Η γλύκα της κωλοτρυπίδας (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο παίδαρος στις διακοπές
Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι. Είχα πάει διακοπές με την γυναίκα μου σε ένα μέρος που δεν είχε μεγάλη τουριστική κίνηση. Θα μέναμε ένα σχεδόν μήνα εκεί. Νοικιάσαμε ένα σπίτι που απείχε κάπου 300 μέτρα από την παραλία.

Είχαν περάσει κάπου δέκα μέρες από την ημέρα που βρισκόμασταν εκεί, χωρίς όμως να συμβεί τίποτα το ενδιαφέρον. Την ενδέκατη μέρα η γυναίκα μου ήθελε να πάει να δει τους συγγενείς της μιας και το χωριό τους ήταν δυο ώρες μακριά από εκεί που μέναμε.

Πράγματι το πρωί ξεκίνησε για το χωριό. Μου είπε ότι αναγκαστικά θα έμενε μια μέρα στο χωριό για να τους δει όλους. Εγώ δεν είχα καμιά όρεξη να πάω μαζί της επειδή ήθελα να τους αποφύγω, αλλά εκτός αυτού εάν πηγαίναμε μαζί θα έπρεπε να μείνουμε πιο πολλές μέρες εκεί επάνω. Έτσι λοιπόν έμεινα μόνος, κατέβηκα στην παραλία και βρίσκοντας ένα πολύ ωραίο μέρος, κάτω από ένα δέντρο, αποφάσισα να μείνω εκεί μέχρι αργά το απόγευμα.

Δυο ώρες μετά, στο μυαλό μου μπήκαν ιδέες! Είχα καύλες, αλλά δυστυχώς πέρα από κάτι γριές με τα εγγόνια τους, τίποτα άλλο δεν έσκαγε μύτη στην ερημική παραλία. Βλέπεις οι περισσότερες νεαρές υπάρξεις πήγαιναν σε πιο χάι παραλίες. Για μια στιγμή σκέφτηκα να πάω σε μια παραλία όπου είχε περισσότερο κόσμο, άρα και πιο πολλές ευκαιρίες να βρω κάποια για να απατήσω την γυναίκα μου. Μετά όμως σκέφτηκα ότι η πιο κοντινή παραλία που είχε κόσμο απείχε από εκεί κάπου 15 χιλιόμετρα και εγώ δεν είχα αυτοκίνητο μιας και το είχε πάρει η γυναίκα μου. Είχε βέβαια ένα λεωφορείο, αλλά αυτό περνούσε μια φορά στις δέκα η ώρα και μετά επέστρεφε εκεί πολύ αργά το απόγευμα, εγώ πάλι βαριόμουν να μείνω τόσες ώρες εκεί κάτω. Άσε δε ότι ακόμα και να έβρισκα κάποια που θα την πήγαινα χωρίς αμάξι;

Έτσι έμεινα εκεί γεμάτος καύλα χωρίς όμως να μπορώ να ικανοποιήσω τις αισθήσεις μου, έστω και με απλό «μάτι» που λένε. Είχε πάει έντεκα η ώρα, όταν κτύπησε το κινητό, ήταν η γυναίκα μου. Μου είπε ότι έφθασε και με ρώτησε πως περνούσα. Της είπα ότι θα έμενα μέχρι αργά την παραλία. Δεν είχα προλάβει να κλείσω το τηλέφωνο, όταν είδα έναν νεαρό κάπου 20-24 χρονών να έρχεται προς το μέρος μου. «Σκατά», είπα μέσα μου. «Δεν ήταν καμιά γκόμενα αντί του νεαρού;», σκέφτηκα. Εκείνος πλησίασε.

-    «Καλημέρα σας» μου είπε και άφησε τα πράγματα του μισό περίπου μέτρο από μένα.

Άπλωσε μια γαλάζια πετσέτα κάτω από την σκιά του δέντρου και ύστερα άρχισε να γδύνεται.

Είχε γυμνασμένο σώμα, όταν έβγαλε το τζιν που φορούσε, πρόσεξα ότι τα πόδια του ήταν ξυρισμένα, δεν είχε ούτε μια τρίχα σε όλο του το κορμί. Φορούσε ένα μαγιό που μόλις κάλυπτε τον πούτσο του. Τον είδα να κατευθύνεται προς την θάλασσα. Τώρα μπορούσα να τον παρατηρήσω από πίσω. Μπορεί να ήταν γυμνασμένος αλλά σε γενικές γραμμές είχε γυναικείο σώμα.

