Ο ξανθός θεός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εδώ και δυο εβδομάδες έχουν προσλάβει στην εταιρία έναν νεαρό (περίπου 20 με 22 χρονών), στην θέση του κλητήρα. Είναι ένα γεροδεμένο, με ξανθά μαλλιά παιδί, άλλο πράγμα. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα έπαθα, αλλά δεν τολμούσα να δείξω το ενδιαφέρον μου μιας και δουλεύει στην ίδια εταιρεία με εμένα. Άλλωστε εγώ 45, αυτός με το ζόρι 22 χρονών δεν θα ταίριαζε με τίποτα το πράγμα, αν ήμουν νεότερος θα το σκεφτόμουν. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορούσε να μου απαγορεύσει να παίζω με τη φαντασία μου.

Μέσα στην εταιρεία είναι και ένας άλλος συνάδελφος, παντρεμένος και αυτός, που έχει όμως τα ίδια πάθη με εμένα. Έτσι πολλές φορές μοιραζόμαστε τις κρυφές μας κατακτήσεις στον έρωτα. Προχθές λοιπόν, όταν είχαν φύγει όλοι από την εταιρία, εμείς μείναμε, μιας και είχαμε λίγη δουλειά ακόμα να κάνουμε. Όταν τελειώσαμε, ήρθε στο γραφείο μου και κάθισε.

-    Λοιπόν; Πώς σου φαίνεται το καινούργιο, άγουρο φρουτάκι που μας έφεραν;

Με ρώτησε και ήταν έτοιμος να του τρέξουν τα σάλια.

-    Τι να σου πω; Μάλλον δεν είναι για τα δόντια μας.

-    Τι λες καλέ, μήπως προσπάθησες; Εμένα μου φαίνεται ότι ο νεαρός το πάει το γράμμα.

-    Λες;

-    Τι να λέω καλέ, δεν τον βλέπεις; Τον έχεις δει να κάνει παρέα με καμιά από τις γκόμενες εδώ;

Για να πω την αλήθεια, αυτό που μου έλεγε το είχα παρατηρήσει και εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος καθόλου. Μετά φύγαμε από το θέμα του νεαρού και εγώ του διηγήθηκα μια ιστορία μου με έναν άγνωστο κοντό που με πήρε μέσα στο επαγγελματικό του φορτηγάκι. Μου διηγήθηκε και εκείνος ένα του κατόρθωμα και τελικά φύγαμε από την δουλειά άσχημα καυλωμένοι και οι δυο.

Καθώς γυρνούσα στο σπίτι σκεφτόμουν συνέχεια τον ξανθό κλητήρα με την κοτσίδα. Όσο τον σκεφτόμουν, τόσο η τρύπα μου έκανε συσπάσεις. Έτσι αποφάσισα ότι έπρεπε να παρθώ με κάποιον ο κόσμος να χάλαγε. Πήρα τον κοντό γαμιά μου (που μόλις προχθές είχα γνωρίσει), αλλά για κακή μου τύχη δεν μπορούσε μιας και η γυναίκα του είχε καλεσμένους. Δεν ήξερα τι να κάνω, η τρύπα μου πεινούσε για έναν λαχταριστό πούτσο, έναν πούτσο που θα μου όργωνε το άντερο.

Έψαξα στο κινητό μου για κάποιους παλιούς γαμιάδες μου, αλλά για να πω την αλήθεια τους είχα πλέον βαρεθεί μιας και τους είχα πάρει σχεδόν όλους από πέντε έξι φορές. Ήθελα κάτι καινούργιο, άλλωστε το καινούργιο είναι πιο συναρπαστικό. Είχα ακούσει ότι κάπου στο «κέντρο» της Αθήνας συχνάζουν μερικοί νεαροί γαμιάδες, επί πληρωμή, αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε, ήθελα να τον πάρω, ακόμα και αν πλήρωνα. Πράγματι, αντί να πάω στο μετρό, πήρα τον δρόμο για το στέκι που είχα ακούσει να συχνάζουν οι νεαροί αλλοδαποί.

