Απαγορευμένο σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου άρχισε και τελείωσε μέσα σε μια νύχτα. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ένιωσα έτσι. Δούλευα νύχτα σε ξενοδοχείο και η ρεσεψιόν ήταν άδεια.

Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα κατέβηκε ένας πελάτης αλλιώτικος από τους άλλους… ήταν ιερωμένος. Νεαρός, ψηλός, αδύνατος, όμορφος. Δεν μπόρεσα να καταλάβω με την πρώτη ματιά τι ήθελε, το μόνο που μου ζήτησε ήταν ένα τσιγάρο και συντροφιά. Του είπα να καθίσει, δεν με ενοχλούσε καθόλου, γιατί η νύχτα ήταν μεγάλη.

Ήρθε κοντά μου και πιάσαμε κουβέντα για την θρησκεία κλπ. Τον ρώτησα πως τόσο νεαρός και όμορφος έγινε παπάς και μάλιστα ανύπαντρος, πράγμα που τον οδηγούσε σε ανώτερα αξιώματα. Μου ανέφερε πως κάτω από τα ράσα είναι και αυτός άνθρωπος και πολλές φορές σβήνει τα πάθη του μόνος.

Σιγά-σιγά μου ζήτησε να καθίσει μέσα από την ρεσεψιόν και στην συνέχεια μου ανέφερε πως του άρεσε το chat και έχει γνωρίσει πολλούς μέσω των συνομιλιών. Του άνοιξα το internet και άρχισε να μιλάει με έναν τύπο που χρησιμοποιούσε εκφράσεις σαν να μιλούσε σε γκόμενα. Τότε κατάλαβα πως ο ιερωμένος είχε ερωτικούς συντρόφους του ίδιου φίλου.

Αφού ήπιε δυο ποτά, ανέβηκε στο δωμάτιο του και κατέβηκε πολύ γρήγορα με ένα σορτς και ένα φανελάκι. Καμιά σχέση με τον παπά που είχα δει πριν. Είχε ένα κορμί σφιχτό γεροδεμένο, και ηλιοκαμένο. Τον ρώτησα από που το χρώμα και μου είπε πως κάνει κρυφά μπάνια. Άλλωστε γι’ αυτό είχε και πολύ λίγα γένια για να μην τον καταλαβαίνουν.

Πάνω στα ποτά και μετά το τέλος της βάρδιας μου, με ρώτησε αν είχα χρόνο για καφέ.  Έτσι ανέβηκα στο δωμάτιο του και μόλις μπήκα, αυτό που είδα ήταν απερίγραπτο! Με περίμενε γυμνός, φρεσκολουσμένος μπροστά στον καθρέφτη. Με πλησίασε και άρχισε να με χουφτώνει. Εγώ καύλωσα τόσο πολύ που το κατάλαβε. Μου κατέβασε το φερμουάρ και άρχισε να μου γλύφει πρώτα τ’ αρχίδια και μετά τον πούτσο.

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ πολύ και έχυσα πάνω του. Μπήκα στο μπάνιο ξεντύθηκα και αφού έκανα ένα ντους, βγήκα για να διαπιστώσω ότι ήδη είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και έπαιζε με έναν δονητή. Τον είχε βάλει στην τρύπα του και μου είπε πως είναι έτοιμος και με περίμενε. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι ποτέ. Ξανακαύλωσα και έπεσα πάνω του. Από το βάρος μου κατάλαβα ότι ο δονητής που τον είχε μέσα του μπήκε για τα καλά στον κώλο του γιατί άρχισε να φωνάζει πολύ.

Τον έβγαλε και άρχισε να μου παίρνει την καλύτερη πίπα που μου πήραν ποτέ! Ούτε η γυναίκα μου δεν μου πήρε ποτέ τέτοιο τσιμπούκι. Με την γλώσσα του κατέβαινε μέχρι τα αρχίδια μου και με τα δάχτυλα του έσφιγγε την βάση της πούτσας μου. Έγινα τεράστιος! Τότε μου ζήτησε να του γλύψω της ρώγες…

Ξεκίνησα από τον λαιμό του και συνέχισα σιγά-σιγά να κατεβαίνω έως τον αφαλό του. Τον γύρισα ανάποδα και του έγλυψα όλη την ραχοκοκαλιά. Ούρλιαζε και μου ζητούσε να τον γαμήσω. Δεν του έκανα ακόμη την χάρη… κατέβηκα σιγά-σιγά στον κώλο του και του έγλυψα την τρυπούλα του. Ήταν τόσο μυρωδάτη που απόρησα. Ανοιγόκλεινε την τρύπα του και μου ζητούσε να τον γαμήσω.

Δεν του χάλασα χατίρι… μπήκα με την μια μέσα του και ένιωσα ότι έμπαινα σε ένα καμίνι! Ήταν η πρώτη μου φορά που γαμούσα κώλο άντρα και ένιωθα περίεργα. Του έπιασα τα αρχίδια και αυτό τον τρέλανε. Άρχισε να φωνάζει, και του έκλεισα το στόμα με ένα καυτό φιλί. Μου ζήτησε να κάτσει πάνω μου… έτσι έγινε. Γύρισα, έκατσε επάνω μου και ανεβοκατέβαινε σαν έμβολο.

Κράτησε περίπου ένα τέταρτο… όταν άρχισε να ουρλιάζει και να γίνεται κόκκινος και ιδρωμένος, έχυσε πάνω μου αλλά άρχισε να τα γλύφει όλα. Σχεδόν παράλληλα τελείωσα και εγώ. Μέσα του. Πήγαμε στο μπάνιο και μου ζήτησε να με σαπουνίσει. Τον άφησα. Με σαπούνιζε και με έγλυφε…

Όταν ήρθε η σειρά μου να τον σαπουνίσω, του έγλυψα ξανά την τρύπα του και τότε αφού έβγαλε το σπιράλ από το ντους, το έβαλε στον κώλο του και πλύθηκε και εσωτερικά. Τότε κατάλαβα γιατί μοσχοβολούσε τόσο πολύ η τρύπα του.

Χαιρετηθήκαμε δεν αλλάξαμε ούτε τηλέφωνα ούτε ματιές. Δεν τον ξαναείδα ποτέ, όμως ώρες-ώρες σκέφτομαι αυτή την μοναδική εμπειρία μου και καυλώνω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")