μια μονόκλινη καμπίνα. Πήρα το απολυτήριο και αναχώρησα την ίδια μέρα το βραδάκι για Αθήνα.
Αυτή τη φορά όμως η καμπίνα ήταν τετράκλινη και αυτό με γέμιζε ελπίδα ότι όλο και κάποιος sexy άντρας θα γέμιζε τη νύχτα μου. Όχι απαραίτητα σεξουαλικά αλλά ακόμα και σαν παρέα φιλική.

Τακτοποιήθηκα και διάλεξα ένα από τα κάτω κρεβάτια. Δεν πέρασε μισή ώρα και εμφανίστηκε ένας τύπος ψηλός, μελαχρινός, γεροδεμένος, γύρω στα 30. Μπαίνοντας μου χαμογέλασε και άφησε την τσάντα του στο άλλο κάτω κρεβάτι. Έφυγε για λίγο και γύρισε με άλλον έναν παρόμοιο τύπο απλά πιο κοντό. Μετά από μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους, ο πιο κοντός πήρε το κάτω κρεβάτι και ο ψηλός το πάνω και οι δύο απέναντι από το δικό μου. Ο ψηλός μπήκε στο μπάνιο και ο κοντός που ξάπλωσε στο κρεβάτι γύρισε, μου χαμογέλασε, πρότεινε το χέρι για χειραψία και συστήθηκε. Τον έλεγαν Μανώλη και ξεκινήσαμε μια κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Σε λίγο βγήκε και ο ψηλός που συστήθηκε και αυτός. Πάνος το όνομα του και ξάδελφος του Μανώλη.

Αφού μπήκε και ο Μανώλης στο μπάνιο ήρθε και η σειρά μου. Δεν κρύβω πως ήδη με είχαν καυλώσει απίστευτα αυτά τα δύο μανάρια και επειδή ποτέ δεν ξέρεις, φρόντισα να καθαρίσω καλά τη κωλότρυπά μου για παν ενδεχόμενο. Βγαίνοντας από το μπάνιο κόντεψα να πάθω συγκοπή αφού και οι δύο είχαν μείνει με τα μποξεράκια και τακτοποιούσαν τα ρούχα τους. Είχαν υπέροχα σώματα ειδικά ο Μανώλης που αν και κοντός ήταν πιο γεροδεμένος. Και οι δύο είχαν τριχωτό στέρνο και πόδια κάτι που με καύλωσε ακόμα πιο πολύ. Είμαι σίγουρος ότι είδαν την πείνα στο βλέμμα μου αφού ο Πάνος γύρισε και με ρώτησε ότι δεν πιστεύει να ντρέπομαι κλείνοντας μου πονηρά το μάτι. Εγώ ανασυντάχθηκα και άρχισα να γδύνομαι δείχνοντας του την απάντηση! Το βλέμμα του έπεσε στο φούσκωμα ανάμεσα στα πόδια μου που δεν προσπάθησα να κρύψω.

Έπεσα στο κρεβάτι και έβγαλα το σλιπ, κάτω από τα σκεπάσματα αφήνοντας και τους δύο λίγο αμήχανους...
Γύρισα πλευρό και προσπάθησα να ξεχαστώ για να ξεκαυλώσω. Έσβησαν τα φώτα, γύρισα πλευρό και είδα το Μανώλη να με κοιτάει. Μείναμε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και είπα από μέσα μου: "Δε γαμιέται!". Πέταξα από πάνω μου το σκέπασμα γύρισα ανάσκελα και άρχισα να τον παίζω απαλά. Ξανακοίταξα τον Μανώλη που παρακολουθούσε με τα μάτια γουρλωμένα και ξεροκατάπινε. Ο Πάνος από το πάνω κρεβάτι σηκώθηκε, κάθισε, κρέμασε τα πόδια και σκύβοντας λίγο λέει στο Μανώλη ότι αυτός καλά του τα 'λεγε ότι το πάω το γράμμα. Μου απεύθυνε το λόγο ρωτώντας με αν θα γούσταρα να με γαμούσαν και οι δύο τους.

Εγώ για απάντηση σηκώθηκα και όπως καθόταν στην άκρη της πάνω κουκέτας έβγαλα το μισοσηκωμένο του καυλί από το μποξεράκι του και άρχισα το γλύψιμο. Είχε ένα υπέροχο, μεγάλο, ίσιο πούτσο με μεγάλο κεφάλι και δύο καλοξυρισμένα πρησμένα αρχίδια. Ένιωθα το καυλί του να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου και αυτό από μόνο του έκανε το δικό μου να συσπάται! Τότε ένιωσα τη γλώσσα του Μανώλη πάνω στο πουτσοκέφαλό μου και μετά βυθίστηκα μέσα στη ζεστασιά του στόματός του.

Μετά από κάνα πεντάλεπτο ο Πάνος κατέβηκε από τη κουκέτα και στάθηκε δίπλα μου. Σηκώθηκε και ο Μανώλης και άρχισαν να με χαϊδεύουν και να με γλύφουν παντού. Τα είχα δει όλα από τη καύλα! Γονάτισα μπροστά τους και έγλυφα μια τον έναν και μια τον άλλο. Ο Μανώλης είχε και αυτός ένα μεγάλο και δυνατό πούτσο, χοντρότερο από του Πάνου. Με έστησαν στα τέσσερα και αφού ο Πάνος κλείδωσε για παν ενδεχόμενο, άνοιξε τα φώτα. Ο Μανώλης ήδη γαμούσε το στόμα μου με δύναμη όταν ο ξάδελφός του άρχισε να μου ανοίγει την τρύπα μια με τη γλώσσα και μια με τα δάχτυλα. Με ρώτησε αν θα γούσταρα να μου τον χώσει και εγώ χωρίς να βγάλω το αρχίδι που μπούκωνα από το στόμα μου του έκανα νόημα να συνεχίσει.