Σε λίγο τον έχασα καθώς μπήκε στο νερό. Δεν ξέρω γιατί αλλά ενώ μέχρι εκείνη την ώρα, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να φαντάζομαι ερωτικές περιπτύξεις με καμιά γκόμενα, τώρα άρχισα να φέρνω στο μυαλό μου τον νεαρό και εμένα σε ερωτικά χάδια. Προσπάθησα να διώξω τις ομοφυλοφιλικές μου φαντασιώσεις με τον νεαρό από το μυαλό μου, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν τίποτα. Οι σκέψεις αυτές με έκαναν να τρομάξω για λίγο. Επειδή μέχρι εκείνη την στιγμή η ιδέα και μόνο να πάω με κάποιον άντρα με ξενέρωνε. Κι όμως βλέποντας τον νεαρό είχα αρχίσει να έχω τέτοιες φαντασιώσεις. Βλέπεις δεν ήμουν δα και στην ηλικία που κάποιος αρχίζει και ψάχνεται. Δεν ήμουν έφηβος, ήδη ήμουν παντρεμένος και 45 χρονών άντρας. Μου ήταν λοιπόν εντελώς περίεργο να έχω τέτοιες περίεργες τάσεις.

Μισή ώρα αργότερα, τον είδα να βγαίνει από την θάλασσα. Το νερό έκανε το σώμα του να γυαλίζει. Είχε μακριά μαλλιά που έφταναν μέχρι τους ώμους του. Στάθηκε για λίγο στην άκρη της παραλίας και ύστερα άρχισε να με πλησιάζει. Έφθασε κοντά μου, ξάπλωσε στην πετσέτα του, έβγαλε ένα λαστιχάκι μέσα από την τσάντα του και έκανε κοτσίδα τα μαλλιά του.

-    «Πολύ ζεστή η θάλασσα σήμερα», είπε.

Η φωνή του ήταν βαθιά και ερωτική. Του απάντησα ότι ακόμα δεν είχα μπει στο νερό. Άπλωσε το χέρι του και το έχωσε πάλι στην τσάντα του. Όταν το έβγαλε κρατούσε ένα μπουκαλάκι αντηλιακό τείνοντας προς τα εμένα μου είπε:

-    «Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να μου απλώσετε λίγο από αυτό στην πλάτη;» 

Το πήρα, εκείνος γύρισε μπρούμυτα, πήγα κοντά του, έριξα λίγο από την άσπρη κρέμα επάνω στην πλάτη του. Το αντηλιακό καθώς ήταν άσπρο και κρεμώδες μου φάνηκε σαν χύσει πάνω στο δέρμα του (να πάλι η φαντασίωση).

Άρχισα να του το αλείφω σιγά-σιγά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Το δέρμα του ήταν απαλό, σχεδόν γυναικείο. Έτσι όπως καθόμουν ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει, σχεδόν με πονούσε καθώς τον είχα σφίξει ανάμεσα στα μπούτια μου. Άνοιξα λίγο τα μπούτια μου και τον άφησα να γυρίσει προς τα πάνω. Είχα καυλώσει αφάνταστα, καθώς του έτριβα την πλάτη το χέρι μου άρχισε να κατεβαίνει όλο και πιο κάτω. Έριξα λίγο κρέμα (δήθεν κατά λάθος) πάνω στο δεξιό κωλομέρι του. Το στενό μαγιό του μόλις και μπορούσε να του το καλύπτει, έβαλα το χέρι μου επάνω στο κωλομέρι και όσο πιο απαλά μπορούσα άρχισα να του το τρίβω. Δεν έδειξε να τον ενοχλεί, αντιθέτως του ξέφυγε ένα γελάκι. Τώρα άρχισα να περνάω το χέρι μου από τα απίθανα ξυρισμένα πόδια του. Μέσα μου μια φωνή μου έλεγε: «Βάλτου χέρι, κάνε έρωτα μαζί του, όλες οι εμπειρίες είναι ωραίες, μπες μέσα του...».

Η αντηλιακή κρέμα τον έκανε να γυαλίζει και να μυρίζει πολύ όμορφα. Η καύλα μου είχε φθάσει στο απροχώρητο! Γύρισε ανάσκελα. Δεν πρόλαβε να μου πει τίποτα και έριξα κρέμα πάνω στο στήθος του. Τώρα περνούσα το χέρι μου πάνω από το στήθος του, σιγά, απαλά, με ηδονικές κινήσεις. Εκείνος είχε κλειστά τα μάτια και δάγκωνε το κάτω χείλος του. Το χέρι μου κατέβηκε στην κοιλιά του. Εκεί είδα ότι είχε καυλώσει. Μπορούσα να δω κάτω από το στενό μαγιό του ένα τεράστιο στην κυριολεξία καυλί που είχε πιάσει όλη την δεξιά πλευρά και ήταν έτοιμο να πεταχτεί από τα πλάγια. Ξαφνικά ένιωσα το χέρι του να πιάνει το καυλί μου πάνω από το μαγιό.