Πήγα στο σημείο. Υπήρχαν αρκετοί γεροδεμένοι νεαροί που καθόντουσαν στα παγκάκια της πλατείας. Έκανα μια βόλτα με την σκέψη ότι ίσως με πλησίαζε κάποιος από αυτούς. Δεν τολμούσα να τους πλησιάσω μιας και για πρώτη φορά πήγαινα εκεί και δεν ήξερα καλά τα κατατόπια. Άρχισα να κόβω βόλτες πάνω, κάτω, τίποτα… ήταν η τέταρτη ή πέμπτη φορά που ανέβαινα και κατέβαινα άλλα τίποτα. Έως ότου τον είδα.

Ναι, ήταν ο νεαρός του γραφείου που μιλούσε με κάποιον νεαρό της πλατείας. Κάτι έλεγαν σε έντονο ύφος, πλησίασα λίγο πιο κοντά, στάθηκα πίσω από ένα δέντρο και τώρα μπορούσα να ακούω αρκετά καθαρά τον διάλογο τους. Ο νεαρός του γραφείου έλεγε:

-    Είσαι καλά ρε; Θέλεις 160 για να σου ξεσκίσω την τρύπα;

-    Τόσα θέλω και άμα θες. Απαντούσε ο άλλος με σπαστά ελληνικά.

-    Ένα 60άρι και πολύ σου είναι.

-    Με τόσα μόνο κανέναν γέρο γαμάς μεγάλε.

-    Μωρέ ας μου τύχαινε κανένας και ας ήταν και μεγάλος. Λέγε τώρα, είσαι;

-    Όχι.

-    Καλά, θα κάνω μια βόλτα και θα περάσω πάλι, μπορεί να το μετανιώσεις.

-    Δεν πα να κάνεις, τόσα παίρνω ανώμαλε.

Ο νεαρός κλητήρας του γραφείου έφυγε προς τα πάνω. Ήταν λοιπόν σωστές οι παρατηρήσεις μας με τον άλλον στο γραφείο. Ο νεαρός ήταν ομοφυλόφιλος και μάλλον είχε καύλες εκείνη την ώρα. Βγήκα πίσω από το δέντρο και άρχισα να τον ακολουθώ. Επιτάχυνα λίγο το βήμα μου και τώρα βρισκόμουν ακριβώς πίσω του. Έβλεπα την ξανθιά κοτσίδα του και ερεθιζόμουν όλο και πιο πολύ. Στο τέλος αποφάσισα να του μιλήσω.

-    Ε, που πας; Τον ρώτησα.

-Ω, εσείς; Τίποτα, μια βόλτα.

-    Χμμμ.. και εγώ βόλτα, θέλεις να πάμε για καφέ;

-    Ναι… δηλαδή, ίσως κάποια άλλη φορά…;

Ήξερα τον λόγο που αρνιόταν, σίγουρα ήθελε να επιστρέψει ξανά στον αγοραίο του έρωτα. Πήρα μια βαθιά ανάσα, κοίταξα στο επίμαχο σημείο του και είδα ότι πράγματι είχε καύλες! Ένα αρκετά καλό μαρκούτσι φούσκωνε εκεί μπροστά. Τώρα ήταν η ευκαιρία να του την πέσω, ήταν πεινασμένος για ένα τροφαντό, αντρικό κωλαράκι.

