Η πρώτη του εμπειρία στα 40

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 41 ψηλός αρρενωπός και με κανονική ερωτική ζωή με το αντίθετο φύλλο. Όταν ήμουν μικρός αισθανόμουν ότι τα ανδρικά καυλιά δεν με άφηναν αδιάφορο και μάλιστα λίγο πιο μεγάλος στην εφηβεία, είχα παίξει μια αμοιβαία μαλακία με έναν συμμαθητή μου 3 χρόνια μεγαλύτερο μου και είχα καυλώσει πολύ.

Από τότε όμως δεν είχα κάποια παρόμοια εμπειρία αν και λόγω δουλειάς (είμαι βοηθός ακτινολόγου σε μεγάλο νοσοκομείο), έβλεπα ότι πάντα οι μεγάλοι πούτσοι ειδικά με χοντρό κεφάλι μου ασκούσαν μια γοητεία πολύ καυλωτική και τους κοίταζα και τους άγγιζα όταν μπορούσα με μεγάλη ευχαρίστηση.

Πριν από 2 μήνες καλεσμένος σε έναν γάμο στην επαρχία αναγκάσθηκα λόγω χώρου να κοιμηθώ με κάποιον μακρινό μου συγγενή ηλικίας περίπου στα 55-60 που είχε έρθει από την Αυστραλία για τον ίδιο σκοπό εγώ αυτόν δεν τον γνώριζα ούτε αυτός εμένα. Το βράδυ πριν τον γάμο αφού ήπιαμε αρκετά και εγώ ήμουν σχεδόν μεθυσμένος πήγαμε μαζί να κοιμηθούμε. Εκεί μόλις εγώ βγήκα από το μπάνιο, τον είδα απέναντι μου να στέκεται όρθιος και να καπνίζει τελείως γυμνός. Ξαφνιάστηκα αλλά προσπάθησα να μην το δείξω και άρχισα να γδύνομαι.

Μάλλον δεν τα κατάφερα γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την πούτσα του. Ένα πολύ όμορφο εργαλείο, αρκετά μεγάλο, λευκό, με υπερβολικό κεφάλι. Λέω πως δεν τα κατάφερα, γιατί μεταξύ αστείου και σοβαρού, άρχισε να μου κάνει πλάκα και να με ρωτάει αν έχω πρόβλημα, γιατί αυτός έχει μάθει να κοιμάται γυμνός. Εγώ του απάντησα πως δεν έχω κανένα πρόβλημα και αυτός μάλιστα με προέτρεπε να κοιμηθώ και εγώ γυμνός.

Πέφτοντας στο κρεβάτι μόνο με το εσώρουχο μου, πρόλαβα να δω ότι του ήταν σχεδόν σηκωμένος και ήταν ήδη πολύ μεγάλος. Δεν ξέρω αλλά άρχισα να καυλώνω πολύ. Αυτός έπεσε δίπλα μου ανάσκελα και άρχισε να τον χαϊδεύει. Ήμουν πολύ ανήσυχος και είχα καυλώσει τελείως. Ήμουν στα πρόθυρα να χύσω δεν ήξερα τι μου συνέβαινε αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά αυτόν τον υπέροχο πούτσο. Το κατάλαβε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια και το στήθος.

Δεν ήξερα πια τι μου γινόταν… σαν να είχα χάσει την επαφή με το περιβάλλον. Ήταν πολύ γλυκός και τρυφερός σαν να χάιδευε την πιο άθραυστη γκόμενα. Άρχισε να μου κάνει έρωτα γλύφοντας μου τις ρώγες τον λαιμό και την κοιλιά, κατέβηκε λίγο πιο κάτω, μου χάιδεψε τον πούτσο και συνέχισε να μου γλύφει τα μπούτια από μέσα. Εγώ είχα αρχίσει να μαλακώνω και τον χάιδευα στην πλάτη και στα μπράτσα. Ευτυχώς που το δωμάτιο ήταν ανεξάρτητο γιατί μάλλον θα μας άκουγαν.