-    «Έχεις καύλες μωρό μου και εσύ;», τον άκουσα να λέει με πνιγμένη φωνή.

Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω, τον είδα να χώνει το χέρι του μέσα από το μαγιό μου και να μου χαϊδεύει το έτοιμο να σκάσει από την καύλα πουτσοκέφαλο μου. Γύρισα το κεφάλι μου και κοίταξα προς την παραλία. Οι γριές με τα εγγόνια τους είχαν γυρισμένες τις πλάτες τους προς το μέρος μας, κανείς δεν μας έβλεπε. Χωρίς καν να το σκεφτώ έσκυψα και έχωσα την γλώσσα μου ανάμεσα στα υπέροχα χείλια του. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν σε ένα παθιάρικο, καυτό φιλί.

Όταν ξεκόλλησα από το στόμα του τον άκουσα να μου λέει:

-    «Πάμε στο δωμάτιο μου; Γιατί από ότι βλέπω είσαι παντρεμένος, άρα θα σου είναι δύσκολο να πάμε στο δικό σου».

Χωρίς δεύτερη σκέψη, μάζεψα την πετσέτα μου, εκείνος μάζεψε τα πράγματα του και ξεκινήσαμε για το δωμάτιο του. Έτσι κι αλλιώς μπορεί να έλειπε η γυναίκα μου, αλλά δεν θα μπορούσα να περάσω απαρατήρητος από τον θυρωρό του δικού μου καταλύματος και ίσως έτσι το μάθαινε η γυναίκα μου.

Το κατάλυμα του βρισκόταν τριακόσια μέτρα από το δικό μου (εγώ δεν του είπα που ακριβώς έμενα). Μπήκαμε στο μικρό δωμάτιο του. Στο δρόμο μου είπε πως ήταν και αυτός από την Αθήνα. Με ρώτησε μάλιστα εάν ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα με άντρα. Του είπα την αλήθεια, ότι ποτέ άλλοτε δεν είχα μια τέτοια εμπειρία και ξαφνικά μου καρφώθηκε στο μυαλό όταν τον είδα. Πήγε στο μπάνιο για να κάνει ένα ντους και μου έβαλε ένα ποτήρι ουίσκι. Έπινα ενώ άκουγα από μέσα το νερό που έτρεχε. Τον είδα να βγαίνει με ένα μπουρνούζι τυλιγμένο γύρω του. Άφησα το ποτήρι και μπήκα και εγώ στο μπάνιο. Το χλιαρό νερό που έπεφτε επάνω στο κορμί μου δεν με καταπράυνε, αντίθετα με καύλωσε ακόμα πιο πολύ.
Βγήκα από το μπάνιο τυλιγμένος και εγώ με ένα μπουρνούζι που βρήκα κρεμασμένο εκεί.

Όταν βγήκα εκείνος καθόταν με τις πλάτες γυρισμένες προς τα εμένα, στην πολυθρόνα της μικρή βεράντας. Δίπλα του υπήρχε άλλη μια πολυθρόνα. Όταν τον πλησίασα, αντίκρισα ένα θέαμα που μου έκοψε την ανάσα. Ο νεαρός είχε ντυθεί γυναικεία. Φορούσε μια κοντή μαύρη φούστα πλισέ, στα πόδια μαύρα παπούτσια με κορδόνι που έσφιγγε στην γάμπα, από πάνω μια κοντή μαύρη μπλούζα, που άφηνε όλη την κοιλιά γυμνή, τα χείλια του βαμμένα με ροζ κραγιόν που γυάλιζε στον ήλιο. Ενώ τα μαλλιά του έπεφταν απαλά και σχεδόν στεγνά στους απίθανους ώμους του.

Ήταν ακριβώς έτσι όπως χρόνια τώρα ονειρευόμουν, σαν τραβεστί. Χρόνια ήθελα να το κάνω με έναν τραβεστί αλλά δεν τολμούσα. Και να που τώρα είχα ένα τέτοιο ουρί του παραδείσου μπροστά μου. Ήταν ο νεαρός από εκείνους που τους άρεσε να ντύνονται γυναικεία. Κάθισα κοντά του.

-    «Σου αρέσω μωράκι μου;», με ρώτησε.

