Το πάθος του νιόπαντρου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας πω την ιστορία μου που δεν είναι μόνο μια ιστορία χυσίματος αλλά και πάθους.

Με τον Γ. (είναι τώρα 29 χρονών), γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία σε ένα σχετικό μέρος πριν 3 χρόνια. Εγώ τον είχα για στρέιτ αλλά έμεινα άφωνος όταν με πλησίασε και μου είπε δεν σε είδα δεν με είδες. Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε αναπτύχθηκε μια σχέση μεταξύ μας. Σχέση που άλλοτε είχε πάθος και άλλοτε ένα πολύ απλό χύσιμο.

Έμεινα αρκετό καιρό μακριά του ώσπου, μου τηλεφώνησε να μου πει πως παντρεύεται και να με καλέσει στον γάμο. Έκανα πέτρα την καρδιά μου και πήγα. Έφυγε για ταξίδι του μέλιτος όπως μου είχε πει και ένα βράδυ ξαφνικά μετά από 15 μέρες χτυπάει το τηλέφωνο στις 3:30 τα ξημερώματα. Απόρησα για το ποιος ήταν. Όταν απάντησα άκουσα την φωνή του Γ. να μου λέει:

-    Αγόρι μου τι κάνεις;

Του απάντησα:

-    Είμαι καυλωμένος και σε σκέφτομαι….

-    Επέστρεψα και είπα να δω τι κάνεις. Είναι όμως αργά και δεν μπορούμε να βρεθούμε. Τι θα μου πει και η γυναίκα μου; Έχω αργήσει.

-    Όπως νομίζεις.

Και κλείσαμε με την υπόσχεση πως θα βρισκόμασταν το συντομότερο. Είχα ανάψει. Ήθελα να τον δω. Δεν άντεχα να έχω την βρύση δίπλα μου και να μην μπορώ να πιω νερό. Σε 20 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει:

-    Σε περιμένω στο συνηθισμένο σημείο.

Είχε πάει 3:50. Του λέω:

-    Έρχομαι!

Και ξεκίνησα σαν τρελός να πάω να τον βρω. Έφτασα στο σημείο της συνάντησης. Ήταν ένας κούκλος. Ήρθε στο αμάξι μου και με φίλησε. Μιλήσαμε πολύ λίγο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα. Έτρεμα από την ηδονή.

Άρχισα να τον φιλάω στο τριχωτό του στήθος, στις ρώγες, ώσπου έφτασα μετά τον αφαλό στο καυλί του. Μου λέει:

-    Πάρ’ το στο στόμα σου.

Πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου και άρχισα να τον γλύφω. Είχε πιει και με δυσκολία του σηκώθηκε. Είμαστε ολόγυμνοι μέσα στο αμάξι και οι δυο. Μοσχομύριζε ολόκληρος. Άρχισα σιγά-σιγά να του γλύφω τα αρχίδια του, ώσπου για πρώτη φορά έγλυψα την κωλοτρυπίδα του. Δεν αντέδρασε καθόλου.

Άλλες φορές που το επιχείρησα δεν το ήθελε. «Ωραία!», είπα από μέσα μου. Ξαφνικά άρχισε να μου τρίβει τα αρχίδια θαρρείς και έψαχνε να βρει γυναικείο όργανο. Ίσως μέσα στην ζάλη του να νόμιζε πως είμαι η γυναίκα του.

Προς μεγάλη έκπληξη όσο του έγλυφα την κωλοτρυπίδα του άρχισε να παίζει το δικό μου καυλί.
Τρελάθηκα!
Έκανε πράγματα που δεν μου τα είχε ξανακάνει και τρελαινόμουν.

Βογκούσε από ηδονή και εγώ το ίδιο. Κάποια στιγμή μετά από μισή ώρα παιχνιδιού μου είπε πως ήθελε να χύσει. Εγώ ήμουν έτοιμος νωρίτερα αλλά κρατιόμουν με το ζόρι. Πήραμε θέση χυσίματος. Εγώ τον έχυσα στα χέρια όπως μου τον έπαιζε και αυτός μέσα στο στόμα.

Τα χύσια του πετάχτηκαν με πολύ μεγάλη φόρα και ήταν πολλά περισσότερα από τις άλλες φορές. Είχε περάσει η ώρα… Μου λέει:

-    Φεύγω αγόρι μου και θα τα ξαναπούμε σύντομα…

Δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου. Θέλω να γίνω το λιμάνι του γάμου του.

Να περνάμε όμορφα και να ζούμε όμορφες στιγμές.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")