-    Λοιπόν, σε είδα εκεί κάτω. Μάλλον πρέπει να έχεις πολλές καύλες ε;

-    Δηλαδή; Ξέρετε… εγώ… δεν… και…

-    Άσε ξέρω, δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς. Άλλωστε γιατί νομίζεις ότι κατέβηκα και εγώ εκεί;

-    Τι θέλετε να πείτε;

-    Έχουμε μωρό μου τα ίδια βίτσια, μόνο που ο καθένας από την δικιά του μεριά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο ο παθητικός ρόλος, ενώ εσένα από ότι κατάλαβα ο ενεργητικός. Λοιπόν τι θα έλεγες για ένα γρήγορο ξεπέταγμα;

Κοκκίνισε, ύστερα με κοίταξε από πάνω έως κάτω και στο τέλος ρώτησε:

-    Που λες να πάμε;

Του εξήγησα ότι δεν ήμουν τελείως άτριχος στα πόδια και τέλος του είπα να πάμε σε ένα ξενοδοχείο που ήταν μόλις πενήντα μέτρα από εκεί που ήμασταν. Μου απάντησε ότι δεν τον ένοιαζαν οι τρίχες, αρκούσε ένα καλό γαμήσι, ένα καλό ξέσκισμα.

Πήγαμε στο ξενοδοχείο, ο άνθρωπος της ρεσεψιόν ήταν φανερή αδερφάρα και όταν μας έδινε τα κλειδιά είπε:

-    «Αχ τι καλά! Μακάρι να έπαιρνα και εγώ μέρος…»  

Χαμογελάσαμε, του είπαμε να μας στείλει κανένα ουίσκι στο δωμάτιο και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο. Ήταν ένα δωμάτιο αρκετά καλό και πρόσφατα ανακαινισμένο, με ένα τεράστιο κρεβάτι που από πάνω του υπήρχε και ένας μεγάλος καθρέπτης στο μέγεθος του κρεβατιού. «Απόλαυση», σκέφτηκα. Καθίσαμε στην άκρη του μαλακού στρώματος μέχρι να μας φέρουν τα ουίσκι μας. Δεν περιμέναμε πολύ, μας τα έφεραν, αρχίσαμε να πίνουμε, ο νεαρός με ρώτησε.

-    Καλά, αφού είσαστε ομοφυλόφιλος, γιατί παντρευτήκατε;

-    Αχ μωρό μου, τότε που παντρεύτηκα, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ελεύθερα όσο σήμερα. Τότε έπρεπε να κρύβεσαι, μη κοιτάς τώρα η δικιά σας γενιά δεν παρεξηγεί, τα πράγματα αυτά τα θεωρεί φυσιολογικά, αν και στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι και τόσο ελεύθερα. Άλλωστε, μη νομίζεις, ξέρεις πόσοι κρυφοί ομοφυλόφιλοι παντρεμένοι υπάρχουν;

-    Ναι ξέρω, ξέρω.

Είπαμε και άλλα πολλά, που δεν θα αναφέρω μιας και δεν ενδιαφέρουν. Και ενώ αισθανόμουν τυχερός που θα με ξέσκιζε ένα άγουρο πλασματάκι, θυμήθηκα ότι δεν είχα κάνει κλύσμα. Του είπα ότι θα έκανα ένα ντους, έτσι μπήκα στο μπάνιο, άνοιξα το νερό, ξεβίδωσα το «τηλέφωνο» του μπάνιου, άνοιξα την τρύπα μου και άρχισα να ρίχνω νερό μέσα της για να την καθαρίσω καλά, δεν ήθελα να λερώσω το νεανικό εργαλείο του γαμιά μου.

Μόλις είχα τελειώσει και τον είδα να στέκεται στην ανοιχτή πόρτα, ήταν γυμνός. Το σώμα του ήταν γυμνασμένο και έμοιαζε λες και ήταν άγαλμα, θεός! Ενώ μπροστά του ένα αρκετά καλό εργαλείο, γεμάτο φλέβες, έστεκε ορθό σαν κοντάρι σημαίας. Δεν ήταν ούτε μεγάλο ούτε μικρό, ήταν ένα φυσιολογικό καυλί μετρίου μεγέθους. Αν και εμένα μου άρεσαν πάντα τα μεγάλα εργαλεία, εδώ δεν με ένοιαζε το μέγεθος, εκείνο που με ερέθιζε ήταν ότι θα γευόμουν ένα νεανικό καυλί που θα μύριζε τόσο όμορφα.