-    «Με τρελαίνεις καύλα μου, γλύκα μου», του απάντησα και άρχισα να του χαϊδεύω το απαλό μπούτι του.

Σηκώθηκε και κάθισε στα γόνατα μου. Έσκυψε και έχωσε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Η γεύση του κραγιόν με έκανε να καυλώνω όλο και πιο πολύ. Δέκα λεπτά κράτησε σχεδόν το γεμάτο πάθος φιλί μας. Το χέρι μου έκανε βόλτα στο εσωτερικό μέρος των μπουτιών του. Χωρίς να το καταλάβω έχωσα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια του. Αντί όμως να πιάσω μουνί, έπιασα ένα τεράστιο καυτό καυλί. Πρώτη φορά έπιανα το καυλί ενός άλλου άντρα, κι όμως η αίσθηση του καυλιού στο χέρι μου ήταν κάτι θαυμάσιο.

-    «Σιγά-σιγά μωρό μου μη βιάζεσαι, όλα θα τα κάνουμε. Θα δεις ότι καμιά γυναίκα δεν μπορεί να προσφέρει τον έρωτα που θα σου προσφέρω εγώ», είπε και γονάτισε μπροστά μου.

Μου άνοιξε το μπουρνούζι και πιάνοντας απαλά το έτοιμο να εκραγεί πουτσοκέφαλο μου, το έχωσε στο στόμα του. Τρελαινόμουν από την καύλα! Ήθελα να φωνάξω, να γκαρίσω και να αφήσω τα χύσια μου να πεταχτούν στο στόμα του.

-    «Μη σφίγγεσαι μωράκι μου, άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου, χύσε άμα θες, έχουμε μπόλικο καιρό για να με σκίσεις», είπε και έχωσε και πάλι το καυλί μου μέσα στο στόμα του.

Δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο, μου ήταν αδύνατον.

-    «Χύνωωωω, χύνωωω καύλα μου», φώναξα δυνατά αφήνοντας ποτάμια χυσιού να του πλημμυρίσουν το στόμα του.

Συνέχισε να καταπίνει όλα τα χύσια μου μέχρι την τελευταία σταγόνα. Πρώτη φορά έχυνα τόσο δυνατά και τόσο πολύ χύσι. Σηκώθηκε, σκούπισε με την ανάστροφη της παλάμης του όσα χύσια υπήρχαν ακόμη στην άκρη του στόματος του και ύστερα καθάρισε το χέρι του με την γλώσσα του. Όλο αυτό το πράγμα που έκανε δεν με άφησε να ξεκαυλώσω, αντιθέτως ήθελα να μπω μέσα του.

Μου έπιασε το χέρι και με πήρε μέσα.

-    «Ωραία γεύση έχεις μωρό μου», είπε.

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι, στάθηκε απέναντι μου και άρχισε να γδύνεται με αργές κινήσεις σαν να έκανε στριπτίζ. Λίγα λεπτά αργότερα στέκονταν γυμνός με μόνο τα ψηλοτάκουνα παπούτσια του απέναντι μου. Το καυλί του στέκονταν όρθιο με το πουτσοκέφαλο σχεδόν τέσσερις δάκτυλα πάνω από τον αφαλό του. Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο, το δικό μου έμοιαζε με παιδικό μπροστά του, ήταν όμως και πάρα πολύ χοντρό. Ήρθε και κάθισε με ανοιχτά τα πόδια πάνω στο στήθος μου. Το τεράστιο καυλί του μόλις απείχε δυο πόντους από το στόμα μου. Χωρίς καν να το σκεφτώ το άρπαξα και το έχωσα μέσα στο στόμα μου. Απίθανη γεύση! Άρχισα να παίζω την γλώσσα μου πάνω στο ήδη υγρό πουτσοκέφαλο του. Το στόμα μου κόλλαγε από τα προσπερματικά υγρά του, αλλά η γεύση τους με τρέλαινε από καύλα.

Πρώτη φορά στην ζωή μου ήθελα να με γεμίσει ένα αντρικό όργανο με χύσια το στόμα μου. Τώρα όχι μόνο έγλυφα, αλλά έχωνα όσο πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου, μπορούσα το τεράστιο και χοντρό εκείνο καυλί.

-    «Έτσι μωρό μου, έτσι χώσε το μέσα στο στόμα σου. Όλοι κατά βάθος είμαστε ομοφυλόφιλοι. Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες μας. Έτσι μωρό μου ναι, ναι».

Δεν έφτανε που το στόμα μου ήταν γεμάτο με το τεράστιο εκείνο καυλί, τώρα ήθελα να με πάρει και από πίσω. Ήθελα να δω, να μάθω τι αισθάνεται κάποιος όταν τον παίρνει.