Φόρεσε καπότα και αφού έφτυσε μια φορά στη τρύπα μου, ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο πάνω της και έσπρωξε μπαίνοντας με τη μία μέσα μου. Αν και το στόμα μου ήταν γεμάτο κρέας και δεν μπορούσα να φωνάξω, τα μουγκρητά μου είμαι σίγουρος ότι ακούγονταν μέχρι έξω! Ο Μανώλης έβγαλε το καυλί από το στόμα μου και είπε στον Πάνο ότι ήθελε να με γαμήσει και αυτός. Άλλαξαν θέσεις και έβαλε καπότα. Όσο κι αν είχε ανοίξει η κωλάρα μου από τη προηγούμενη κρεατόβεργα αυτή τη φορά ένιωσα να σκίζεται!

Τι ψώλος ήταν αυτός! Ένιωθα τη τρύπα μου να καίει και να τεντώνει έτοιμη να σπάσει. Με γάμαγε πολύ άγρια, βγαίνοντας όλος και μπαίνοντας πάλι μέχρι που τα αρχίδια του κοπανούσαν πάνω στα δικά μου. Έσφιγγα τα χείλια πάνω στο καυλί του Πάνου για να μην φωνάξω με αποτέλεσμα να το κάνω να μην αντέξει άλλο και να χύσει μέσα στο στόμα μου. Τα χύσια του έτρεχαν στα μαγουλά μου και ο Πάνος έσκυψε και μου έδωσε ένα καυτό γλωσσόφιλο ανταλλάσοντας το σπέρμα του.

Ο Μάνος τώρα με γαμούσε στα όρθια και ο Πάνος μου έπαιρνε ένα άγριο τσιμπούκι τσιμπώντας δυνατά τις ρόγες μου. Τους παρακαλούσα να σταματήσουμε για λίγο για να μη χύσω ακόμα, αλλά αυτοί συνέχισαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα να χύσω στο στόμα του Πάνου. Σηκώθηκε και με φίλησε πάλι. Ο Μανώλης βγήκε από μέσα μου και ήρθε να με φιλήσει και αυτός. Τρεις άντρες, τρεις γλώσσες και πολύ σπέρμα που αντάλλασε στόματα!

Ο Πάνος ήταν πάλι καυλωμένος. Με έβαλαν να ξαπλώσω στο πάτωμα με τα πόδια ψηλά. Έφτυναν και κωλοδαχτύλιαζαν την ανοιχτή τρύπα μου. Κάποια στιγμή ο Πάνος ήρθε και κάθισε πάνω από το κεφάλι μου, άνοιξε τα κωλομέρια του και άρχισε να τρίβει τη τρύπα του πάνω στο πρόσωπό μου! Εγώ έγλυφα σαν τρελός και φυσικά είχα ήδη γίνει τούμπανο! Ο Μανώλης με γάμαγε με τη παλάμη του παίρνοντας μου τσιμπούκι και στρίβοντάς μου τη δεξιά ρώγα. Τόση ώρα ο πούτσος του δεν είχε χαλαρώσει καθόλου!

Φόρεσε πάλι καπότα και άρχισε να με ξαναγαμάει άγρια. Ο Πάνος γύρισε μπρούμυτα έχωσε το καυλί του στο στόμα μου και πήρε το πούτσο μου στο δικό του. Ο Μανώλης δεν άντεχε να κρατηθεί άλλο και με ρώτησε που γουστάρω να με χύσει. Δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί ο Πάνος σηκώθηκε όρθιος και του είπε να κάτσει πάνω στο στήθος μου. Ο Μανώλης το έκανε, έβαλε δυο, τρεις φορές το πούτσο του στο στόμα μου και άρχισε να χύνει τόνους σπέρματος πάνω στη γλώσσα μου! Ο Πάνος με γάμαγε δυνατά παίζοντας μαλακία στο καυλί μου που άρχισε να χύνει πάλι πάνω στο χέρι του. Βγήκε από μέσα μου και τελείωσε πάνω στο πρόσωπό μου γλύφοντας τα χύσια μου από το χέρι του.

Δεν σας κρύβω ότι αυτό συνεχίστηκε σε όλο το ταξίδι, μέχρι που τα ξημερώματα φτάσαμε στον Πειραιά. Αποκαμωμένοι και άυπνοι ανταλλάξαμε τηλέφωνα και χωρίσαμε. Βρεθήκαμε οι τρείς μας κάνα μήνα μετά στο σπίτι του Μανώλη στο Περισσό όπου περάσαμε ένα υπέροχο σαββατόβραδο σαν αυτό του ταξιδιού. Μετά ο Πάνος έφυγε για Γερμανία που έμενε μόνιμα και για κάνα χρόνο ο Μανώλης με γάμαγε τακτικά μέχρι που παντρεύτηκε και πήγε μόνιμα στη Κρήτη. Έχω κρατήσει επικοινωνία και με τους δύο και ελπίζουμε να επαναλάβουμε κάποια στιγμή το παιχνίδι μας. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε αλλά η καύλα παραμένει ίδια!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")