Σε όλο του το σώμα δεν είχε ούτε μια τρίχα. Είχε ξυρίσει ακόμα και τις τρίχες γύρω από τον πούτσο και τα αρχίδια του. Ήταν απίθανος! Μόνο εγώ είχα μερικές τρίχες στα πόδια μιας και λόγο της γυναίκας μου, ήταν αδύνατον να τις ξυρίζω αν και πολύ θα το ήθελα. Πήγε να μπει στην μπανιέρα… δεν τον άφησα, λέγοντας του ότι δεν θα ήθελα να μυρίζει σαπούνια και αρώματα, ήθελα να απολαύσω την υπέροχη μυρωδιά του, τον ήθελα έτσι όπως ήταν από την δουλειά. Δεν έφερε αντίρρηση. Του έδωσα ένα πεταχτό φιλί στο σκληρό στήθος του και τον οδήγησα στο κρεβάτι.

Ξάπλωσε, κοίταξα τον καθρέπτη πάνω από το κρεβάτι, ήταν απίθανος, ήταν ένα καυλωμένο αγόρι. Άρχισα να του γλύφω όλο το σώμα, μέχρι που κατέβηκα στο καυλί, του φίλησα το πουτσοκέφαλο, αναστέναξε, πέρασα την γλώσσα μου πάνω του, ρουφώντας μερικά προσπερματικά υγρά από πάνω του, ύστερα άρχισα να του πιπιλώ τα γεμάτα σπέρμα αρχίδια του. Απίθανη μυρωδιά και γεύση. Σιγά-σιγά του έγλυψα τα μπούτια, μετά τις γάμπες και αφού πέρασα και τα δάκτυλα των ποδιών, ανέβηκα πάλι στο απίθανο γυαλιστερό εργαλείο του, φιλώντας τις σκληρές φλέβες του καυλιού του. Κάθε τόσο έχωνα την άκρη της γλώσσας μου στην τρυπούλα του καυλιού του που συνέχιζε να ξερνάει αραιά υγρά που έκαναν το στόμα μου να κολλάει.

Στο τέλος το έχωσα στο στόμα και άρχισα να ανεβάζω και να κατεβάζω το πετσάκι. Είχε κλείσει τα μάτια, έχοντας το ένα χέρι του στις ρώγες μου, ενώ με το άλλο κρατούσε το μέτωπο του και αναστέναζε από ηδονή. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπεις έναν άντρα να αναστενάζει από καύλα για σένα. Συνέχισα να του τον παίζω μέσα στο στόμα μου. ξαφνικά, σκλήρυνε σαν πέτρα, ενώ και τα αρχίδια του έγιναν σαν δυο βραχάκια. Κατάλαβα ότι δεν άντεχε άλλο, κατάλαβα ότι θα μου τα έδινε στο στόμα. Εκείνη την ώρα του τον έβαλα μέχρι τις αμυγδαλές μου, ενώ ταυτόχρονα του έσφιγγα δυνατά το καυλί του. Με  αυτόν τον τρόπο ήξερα ότι ο πίδακας που ερχόταν θα γινόταν πιο δυνατός.

Το καυλί του άρχισε να συσπάται με δύναμη στο χέρι μου, ενώ πηχτά χύσια άρχισαν να μου πλημμυρίζουν το στόμα μου. Άρχισα να καταπίνω εκείνο τον απίθανο καταρράχτη που έτρεχε στο στόμα μου. Εκείνος φώναζε από καύλα. Με κοίταξε, είδε μερικά χύσια να στάζουν από το στόμα μου και συσπάστηκε για άλλη μια φορά, αφήνοντας να τρέξουν μερικά ακόμα υγρά από το καυλί του. Συνέχισα για λίγο ακόμα καθαρίζοντας όλα τα γευστικά χύσια που έβγαιναν από το θεϊκό νεανικό καυλί του. Πίεσα μια δυο φορές ακόμα το πουτσοκέφαλο μέχρι που τον στράγγισα τελείως.