Με έβαλε να σταθώ στα τέσσερα, πάνω στο κρεβάτι, άρχισε να με πασαλείβει από πίσω με μια κρέμα. Σε μια στιγμή ένιωσα το δάκτυλο του να βυθίζεται σιγά-σιγά στην τρύπα μου. Πόνεσα αρκετά, αλλά δεν ήθελα να σταματήσει.

-    «Χμμμ… είσαι πρωτάρης και θα πονέσεις. Μπορεί και να με λερώσεις κιόλας γιατί κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω κλύσμα για να καθαρίσεις αλλά, τέλος πάντων. Θέλεις να βάλω καπότα ή θέλεις να νιώσεις το δέρμα;», είπε.

-    «Το δέρμα, το δέρμα καύλα μου», είπα.

Βλέπεις εκείνη την στιγμή ήθελα να νιώσω μέσα μου εκείνο το τεράστιο όμορφο καυλί και όχι κάτι πλαστικό. Μου το έφερε να του το γλύψω για ακόμα μια φορά. Του το σάλιωσα καλά-καλά… λίγο μετά ένιωσα τα χέρια του να μου ανοίγουν τα κωλοβάρδουλα. Ξαφνικά, ένιωσα το χοντρό πουτσοκέφαλο του να μπουκώνει την στενή τρύπα μου.

Έκανε μια απότομη κίνηση… κύματα πόνου και καύλας, διαπέρασαν όλο μου το κορμί. Φανταστική αίσθηση, σκέτη ηδονή! Άρχισε να μου ξεσκίζει το έντερο. Ένιωθα εκείνο το τεράστιο όργανο να με οργώνει μέσα-έξω. Ο πούτσος μου χωρίς καν να τον παίζω, έσταζε χύσια από την καύλα. Ένιωθα γυναίκα που την ξεσκίζουν. Άρχισα να σπρώχνω την τρύπα μου προς το μέρος του έτσι ώστε να βυθίζεται μέσα μου μέχρι την βάση του καυλιού του. Αισθανόμουν τα αρχίδια του να με κτυπάνε και το τεράστιο όργανο να με ξεσκίζει. Η απόλυτη καύλα! Ένιωσα ότι έχανα πολλά τόσο καιρό που δεν τον έπαιρνα από πίσω.

Τον άκουσα να μουγκρίζει και ένιωσα καυτά χύσια να ξεπλένουν το άντερο μου. Βγήκε απότομα και έφερε το καυλί του στο στόμα μου. Δεν δίστασα καθόλου… ξάπλωσα και ανοίγοντας το στόμα μου ένιωσα τα χύσια να με πλημμυρίζουν το στομάχι μου. Φοβερή γεύση, και σκληρή μυρωδιά, απίθανη αίσθηση. Κατάπινα, κατάπινα και δεν χόρταινα με κλειστά τα μάτια. Όταν έσταξε και την τελευταία σταγόνα στην μούρη μου τον άκουσα να λέει:

-    «Πάω να τον πλύνω γιατί με λέρωσες μωράκι μου, την άλλη φορά κλύσμα. Έρχομαι να με γαμήσεις εσύ τώρα».

Λίγα λεπτά αργότερα ξάπλωνε με ανοιχτά τα πόδια. Η δικιά του τρύπα ήταν αρκετά ανοιχτή και το καυλί μου βυθίστηκε χωρίς κανένα ζόρι μέσα του.

Δέκα λεπτά αργότερα του έχυνα το άντερο φωνάζοντας. Τώρα ήξερα ότι πιο πολύ μου άρεσε να τον νιώθω μέσα μου παρά να γαμάω. Το κακό είναι ότι εγώ δεν μπορούσα να ξυρίσω τα πόδια μου, βλέπεις είμαι και παντρεμένος και θα ήταν δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως από εκείνη την ημέρα και μετά με τον νεαρό έχουμε βρεθεί αρκετές φορές εδώ στην Αθήνα. Με ντύνει γυναίκα (μου φοράει καλσόν για να κρύβω τις τρίχες -αν και δεν είναι πολλές- των ποδιών μου) και έχουμε γίνει σαν δυο λεσβίες που απολαμβάνουν η μια την άλλη.

Σε κάποια άλλη ιστορία θα σας διηγηθώ πως μας πήραν και τις δυο μας δυο άντρες (κανονικοί), όσο για το πως το κάνω με την γυναίκα μου;

Απλά φαντάζομαι ότι με γαμούν.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")