Όταν με γύρισε και άρχισε να με γλύφει από τον λαιμό και να κατεβαίνει προς τα κάτω, πρέπει να μούγκριζα συνέχισε να μου γλύφει τα κωλομέρια και να μου τα δαγκώνει λέγοντας μου ότι τέτοιος κώλος είναι φτιαγμένος για γαμήσια. Προσπάθησα από την καύλα μου να τραβήξω μαλακία, αλλά με αυστηρό ύφος μου τράβηξε το χέρι και μου είπε: «θα χύσεις όταν θέλω». Εγώ ένιωθα το καυλί του να σέρνεται ανάμεσα στα μπούτια μου υγρό και να με πιέζει. Κάποιες στιγμές πέρναγε τον πούτσο του ανάμεσα στα κωλομέρια μου και βόγκαγα. Σηκώθηκε και έκατσε στο στήθος μου βάζοντας μου τον πούτσο του στα χείλια μου, μου έσπρωξε δυνατά το κεφάλι με το χέρι του και τον πήρα σχεδόν όλο μέσα μου. Πνίγηκα αλλά μου κράταγε το κεφάλι και έτσι άρχισα να τον ρουφάω και να τον γλύφω ενώ αυτός με γαμούσε κανονικά από το στόμα. Προσπάθησα να πιάσω την πούτσα μου και δεν με άφησε λέγοντας μου ότι: «δεν ήρθε ακόμα η ώρα να χύσεις».

Όπως ήταν από πάνω μου τράβηξε την πούτσα του από το στόμα μου και σηκώνοντας μου τα πόδια ψηλά άρχισε να μου την τρίβει γύρω από την κωλοτρυπίδα μου. Τρελάθηκα από την καύλα! Άρχισε να σπρώχνει προς τα μέσα και εγώ ένιωθα ένα πυρωμένο σίδερο να μου ανοίγει τα σωθικά. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος και έκανα προσπάθεια να μην ουρλιάξω. Πρέπει να είχε βάλει όλο το τεράστιο κεφάλι όταν ένιωσα μέσα μου ένα καυτό υγρό να τινάζεται και να με γεμίζει σαν ποτάμι! Η καύλα μου πρέπει να είχε ξεπεράσει κάθε όριο και άρχισα να χύνω χωρίς καν να ακουμπήσω τον πούτσο μου…

Αυτός συνέχισε να μου γαμάει την κωλοτρυπίδα βάζοντας μου μόνο το κεφάλι. Όταν ηρέμησα αισθάνθηκα σαν την πιο καλογαμημένη γκόμενα και άρχισα να του στεγνώνω τον πούτσο με την γλώσσα μου. Με ρώτησε αν είχα και άλλες εμπειρίες και του είπα πως όχι και πως ήταν η πρώτη μου φορά και μάλιστα πως ντρέπομαι, και απορώ πως έφτασα έτσι. Με καθησύχασε και λέγοντας του το πως έφτασα, μου είπε ότι με κατάλαβε από τον τρόπο που κοίταξα τον πούτσο του και φαινόταν στα μάτια μου ότι θα ήθελα να με γαμήσει, απλά αυτός δεν είχε καταλάβει ότι ήταν η πρώτη μου φορά.

Με πήρε ο ύπνος εξαντλημένο και το πρωί ξύπνησα με την ψωλή του στο στόμα μου. Τον έγλυψα με έναν τρόπο που θα ζήλευε και η πιο έμπειρη πουτάνα και έχυσε στο στόμα μου όλο του το σπέρμα. Δεν τα κατάπια αλλά τον ένιωσα απίθανα! Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο γιατί ο φόβος να έρθει κάποιος ήταν πολύ πιθανός…

Για κακή μας τύχη το βράδυ μετά τον γάμο ήρθε και κοιμήθηκε και κάποιος καινούργιος καλεσμένος και έτσι δεν έγινε τίποτα. Το πρωί είχε φύγει πριν ξυπνήσω για να προλάβει το αεροπλάνο. Θα τον θυμάμαι πάντα σαν αυτόν που μου πήρε την παρθενιά και με ένα μικρό παράπονο ότι δεν τον ένιωσα μέχρι μέσα όλον.

Αυτή η περιπέτεια δεν άλλαξε την σεξουαλική μου ζωή αλλά την διεύρυνε. Τώρα κάποιες φορές που τα φέρνω στο μυαλό μου καυλώνω παρά πολύ, αλλά καταλήγω στην μαλακία γιατί εδώ στην Αθήνα πια τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")