Πέρασε κάπου μισή ώρα με τρία τέταρτα… το στόμα μου είχε ικανοποιηθεί, αλλά η τρύπα μου έμενε ακόμα χωρίς ικανοποίηση. Έτσι ανέλαβα και πάλι δράση. Άρχισα να τον γλύφω και πάλι. Τώρα άρχισα να του καθαρίζω το καυλί από μερικά ξερά χύσια που υπήρχαν επάνω και η μυρωδιά τους με τρέλαινε. Του το είπα, άρχισε να καυλώνει, μερικά λεπτά αργότερα είχε πάλι γίνει σκληρός σαν πέτρα. Είδα ότι τεμπέλιαζε και έμενε ξαπλωμένος. Άνοιξα τα πόδια και ήρθα από πάνω του, εκείνος έπιασε την βάση του καυλιού του, εγώ άνοιξα τα κωλομέρια μου, σάλιωσα με τα χέρια την ήδη ανοιχτή και καυλωμένη τρύπα μου και τέλος τον πήρα όλο μέσα μου.

Άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω στο καυλί του. Ένιωθα τις φλέβες του καυλιού του να βρίσκουν στα τοιχώματα της πεινασμένης μου τρύπας. Αναστέναζα από καύλα όπως και εκείνος, πότε, πότε επιτάχυνα το πάνω κάτω έτσι για να τσούζω. Με τράβηξε και άρχισε να με φιλάει, εγώ του έλυσα την κοτσίδα και άρχισα να του φιλάω τα ξανθά μαλλιά του. Ύστερα το απίθανο γεμάτο γραμμές (από την γυμναστική) στήθος του. Αυτή η στάση κράτησε δέκα λεπτά… Ύστερα με έβαλε στα τέσσερα και άρχισε να με παίρνει από πίσω. Αυτή η στάση είναι η καλύτερη μιας και αισθάνεσαι όλο το καυλί. Και αυτό κράτησε κάπου δέκα λεπτά. Μετά κατέβηκε από το κρεβάτι, στάθηκε όρθιος, μου άνοιξε τα πόδια, έβαλε τις γάμπες μου στους ώμους του, με σήκωσε σχεδόν σε ορθή γωνία και έμπηξε στην τρύπα μου το σκληρό καυλί του.

Η στάση αυτή μου έκοβε την ανάσα, με ξέσκιζε δυνατά ενώ παράλληλα έπαιζε με τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να χύσει. Τα πρώτα χύσια άρχισαν να στάζουν πάνω στο χέρι του. Αυτό τον ερέθισε ακόμα πιο πολύ και με κάρφωσε βίαια. Εκείνη  την ώρα άρχισα να του τα δίνω στο χέρι, ενώ παράλληλα εκείνος φωνάζοντας άρχισε να μου ποτίζει το άντερο με καυτό χύσι. Αισθανόμουν να πλημμυρίζω… όταν πια βγήκε από μέσα μου, μερικά χύσια άρχισαν να στάζουν τον πάτο μου. Έβαλε το χέρι του εκεί, πασάλειψε το δάκτυλο του και μου το έδωσε να του το καθαρίσω με το στόμα.

Εκείνη την ημέρα έφαγα το καυλί του για άλλες δυο φορές. Χωρίσαμε γύρω στις δέκα το βράδυ. Πήγα στο σπίτι μου γεμάτος, το στομάχι και τα άντερα μου ήταν γεμάτα από τον ξανθό θεό μου… έχουν περάσει δυο μέρες και σήμερα θα βρεθούμε για να μου τα δώσει και πάλι. Μακάρι να βρεθούν και άλλοι τέτοιοι άντρες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")